צפייה בגרסה מלאה : לנד-קורזר - יכולות?
האם מישהו כאן מכיר את היכולות של הלנד קורזר (ארוך)? (שנת 2005-2006) בהשוואה לג'יפים אחרים? שיפורים אפשריים?
כיתבו מה שאתם יודעים ואם תוכלו, זה יהיה נחמד, תוסיפו בסוף ההודעה דרוג: *-**********(1-10) ותיתיחסו לזה שהוא אמור לשמש גם בתור רכב משפחה ל 5 אנשים (בשטח הוא ישמש ל3-4)
שיפורים אפשריים - dvd / פנסים כחולים מתחת לגוף / עור שחור נגד חרקים על המכסה מנוע
מול ג'יפים - מה זה ג'יפים ? משאית מעפנה ....
אחלה אוטו !!
מאחד לעשר = אפס
ועכשיו ברצינות, איך אתה רוצה את התשובה שלך ? מה שמתאים לי לא מתאים לך אז אם אני אגיד לך שזה חרא של אוטו זה עוזר לך במשהו ?
זה אוטו עדין, עם נעילת דיפ' אחורית חשמלית עד כמה שידוע לי ומערכת שמדמה נעילות על ידי הרס הבלמים. דיפרנציאלים עדינים וחלשים שנוהגים להשבר ללא התרעה מוקדמת בעיקר בגלל שימוש לא נכון על ידי הנהג.
נוח על הכביש, מנוע חזק, עבירות חרא בשטח.
לדעתי.... גם מכוער פחד.
אוטו מצויין למי שבוחר לרדת לשטח אם רכב שעולות עולה כתריסר סופות משופרות .וברצינות רכב מצויין למי שהולך על רכבים כאלה אם עבירות מהגבוהות בסגמנט הזה שיפורים חובה מיגון תחתי מלא והשאר כעומק הכיס וסע לשלום
המתחרים שלו בשוק זה פאג'רו קינג, ניסאן פת'פיינדר. לטעמי האישית הוא עדיף על שניהם - עניין בעיקר של איכות וגימור בתא הנוסעים. מכל בחינה מעשית הם דומים, כולל יכולות שטח, עם עדיפות קלה לטויוטה בזכות הסרן האחורי החי. כל הרכבים מפלח השוק הזה יכולים להעזר במיגוני גחון, וחובה צמיגי שטח טובים - ולרוע המזל עבור גלגל 17 אינץ' מדובר על צמיגים יקרים - אבל אחרי זה אפשר לטייל איתם בהחלט. אם זה שימוש הולם ל250-300K שקל? עבורי ועבור גיא בוודאי שלא, אבל כל אחד ושיקוליו.
חוזר: לנד-קורזר - יכולות?
כולכם ציינתם יכולות וגם חוסר יכולות של הרכב אבל ,,, וזה אבל גדול :
שחכתם לציין את היכולת של רכב כזה בשימוש בשטח , לעשות לך חור (עמוק)בכיס !
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.