צפייה בגרסה מלאה : מקרר במושב האחורי
קניתי מקרר 40L רוחב כ- 35 סמ'.
מהפורום, ראיתי כי בדיפנדר החליפו ספסל אחורי בשתי מושבים קידמיים וביניהם המקרר.
רציתי לעשות זאת בדיסקו אך יש בעיה, קשתות הגלגלים בולטים ומפריעים.
יש למשהו רעיון איך לעשות זאת?
נקודת מחשבה: על כל כיסא אמור להיות כיסא בטיחות של ילד ולכן יש אולי הגבלת גובה וגם רוחב כיסא לא יכול להיות צר מדי בגלל שמשמש בסיס לכיסא הבטיחות.
תבנה תושבת שעליה ישבו המושבים - מוגבהים...
צריך להיות משהו חזק ואמין - כי מדובר בבטיחות של הילדים שלך.
אם אתה לא סגור על בנייה לבד ,
אני בטוח שארז אוברלנד או חיים רכס יוכלו לתכנן משהו ולבצע בצורה מקצועית ביותר.
אמיר.
הבעיה שכיסא מעל קשת הגלגל ועליו כיסא בטיחות יוצא שהילדים יושבים ממש גבוה ולא רואים החוצה.
חשבתי את הספסל האחורי, את החלק הארוך לקצר וגם את הקצר לקצר קצת יותר תוך שמירה שכיסא בטיחות לא יפול ממנו.
ללכת לרפד שיפרק את הריפוד והספוג, לחתוך ולקצר את המסגרת למידה הרצויה ואז לרפד בחזרה.
איך זה נשמע.
זה בערך מה שאני רוצה לעשות, מה דעתכם?
אומנם פחות נוח אבל הרבה יותר פשוט - לפרק רק את המושב הבודד השמאלי בתמונה (ההפוכה ??)
כך עדיין יש שני מושבים הנגישים אומנם רק מצד אחד (ממילא בתיכנון שלך אתה מוותר על מקום הישיבה האמצעי) אבל אתה מרוויח גישה נוחה למקרר בעת החניה - מהדלת מבלי להתכופף אל אמצע המושב.
כך גם אינך פוגע בסידור הישיבה של הרכב לכשתרצה למכור אותו.
שלמה
חשבתי על זה אבל שני כיסאות בטיחות של ילדים לא נכנסים אחד בצמוד לשני, זה צפוף עד בלתי אפשרי ומעבר לכך, החגורה שבמרכז לא בטוחה כאשר אין לה תפיסה עילית (מאיזור הכתף).
AvigdorAharon
29-11-07, 08:45
ולמה לא אחרי המושב האחורי?
אישית, לא הייתי מבצע כזה שינוי, הייתי מחפש מקום אחר למקרר.
אביגדור
אני מתכנן מסע של חודשיים לאירופה ויש צורך במקום איכסון וכידוע בדיסקו 1 אין.
כאשר אני אחזור, אני החזיר את העניין לקדמותו, או הוסיף כיסא נוסף, כנראה כמו הקידמיים, מתכוונן.
מקרר 40L תופס הרבה מתא המטעןף במיוחד שבמקור חשבתי על מקרר 50L.
אין מקום להשים לאורך, רק לרוחב וגם כך אני צריך הרבה מקום לציוד.
הגגון תפוס ע"י אוהל גג ושולחן מתקפל.
צריך מקום לבגדים, כלי עבודה, חלפים, מזון יבש ועוד.
לדעתי הפיתרון היעיל והפרקטי ביותר לדיסקו בנושא האחסנה + מקרר הוא בניית יחידת איחסון משולבת בתא המיטען.
ראה דוגמאות מהאתר של חיים רכס - http://www.rehasim.co.il/cases/cases.html
לפי מה שאני רואה ולפי דיעות של חברים רבים כאן, עבודה איכותית ביותר והוא אף נותן הנחה לחברי האתר.
בדיסקו שלי כך פתרתי את בעיות האיחסון - יחידת מגירות בייצור עצמי ומעליה אוחסנו כל יתר הדברים לרבות צידנית קירור גדולה - לדעתי זהה במימדים למקרר.
שלמה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.