צפייה בגרסה מלאה : איפה קונים ארגז כלים של סיגנט 32 יח'/ מ"מ?
שלום חברים
אני מחפש ארגז כלים של סיגנט במחיר שפוי- חבר קנה לפני שנה ב200 ש"ח
המחיר כיום לפי מחירון כ 600 ש"ח.
אשמח לשמוע על מקום שמוכר בזול.
חן
שלום חברים
אני מחפש ארגז כלים של סיגנט במחיר שפוי- חבר קנה לפני שנה ב200 ש"ח
המחיר כיום לפי מחירון כ 600 ש"ח.
אשמח לשמוע על מקום שמוכר בזול.
חן
אני מבין שאתה מדבר על סט בוקסות...33 חלקים מ"מ
אני קניתי ממש לא מזמן סט כזה בדיוק.
זה בוקסות 8-22 גדולות.
ו 8-22 קטנות.
3/8 עם ידית ברזל (אגב הידית ברזל הרבה יותר נוחה לדעתי כי עם אתה רוצה להוסיף לה צינור הרוך יותר בשביל הכוח, אז לא צריך צינור כל כך גדול, אפילו צינור חצי צול נכנס)
בכל אופן אני ממש מרוצה מהסט.
יש אופציה גם לשילוב של מ"מ ואינצי יחד רק שלי לא היה צורך בזה.
אני קניתי בעמי שיבק זה חנות בהוד השרון, רחוב דרך רמתיים מול העייריה.
סט כזה עלה 480 שקל כולל.
יש לו שם קטלוג של סיגנט עם פירוט מדוייק של הכול.
מקסימום עם אין לו במלאי הוא מזמין.
מצתער שרק כרגע אני מגיב- פלג תודה אתה קניתה סט מק"ט 012733 לפי הקטלוג הוא עולה 498 ש"ח
אני מחפש את הסט 013732 הכולל 32 יח'/מ"מ.
אין לי מצלמה לצלם את הסט אבל אני בטוח שהוא עלה 200 ש"ח השאלה למה המחיר עלה כלכך הרבה זה פי 3 מהמחיר שחבר שלי שילם בזמנו.
אם למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג סיגנט במחיר שפוי?
לסיגנט היה פעם פירסום פה באתר + הנחה לחברי האתר
יכול להיות שזה עוד בתוקף
אלון
ליבואן קוראים פלד ויש להם אתר אינטרנט מושקע מאד שכולל את הקטלוג השלם של סיגנט, יש שם את כל הפרטים ליצירת קשר, שאל גם אותם על עליית המחירים - למרות שהמחיר שהחבר שלך זוכר נשמע לי נמוך מדי, אני לא בטוח שמדברים על אותו הסט.
http://www.peledtech.com/
על האיפה קשה להגיד אני מהצפון אבל אני המתנתי בסבלנות עד שנוצר איזה קונקשן לרגע וקניתי את הסט המושלם זה שעולה 1890 ש"ח טובין ותקילין ב1200 אחרי מע"מ
לטעמי זה הסט המושלם במיוחד בימינו כשהטורקס טופס תאוצה וגם הE אגב קניתי מ"מ בלבד כי אני ממש לא מחבב אמריקאיות
לא התפשרתי על נושא הדריבים 2\1 8\3 ו 4\1 משום שכבר נתקלתי במספיק מיקרים שחוץ מהכלי המדוייק כלום לא יעזור נוסף לזה מחזיק באוטו גם ארגז עם כל יתר החברים פטיש פליר פטנט וכו
לסיום למרות המחיר לא הייתי מוותר על הסט הגדול
בברכת שנה טובה וטיולים בלי סוף
אודי
חברים אני מחזיק את החוברת של סיגנט ומשם השגתי את מספר המק"ט המדובר על הארגז שאותו אני חפץ לקנות.
לא אני ולא החבר טועים, אני לא מוציא מלים סתם בלי לברר אותם, אני משוכנע לגבי המחיר ולגבי סוג הארגז. מה שאני לא מבין למה פי 3 עלו המחרים.
העובדה שאודי מצא יותר זול אומרת שיש יותר זול רק צריך למצוא מקום שמוכר בזול ובשביל זה אתם חברי הפורום היקרים באים לעזרתי ומקווה שלטובת כל אלו שיבוא אחרי.
ברוב המקרים שלי כשקונים מחנות המפעל או ישירות מהיבואן זה יותר יקר למה?
כאיש שיווק אני יכול לומר כדאי לשמור על צינור ההפצה שלך עליך לאפשר לדרגי הבנים למכור במחיר נמוך ו/או נטח רווחים גבוה בכדאי שאלו ידחפו את המוצר שלך וימכרו אותו ללקוח.
אגב מצאתי כמה שמוכרים את הסט המדובר בכ 100 שקלים פחות אך זה עדין מאוד לא סביר לשלם 500 שקלים על הסט המדובר.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.