צפייה בגרסה מלאה : מחפש מפלג
הלקטן שנמצא בתוך המפלג גמר את תפקידו,
מחפש לרכוש לקטן עדיף חדש במכשירי תנועה וינוביץ אין.
אם אתם מכירים חנות לחלפים שניתן לרכוש אשמח לשמוע
grand cherokee v8 5.2 1995
גם מפלג קומפלט יכול לבוא בחשבון.
הי,
EBAY ידידו הטוב של הג'יפאי...
http://search.ebay.com/search/search.dll?sofocus=bs&sbrftog=1&catref=C6&from=R10&_trksid=m37&satitle=jeep+grand+cherokee+distributor&sacat=-1%26catref%3DC6&fmmk=&fmmd=&fylo=&fyhi=&mppfqy=jeep+grand+cherokee+distributor&sargn=-1%26saslc%3D2&sadis=200&fpos=ZIP%2FPostal&sabfmts=1&saobfmts=insif&ftrt=1&ftrv=1&saprclo=&saprchi=&fsop=1%26fsoo%3D1&coaction=compare&copagenum=1&coentrypage=search
סער
תודה לך סער אבל אני מחפש קיצורי דרך לא
בא לי להעמיד את הגיפ בערך שבועיים
בד"כ יש אופציה למשלוח מהיר, 3 - 4 ימים והחלק אצלך.
כמובן שיש לזה מחיר...
בכל אופן, בהצלחה,
סער.
הזמנתי באייבי קיבלתי תשובה מהספק כרגע אין במלאי
לא יודע מה לעשות אם אתם יודעים למי יש אשמח להתעדכן
הי,
לבעלים של החנות הזו:
http://stores.ebay.com/Clear-Lake-Automotive
קוראים ג'ף.
שלח לו מייל, תגיד לו שקיבלת את השם מסער מישראל,
שאל אותו אם יש לו את החלק ותוך כמה זמן הוא יכול לשלוח לך.
יש לנו ניסיון טוב עם החנות הזו (הוא מקבל PAYPAL ).
סער.
תודה לך סער על העזרה
לצערי החנות לא מוכרת חלפים למערכת ההצתה
בדוק אצל "אדמונד קוגל" שברח' שטיבל 10 ת"א, טל' 03-5614847 או 050-5332181.
הוא עוסק בשיפוץ מפלגים ויש לו גם חלקי מפלגים.
בהצלחה ובברכה - רפי לין
האם מפלג של מנוע 6צילינדר של מנועי שברולט יכול לעזור לך אשמח לעזור כי יש לי מפלג של מנוע V6 שפורק אם טוב לך תקשר 050-5260353
באמריקה ישראל בית דגן יש האיתי היום משום מה זכרתי שמישהוא חיפש שאלתי רצה ארבעמאות ש"ח תתמקח בשיטת "אני הולך" זה עובד.
תודה לך מלכי
המחיר שהוא דורש קצת מופקע החלטתי לא להתעסק יותר עם משומש
פיק אפ חדש למפלג במכשירי תנועה עולה 400 ש"ח
אין כמו חדש.
מעבר לזה החלטתי להחליף את כל מערכת ההצתה ברכב נמאס לי מהתקלות
הזמנתי מפלג רוטור מכסה חוטים וכוהל חדשים באייבי יצא משהו כמו 650 ש"ח והכול מקורי מופר
זהו אין לי כוח יותר לתקלות
מה זה לקטן ?ולמה אתה קורה פיק אפ?השמח ללמוד בשיא הרצינות.
שלום לך מלכי
לקטן זה החלק הפנימי שיושב בתוך המפלג בדר"כ הוא מגיע עים שלושה חוטים
חוט מ"ס 1 מביא אל הלקטן מתח של 5 וולט (OUTPUT)
חוט מ"ס 2 מביא אל הלקטן מינוס אבל שים לב מינוס שיוצא מן המחשב REFRENCE או בעברית מינוס מאוזכר (OUTPUT)
חוט מ"ס 3 משמש לפלט מן הלקטן לקריאה ע"י המחשב מאין פולסים חשמליים (INPUT)
כאשר אתה מניע את הרכב המפלג מתחיל להסתובב בתוך המפלג יש מאין פחית שמסתובבת יחד עם הציר, בכול פעם שהפחית הזו חוצה את הלקטן היא מבטלת את השדה המגנטי שבלקטן המחשב מתרגם את זה כאות או פולס ואז הוא מכניס לפעולה את שתי הממסרים הראשיים שהם,
1 ממסר משאבת דלק
2 ממסר מזרקים ומערכת הצתה
הערה חשובה
לאחר פתיחת שוויץ תשמע שתי תיקתוקים שמגיעים משתי הממסרים למשך זמן מאוד קצר ולאחר מכן יפסיקו בזמן הפעלת המנוע הממסרים יחזרו לעבודה
שים לב לאחר התנעת הגיפ המפלג משמש כסבבת לחלוקת הניצוץ ואילו הלקטן סיים את תפקידו.
הלקטן תפקידו להתניע את הרכב כהתנעה ראשונית, ניתן לעשות בדיקה פשוטה על מנת להוכיח את דבריי ניתן לנתק את הקונקטור של המפלג ולראות האם הרכב יכבה כמובן לאחר שהנעתה בלבד
וכמובן אם אנו מדברים על גראנד שירוקי או סופה שהם זהים לחלוטין.
