צפייה בגרסה מלאה : מד מהירות לא תקין
שלום לכולם, מד המהירות בסיקס שלי לא עובד.
על מנת לבדוק אם הבעיה היא מהכבל, פירקתי אותו מהחיבור לגיר וסובבתי את החלק הפנימי של הכבל בצורה ידנית, כאשר מסובבים ידנית, מד המהירות זז, כלומר הבעיה אינה בכבל או בשעון עצמו.
אני יודע שיש איזשהוא חיבור פלסטיק שאליו מתחבר הכבל (בגיר), שאלתי היא :
איך מגיעים לחלק הזה על מנת לבדוק את תקינותו?
אם החלק לא תקין כיצד מפרקים אותו ע"מ להחליף באחר?
תודה תומר.
פירקתי בינתיים את הפיניון שיושב בטרנספר, החלפתי אותו בפיניון אחר, לפני שהרכבתי בחזרה סובבתי את הפיניון באופן ידני ומחוג המהירות זז, כשהרכבתי בחזרה ונסעתי עדיין מחוג המהירות לא זז.
מה יכולה להיות הבעיה?
תודה תומר
תודה לכולם על כמות התשובות......
הלווו, מישהו יכול לענות לי...
תומר.
פתח בקצה הגיר שוב, וראה אם גלגל השיניים הפנימי בגיר שלם, ולמהדרין- הרם את הגלגלים האחורים ברכב, ותן לגיר להסתובב תוך שאתה מסתכל אם גלגל השיניים הפנימי מסתובב..
ספור את מספר השיניים בגלגל הפלסטיק, וסגור מחדש תוך שאתה מכוון את הסגירה למספר השיניים הנכון. יש על הפלטה הסוגרת מספרים לכיוון.
א. תודה שמיל.
ב. "גלגל השיניים הפנימי" אתה מתכוון לגלגל השיניים (עשוי מתכת) שאני רואה בתוך הטרנספר כשפותחים
את המכסה אליו מחובר הפיניון?
ג. ספרתי 29 שיניים בגג"ש המחובר על הפיניון, ראיתי את השנתות ואני מבין שצריך לכוון לטווח הכולל
29 שיניים. מה שלא הבנתי איך מכוונים? חיפשתי סימון או בליטה כלשהיא בגוף הטרנספר ליד מכסה
הפיניון שאליו צריך לכוון את טווח השנתות ולא מצאתי. מה עושים?
תודה תומר.
ב. "גלגל השיניים הפנימי" אתה מתכוון לגלגל השיניים (עשוי מתכת) שאני רואה בתוך הטרנספר כשפותחים את המכסה אליו מחובר הפיניון?
אכן, טעיתי כשכתבתי "גיר". הכוונה לטרנספר,] כמובן.
ג. ספרתי 29 שיניים בגג"ש המחובר על הפיניון, ראיתי את השנתות ואני מבין שצריך לכוון לטווח הכולל 29 שיניים. מה שלא הבנתי איך מכוונים?
חיפשתי סימון או בליטה כלשהיא בגוף הטרנספר ליד מכסה הפיניון שאליו צריך לכוון את טווח השנתות ולא מצאתי. מה עושים?
יש סימון על המכסה, וגם על גוף הטרנספר יש קו (לא זוכר אם בליטה או שקע). נקה ותמצא.
דרך אחרת היא לשחק עם הכיוון עד לנקודה בה הוא לא יסתובב חופשי.
תודה שמיל, אני אנסה
תומר.
שמיל, פעלתי בעצתך, הרמתי את שני הגלגלים אחוריים באוויר וסובבתי את המכסה העגול שיושב בטרנספר עד שגלגלי השיניים נגעו אחד בשני (זה המותקן על הפיניון עם זה שבתוך הטרנספר), ברגע שנוצר מגע, מד המהירות החל לפעול.
תודה, תומר
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.