צפייה בגרסה מלאה : רעשים מהגיר ברוורס
אהלן. חזרתי מביקור בדיונה הגדולה והתברר שהרוורס צורח ונשמעים מהגיר רעשים האם יש תשובה מפורטת יותר מ"הלך הגיר"
אם התשובה נכונה מה עדיף לשפץ או לקנות משופץ ואם לקנות איך אני יכול לדעת מהו הדגם של הגיר שלי
יש לי cj 8 ארוך שנת 88
תודה לכל המסייעים
mussan
ערן המסוקס
12-02-04, 09:51
סביר להניח שיש לך את ה T-176 אך כדי להיות בטוח הנה הפנייה לקישור לגבי סוגי גירים. חפש את הגיר שלך..
http://www.jeeptech.com/trans/t176.html
מהנסיון שלי ושל חברים אחרים. אני לא ממליץ על החלפת הגיר לגיר משופץ מהימ"ח. הגירים האלה נוטים להיות בעייתיים. לכן ההעדפה שלי היא למצוא בעל מקצוע מעולה בשיפוץ גירים ולתת את הגיר בידיו. המחיר לא יוצא הרבה יותר יקר. אגב, אני קיבלתי הצעה לשיפוץ ב 1800 ש"ח שזה כולל הכל, ולא רק מיסבים וסינכרונים.
אני קיבלתי הצעה לשיפוץ ב 1800 ש"ח שזה כולל הכל, ולא רק מיסבים וסינכרונים.
נעליים. מה זה "כולל הכול" ?
כולל כל הגג"שים? כולל כל המשלבים? שכח מזה.
גם אם מרכיבים לך את כל המיסבים והסינכרונים חדשים הם עושים לך טובה גדולה, וזה כשלעצמו מתקרב למחיר עלות.
תרים טלפון לינוביץ' או בדוק ברשת כמה עולים חלקי גיר, יסתבר לך שאם תקנה את הגיר בחלק חלק הוא יעלה לך מעל 10K ש"ח.
טדי מוכר גיר בלוח מודעות ב 500 ש"ח.
לא משנה מה הבעיה שלך בגיר - ברגע שאתה פותח אותו, השיפוץ הכי זול יצא לך יותר יקר מזה.
אגב גלגל השיניים של הרוורס בלבד עולה בערך 500 ש"ח.
ערן המסוקס
12-02-04, 17:50
קודם כל. סינכרונים ומיסבים מוחלפים לחדשים! דבר שני ביטול חופשים בצירים של הגיר ע"י טבעות ושמסים. במיקרה ומשלב או גלג"ש הלך, משפצים או שמים מחלקי גירים שיש למוסך במלאי (משומשים). כך שעובדה. קיבלתי הצעה ב 1800 ש"ח, וזה מוסך מאוד אמין (בניגוד להרבה מוסכים אחרים).
אתה לא יודע כמה יעלה עד שלא תפתח ותראה מה הלך
ברגע שמחליטים לשפץ ישנם חלקים שצריך להחליף בכל מקרה (כך אני נוהג)
סינכרונים 4
מיסבים 2
סט רוליקים (גלילים שעושים עבודת מיסב)
טבעות נעילה
על סט אטמים אני מוותר לטובת סיליקון
לכל זה יש להוסיף את החלק הפגום
כל שאר החלקים נבדקים ומוחזרים למקומם
במקרים מסויימים ניתן לתקן חלק פגום ע"י מילוי והשחזה תלוי במידת הנזק
יש לי אכן גיר למכירה אבל יום שישי צריך להגיע מישהו לקחת
יש לי למכירה גם את הקונטרה גיר שהוא החלק הגדול ביותר והיקר ביותר בגיר
ערן, זה כבר נשמע יותר הגיוני, למרות שאני גם לא לגמרי מאמין שהם מחליפים לך את כל המיסבים לחדשים.
עזוב סיפורים, בהנחה שהמוסך אמין, תן את מספרי המק"טים של החלקים החדשים.
אני לא סתם כותב. אני מכיר את מחירי החלפים, ולכן כאשר גיר עובר רמת בלאי מסוימת לא שווה להתעסק איתו, אלא להחליף אותו.
לגבי זה שבאותה הזדמנות בודקים את כל הגיר, זה חלק משיפוץ הגון, וזה הגיוני, מה שלא הגיוני, זה שיחליפו את כל החלקים לחדשים.
ערן המסוקס
13-02-04, 01:13
נו, זה מה שרשמתי בדיוק. את כל המיסבים ושאר החלקים המתבלים מחליפים. בנוסף מבטלים חופשים שנוצרו על הצירים ואם יש חלק פגום יש מלאי ענק של גירים פתוחים מפורקים, אשר מהם אפשר להוציא חלקים תקינים..
אולי במוסך אחר, גם אמין, או בשביל לקוח אחר, זה יעלה יותר.
וכן. הוא כן מחליף את כל המיסבים! אני יודע שהרבה מוסכניקים לא מחליפים אותם, והוא כן.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.