PDA

צפייה בגרסה מלאה : בעיה בסטרטר..לאחר שיפוץ.

bioss
02-11-07, 21:32
שלום לכולם..

כבר כמה חודשיים אני סובל מבעיה מוזר שחוזרת על עצמה.
הבעיה היא כזאת:

אחרי שיפוץ מלאה של הסטרטר (300 שח בטירה סטרטר השרון.)
הבעיה שבגללה הלכתי לשם חזרה לי הקטע הוא שאני לא בטוח שזה בכלל הסטרטר.
עם אני משתמש בסטרטר כמה פעמיים בכמה שעות פתאום שאני בא להניע אין כלום שום רעש שום צליל רק האור של השעון נחלש אבל נגיד וזה קרה לי בחנייה ליד הבית ואני מותר על הנסיעה הזאת בבוקר שאני בא להדליק הוא נדלק חלקק. גם אחרי כמה שעות הוא נדלק במצבים שהוא לא נדלק זה או לדחוף או לנסות להכניס להילוך שני או שלישי ולנסות להדליק זה מסובב את המנוע וגורם לו להניע לפעמיים גם זה לא עובד.

השאלה היא כזאת...
יש סיכוי שזה לא הסטרטר אלה הממיר הקטליטי שהבנתי שלא במצב טוב אצלי אולי זה קשור
בכל מקרה אני ילך מחר לבחור שעשה לי תסטרטר אולי זה יפתר אצלהם
אולי אני צריך את המוצר שיש בכתבה "פתרון לסטרטר "מתקתק" בסמוראי - טיפ טכני"

תודה מראש לעונים (לא מצאתי עזרה בחיפוש) :-(

צביקה קרבורטור
03-11-07, 11:57
שלום לכולם..

כבר כמה חודשיים אני סובל מבעיה מוזר שחוזרת על עצמה.
הבעיה היא כזאת:

אחרי שיפוץ מלא של הסטרטר (300 שח בטירה סטרטר השרון.)
הבעיה שבגללה הלכתי לשם חזרה לי הקטע הוא שאני לא בטוח שזה בכלל הסטרטר.
עם אני משתמש בסטרטר כמה פעמיים בכמה שעות פתאום שאני בא להניע אין כלום שום רעש שום צליל רק האור של השעון נחלש אבל נגיד וזה קרה לי בחנייה ליד הבית ואני מותר על הנסיעה הזאת בבוקר שאני בא להדליק הוא נדלק חלקק. גם אחרי כמה שעות הוא נדלק במצבים שהוא לא נדלק זה או לדחוף או לנסות להכניס להילוך שני או שלישי ולנסות להדליק זה מסובב את המנוע וגורם לו להניע לפעמיים גם זה לא עובד.

השאלה היא כזאת...
יש סיכוי שזה לא הסטרטר אלה הממיר הקטליטי שהבנתי שלא במצב טוב אצלי אולי זה קשור
בכל מקרה אני ילך מחר לבחור שעשה לי תסטרטר אולי זה יפתר אצלהם
אולי אני צריך את המוצר שיש בכתבה "פתרון לסטרטר "מתקתק" בסמוראי - טיפ טכני"

תודה מראש לעונים (לא מצאתי עזרה בחיפוש) :-(
שלום רב!
פעם ראשונה , שאני נתקל במישהו שכותב על בעייה , וגם עונה לעצמו ועונה על פתרונה:
כתבת , ששיפצת שיפוץ מלא את הסטרטר בטירה , סטרטר השרון.
אם כך שבסבירות גבוהה הסטרטר תקין עתה.
יחד עם זאת עם לקחתת את הסטרטר לתיקון כשהוא מפורק מהרכב, ללא בדיקה מקצועית של חשמלאי רכב לבדיקת קשיי ההתנעה במנוע חם, יש לך סיבה להלין רק על עצמך.
יתכן והבעייה בהארקה לקוייה, במגעים רופפים, בצורך בהתקנת ממסר, לפני הסטרטר, ובעוד סיבות רבות נוספות.
במלצתי תניע את הרכב כשהוא קר ותיגש לחשמלאי רכב מוסמך, מקצועי ואמין, תן לו לאבחן את הבעייה אם הוא יחליט שהבעייה בכל זאת בסטרטר, תודה לו שלם לו את מה שמגיע לו על האבחנה, וחזור לטירה, למקום ששיצת את הסטרטר, ובקש לתקנו כראוי, ובפצוי על הנזק וההוצאות שנגרמו לך על כך.
להבא תלמד שיש לאבחן תחילה ולא לפרק מיד ללק שעלול להתברר כתקין.
אין קשר לממיר הקטליטי.
חזור לדווח ולעכן.
בהצלחה
צביקה

bioss
03-11-07, 14:59
נסעתי היום לטירה שיבדקו לי.
פתאום שהגעתי לשם הרכב מניע בלי בעייה לא משנה כמה פעמיים וכמה זמן נתתי לו להתקרר.
הוא הציע לי לעשות ריליי אצל חשמליי רכב הלכתי לשם והוא מצא לי שיש לי כבר ריליי לסטרטר אז הוא הכין לי איזה חוט שעוקף הכל ואם הרכב שוב יעשה בעיה אני ישתמש בחוט שהוא עשה ואם הרכב ידלק זה אומר שהבעיה לא בסטרטר אלה בדרך אליו... תודה לכולם עדכון נוסף בקרוב.... :|

-->