צפייה בגרסה מלאה : זרועות רדיוס תחתונות לגראנד צ'רוקי עם ציר לגמישות משופרת
זרועות מבניה עצמית לשיפוטכם
לשיפוטכם
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=23493
לא נראה כמשהו שיגרום לפריצת דרך בתחום העבירות בשטח
לדעתי הזרועות של רוביקון אקספרס עם המיסב הכדורי חזק לעין שיעור
וגם מתכוונן טוב יותר במקומות בהם ההצלבות חזקות ביותר
לסיכום לא ממש נראה לי.
המיסב הכדורי של רוביקון עם כל הכבוד עדיין מוגבל בתנועה בזמן שהציר פה יכול לעשות 360 מעלות
ללא שום מגבלה. מעבר לזה היה מאוד נחמד לבנות אותן יותר בשביל האתגר והכיף ופחות בשביל לפרוץ דרכים חדשות בעבירות ובכל מקרה תודה על ההתיחסות.
חוץ מזה - רוביקון אקספרס זה רוביקון אקספרס וזה תמיד טוב.
חלאס עם נושא הטסטים, מי שמעיק עליו הנושא הזה אין לו מה להתעסק עם תוספות כלשהן לרכב.
הזרועות של פרוקומפ נראות אגב בדיוק כאילו ייצר אותן מסגר חובב משאריות מתכת.
לגבי עניין הציר - זו לא המצאה חדשה , זרועות טרה-פלקס עובדות בדיוק כך, שם יש צורך ואפשרות לגרז לעיתים תכופות כדי למנוע בלאי מואץ של התבריג. אין שום צורך בציר שיסתובב סביב עצמו 360 מעלות, הסרן לא עושה סיבוב סביב המרכז גם לא של 45 מעלות, אבל זה בטח לא מזיק.
יפה מאד. לא נראה לי שזה מתבסס על הברגה, יש בפנים מיסבים של ממש או מיסוב החלקה?
נמרוד יש בפנים מיסבי החלקה אבל זה התברר כטעות אז כאשר יהיה לי קצת זמן אני אשנה את זה למסבי לחץ והפעם אולי אעלה שרטוט מדויק של כל העסק.
אשמח לראות עדכונים. תכלעס אתה יכול להחליף צד אחד במיסב קצה טוב ואז אין כל צורך בחופש סיבובי בזרוע.
אבל אז איפוא כל הכיף והאתגר של ליצר לבד?
לא אמרתי לך לא לייצר לבד, הצעתי תכנון אלטרנטיבי שמתבסס על מיסב כדורי. לייצר את אלמנט הסיבוב לתוך הזרוע זה לא הדבר הנכון לעשות מבחינה הנדסית-טכנית טהורה, כשאפשר בקלות להשיג אותו על ידי מיסב כדורי סטנדרטי.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.