תודה על ההסבר המקיף משום מה הנחתי כי זהוא חישן גל זיזים אבל עדיין לא ירדתי מתחת לפחית לא היה צורך.
נדמה לי שלא ממש הבנתה על איזה פחית מדובר ואיפה היא נמצאת?
אתמול החלפתי מכסה מפלג וחוטי הצתה יד שמאל עזרה ליד ימין ולמרות שצמת חוטים של מערכת הגז הפריעה והמיקום של המפלג הזכיר לי נישכחות מאלפא רומאו(צפיפות תא מנוע) ראיתי את הפחית המדוברת ואת מה שכיניתה לקטן.יום לפני הבוחן של מוסך קריזלר לא נגיד מאיפה התעקש לכנותו חישן גל זיזים אולי מכן יש לי איזה טעות השמח בכנות לכל תיקון באינפורמציה.
"שים לב לאחר התנעת הגיפ המפלג משמש כסבבת לחלוקת הניצוץ ואילו הלקטן סיים את תפקידו.
הלקטן תפקידו להתניע את הרכב כהתנעה ראשונית, ניתן לעשות בדיקה פשוטה על מנת להוכיח את דבריי ניתן לנתק את הקונקטור של המפלג ולראות האם הרכב יכבה כמובן לאחר שהנעתה בלבד
וכמובן אם אנו מדברים על גראנד שירוקי או סופה שהם זהים לחלוטין."
:confused:
מאיפה הבאת את זה ?!
מלכי אתה צודק והשם הנפוץ הוא חיישן גל זיזים. לאותו החלק יכולים להיות שמות שונים... זה חיישן הול מגנטי כמו חיישן הקרנק, שמשדר למחשב את מיקום גל הזיזים. ציר המפלג מסתובב ישירות מגל הזיזים. שני החישנים קראנק וגל זיזים - משמשים ביחד את המחשב כדי לתזמן הצתה והזרקת דלק. זה לא נכון שהוא "משמש רק להתנעה" - כמו כל החיישנים הוא משמש את המחשב כל הזמן אם אתה רוצה שהמנוע יעבוד כמו שצריך - אבל הוא קריטי במובן שבלי האות שלו, המחשב לא יניע את הרכב.
מצטרף לנמרוד ומתקן חיישן גל זיזים
אך אני מתעקש ועומד על דבריי שלאחר התנעת הרכב החיישן מסיים את תפקידו
בדיקה פשוטה של ניתוק הקונקטור תוכיח זאת
הרכב לא יזייף ולא יקרטע באחריות
לא מתווכח איתך. חיישן קראנק הוא החיישן הקריטי היחיד נדמה לי. זה אומר שכל שאר החיישנים מיותרים?
האם זה לא נקרא סטטור? או שאני מערבב שמחה בשמחה?
יובל
לא ממש אך חיישן גל הזיזים משמש להתנעה בלבד
סטטור קיים בדר"כ באלטרנטור.
גוף סלילי שבמרכזו נמצא רוטור כאשר הרוטור מסתובב הוא חותך שדה מגנטי שנוצר בסטטור
ואז נוצר מתח חילופי שהופך למתח ישר כאשר הוא מגיע אל מיישר הזרם (גשר דיודות)
1.התמונות מראות מה בדיוק?
2. באיזה שהיא פינה בפורום כתבתה שאתה מתעסק בדיאגנוסטיקה האם ידוע לך ב- V8 5.2 איזה חישנים מדליקים צ'ק אנג'ין והאם חישן יכול להיות תקול ולא לרשום תקלה במחשב (גם בלי להדליק את הצ'ק)?
3. קיים חישן מאחרי מרכז המפלג ליד קיר האש לכיוון תא הנהג ניראה כאילו הוא קורא את גלגל התנופה מה תפקידו? לפי הספרים שלי הוא לא מופיע, לעומת זאת אני לא מצליח למצא צמת חוטים וסימנים לחישן קרנק מתחת לפחית הטרמית בקצה הראש הימני איפה שהוא אמור להיות לפי הספר? מודה לא פירקתי את הפחית. החוטים מימנו היו אמורים ללכת לאנשהוא?
חיישן יכול להיות תקול ולא להדליק נורת CHECK ENGINE (מניסיון)
הנורה יכולה לדלוק והמחשב יודע על תקלה מסויימת, אבל בפועל התקלה יכולה להיות במקום אחר (במחשב עצמו, למשל).
כל זה נאמר מניסיון (של חבר) בצ'ירוקי XJ (מנוע 4.0), אבל זה נכון גם ל V8.
סער.
מלכי אם תשים לב טוב טוב בתמונות
תמצא שהמפלג מפורק ומונח על המנוע...
לגביי מנורת CHECK ENGINE יש מספר לא קטן של חיישנים שיכולים ליגרום
למנורה להידלק בשעת נסיעה איני יודע איזה רכב ברשותך פרט זה חשוב לי מאוד
בכול אופן עם הרכב שלך הוא עד 98 ניתן להוציא קודי תקלות על ידי פתיחת שוויץ במשך שלוש
פעמים רצוף לא נעול על זה, ראה מודעה שפירסמתי לגביי קודי תקלות
כעקרון כול החיישנים במנוע כאשר אחד מהם לא תקין ידליק לך את המנורה
בתור התחלה הייתי מציע לך לבדוק את מיחזור הגזים שלך EGR בדר"כ הוא מקור הבעיות
אני רוצה שתעביר לי יותר פרטים על הבעיה שלך ואם אצליח לעזור במשהו אשמח
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.