התחברות

צפייה בגרסה מלאה : שאלה בנוגע ל "חידוש" פנסים

ohadbahar
16-10-07, 22:09
שלום רב לקוראים ..

ישם פרסומים רבים בנוגע לחידוש פנסים לרכב כפי שהם אומרים "תוך 5 דקות" הפנסים כמו חדשים והכוונה לחידוש הברק שנפגע כתוצאה מהשמש ...

מתוך סקרנות נענתי לפרסום ואכן כך הפנסים נראים חדשים תוך 10 דקות שפשוף עם חומר "יעודי" שאת שמו לא הצלחתי להוציא מאותו אדם ....

האם אתם מכירים את אותו החומר ?? הוא הגיע לתוצאה נפלאה בזכותו ושברתי את הראש מאיפה משיגים אותו ...

תודה לעונים

GodsFather
16-10-07, 23:15
ניקוי הזכוכית או הפנים ?

איציק - 4X6ZH
17-10-07, 02:41
פוליש עדין שנמצא בשימוש אצל כל צבעי רכב ( בצבע לבן )
לא להשתמש בפוליש החום ( החום חזק וגורם נזק לפלסטיק )
איציק

sherifon
17-10-07, 18:13
תנסה טינר 30 על פינה ניסתרת בפנס , בשיטת מצליח...

איציק - 4X6ZH
17-10-07, 18:20
לפני שאתה נותן הצעות שימוש בטינר על פלסטיק בשיטת מצליח
תנסה בעצמך :mrgreen:
איציק

sherifon
19-10-07, 11:04
רשמתי בבירור :
"על פינה ניסתרת בפנס "

ודבר שני ויותר חשוב - טינר 30 - כן, זה מה שהציעו לי כדי לפתור את הבעיה .
לא ניסיתי בעצמי - ולכן רשמתי את מה שרשמתי כהצעה ולא כהמלצה.

דבר אחרון :
מה רע בשיטת מצליח?

דניאל איש ההר
19-10-07, 11:25
שלום רב לקוראים ..

ישם פרסומים רבים בנוגע לחידוש פנסים לרכב כפי שהם אומרים "תוך 5 דקות" הפנסים כמו חדשים והכוונה לחידוש הברק שנפגע כתוצאה מהשמש ...

מתוך סקרנות נענתי לפרסום ואכן כך הפנסים נראים חדשים תוך 10 דקות שפשוף עם חומר "יעודי" שאת שמו לא הצלחתי להוציא מאותו אדם ....

האם אתם מכירים את אותו החומר ?? הוא הגיע לתוצאה נפלאה בזכותו ושברתי את הראש מאיפה משיגים אותו ...

תודה לעונים
במקום לחדש את הפנסים-קנה חדשים. לא מזמן קניתי אצל גל אור ברחוב יצחק שדה תל אביב.
יש לו מבחר עצום במחירים זולים מאוד

T-REX
20-10-07, 10:12
פוליש עדין כמו שאיציק אמר לפניי
בעזרת פולישר כמובן,ידנית לא יעזור
רוני

erez74
25-07-08, 23:58
אני לא ממליץ על ניקוי וחידוש בעזרת פוליש מכיוון שהפוליש מוריד את שיכבת המגן של הפנס UV ולכן כדי מאוד ליקנות את הערה CARTARCT אשר מכילה שני חומרים אחד לניקוי ואחד לציפוי ,ניתן לעשות זאת לבד ואין צורך בעזרים מכנים או אנשי מקצוע רק מורחים משפשפים קצת ומורחים ציפוי פשוט קל ומדהים בתוצאות תנסה ותיראה זה ממש קסם. בהצלחה

erez74
26-07-08, 00:12
אני לא ממליץ על ניקוי וחידוש בעזרת פוליש מכיוון שהפוליש מוריד את שיכבת המגן של הפנס UV ולכן כדי מאוד ליקנות את הערה CARTARCT אשר מכילה שני חומרים אחד לניקוי ואחד לציפוי ,ניתן לעשות זאת לבד ואין צורך בעזרים מכנים או אנשי מקצוע רק מורחים משפשפים קצת ומורחים ציפוי פשוט קל ומדהים בתוצאות תנסה ותיראה זה ממש קסם. בהצלחה

tzagi
26-07-08, 04:42
יש סיפורים שמשחת שיניים לבנה עושה יופי של עבודה להוריד את הצהבת(מפנסים פלסטיק).

לא ניסיתי עצמי....יש מתנדבים?

shaielfassi
06-09-10, 23:34
שלום , שמי שמי - "המחדש" ואני עוסק בחידוש פנסי רכב.
החידוש שאני עושה הינו חידוש מקצועי ולא סתם מריחת פוליש.
יש לי נסיון רב ותיק עבודות.
ניתן להכנס לאתר שלי ולהתרשם www.hamehadesh.com (http://www.hamehadesh.com)

המחדש

tzagi
06-09-10, 23:36
והעלת שרשור מ2008 רק כדי לפרסם את עצמך? כול הכבוד.

mi88
07-09-10, 10:12
הינה שרשור בעניין

לחץ כאן (http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=42322&highlight=%E7%E9%E3%E5%F9+%F4%F0%F1%E9%E D)

משה

-->