התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מה ההשלכות של קיט הגבהה 3" עם ספייסרים ובולמים

Jacob80
08-10-07, 12:30
ראשית הקישור : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Jeep-Grand-Cherokee-ZJ-3-LIFT-KIT-w-Pro-Comp-Shocks_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33585Q QihZ015QQitemZ250173328773QQrdZ1QQsspage nameZWDVW

שנית, אם אני מבצע הגבהה מסוג זה ומוסיף ניתוק מוט מייצב, מה תהיה רמת הביצועים של הרכב?
מהלך המתלה ישאר כפי שהיה אני מניח אבל בפועל הוא יוכל להיפתח יותר למטה ופחות להסגר למעלה, אני צודק?

תודה על התגובות

ניר ל
08-10-07, 21:07
היתרון של הגבהת מרכב מהסוג הזה הוא שהיא מאפשרת החלפת צמיגים למידה סבירה (30-31)" , מגינה על הבטן הרכה ומאפשרת זוויות גישה ונטישה טובות יותר. ניתוק מייצבים ישפר את מהלך המתלה הקדמי ללא קשר.

מה שאתה צריך לבדוק הוא - האם הארכת הבולמים וניתוק המייצב לא יאפשרו פתיחה שתגרום לקפיץ לצאת ממקומו.

נקודות חשובות שצריך לקחת בחשבון -

* צינורות הבלם הקדמיים עלולים להימתח ולהינזק.
* הסרנים יוסטו הצידה מהמרכז בגלל שלא החלפת מוטות פנהרד או הוספת תושבות יעודיות.
* גיאומטריית גל ההינע האחורי תשתנה ותגרום לרעידות במהלך הנסיעה (תצטרך להנמיך את הטרנספר).
* גל ההינע הקדמי עלול להינזק מתוספת מהלך הפתיחה.

Jacob80
08-10-07, 23:04
תודה על התגובה.

בעיקרון, אני מאד צריך להחליף בולמים לרכב (הנוכחיים מתים לגמרי) ועל מנת לא לזרוק כסף לפח, אני אעשה זאת כבר עם קיט הגבהה.
מטרת הקיט - לאפשר כניסה לשטח - ויציאה ממנו עם רכב שלם :) , לא יותר מזה.

אני כרגע בודק אפשרות של קניית קיט 4.5" RE משומש במחיר מאד מאד אטרקטיבי ונשארת לי הבעיה הקטנה של להביאו לארץ. (אולי במזוודות - עם ארבעה אנשים שונים)

התקציב שלי מוגבל ואני לא מעוניין להכנס להרפתקאה של יותר מ 3K .

-->