צפייה בגרסה מלאה : רצועה קינטית
אני מעוניין לקנות רצועה קינטית וניסיתי לחפש חומר בנושא.
אין שום דיון בנושא...
איפה אפשר לקנות בחו"ל בארץ נראה לי טיפה מוגזם המחיר לא?
תכתוב בחלון החיפוש/גוגל "רצועה קינטית". בשביל זה הוא נועד. יש ים של דיונים בנושא. ואם אתה לא מוצא תשובות, אתה מוזמן לחדד את השאלה ועדיך בהמשך לאחד הדיונים הקיימים על מנת לרכז את הידע.
יכול להיות שאני לא מבין אבל כתבתי פה את ההודעה אחרי חיפושים בעזרת מנועי החיפוש.
שאלה ספציפית: אני מעוניין לקנות יש לי היילקס מה כדי, כמה עולה ואיפה?
שאלה כללית לדיון - בעד ונגד רצועה קינטית.
רצועה אנרגו-קינטית, תאפשר לך לחלץ ב"מכה" ולא במשיכה איטית, היות והיא סופגת חלק ניכר מהזעזוע. לדעתי היא גם יותר טובה לגרירת-נסיעה מאשר רצועה "רגילה" שמעבירה את המכות האלה בכל פעם שיהיה הפרש מהירות לטובת הרכב הגורר. דורשת מיומנות, אבל לדעתי טובה יותר, ויקרה הרבה יותר....
רצועה אנרגו קינטית ראיתי ב"אספיר". רצועות רגילות ושאקלים ראיתי בחיפה או באוטו-פרל מול דגון או ב"חנינא גרינברג" ליד חוצות המפרץ (הרצועות שלי משני המקומות הללו).
מומלץ, אגב, לקנות שני גדלים של שאקלים (אתה לא יודע אם מי שימשוך אותך מהתעלה יכול להשתמש בשאקלים הגדולים שמתאימים לרכב שלך), ועוגן-אנקול אחד שמתלבש על השאקל, על כל מקרה שלא יהיה.
יש דגם ספיציפי ממולץ? חברה מסויימת? חיקויים?
האם מישהו הזמין מחו"ל?
תודה.
לפני שאתה רץ להקיע ולקנות רצועה כזו, רצוי אם עדיין לא קראת, לקרוא קצת חומר בנושא , זה לא לחבר 2 שקלים ולגרור...הרצועה הזו אוגרת בתוכה אנרגיה ומשם שמה, רכב שלא "בנוי" לגרירה בעזרת רצועה כזו עלול לסבול מנזקים ...מחייב למידה של תפעול בדיוק כמו היי-ליפט
הרצועה הזו בשימוש נכון יכולה לעזור בחילוצים קשים אך מחייבת הכנה לרכב המחלץ ןהמחולץ שכן במקרה של תלישת אוזני גרירה עקב הכח הרב שמופעל יכולה להיות מסוכנת מאוד ובמקרה הטוב תסתיים רק בנזקים לרכוש במקרה הרע אתה יכול לדממין לבד מה קורה כשאיזה שקל עם אוזן גרירה עף לכיוון אחד הרכבים...
ליאור
למען האמת חיפשתי די הרבה זמן חומר רציני בעניין ולא מצאתי כלום.
יצא לי גם לעבוד קצת עם הרצועה ואני יודע אם משיכה במכה כמו שרבים מן המחלצים עושים פחות מסוכנת.
ובכל זאת אם אני רוצה לקנות מישהו יודע איפה ומה ואיך לא לשלם 1000 ש"ח?
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.