PDA

צפייה בגרסה מלאה : אורך חיים של נעילה אוטמטית

עירא
28-11-07, 21:33
מהו אורך החיים הממוצע של נעילה אוטומטית?

עירא

PW
28-11-07, 21:35
יקירי:
כמו שעולה חליפה ליתום.

נמרוד
28-11-07, 21:44
עירא ביקש ממוצע - לזה יש הגדרה מתמטית... כל אחד יכתוב מספר ועירא יחשב את הממוצע :twisted: אני אתחיל:

2 חתיכות כפול 8 שנים - עדיין בחיים.

PW
28-11-07, 21:52
נו, שויין.
2 חתיכות - 5 שנים.

גיתאי נוה
29-11-07, 01:37
מלפנים - לוקרייט בת שנתיים כולל פירוק והרכבה לפני שנה (במסגרת החלפת יחסי העברה)

מאחור - נו-סליפ שהותקנה לא נכון הפכה תוך כמה חודשים לספול (אני מניח שאתה זוכר את הסיפור, דברנו על זה). מאז - דטרויט בת שנה.

חנן-ג'יפולוג
29-11-07, 07:30
בסיקס היתה לי שמונה שנים דטרויט אחורית, וכשבע שנים וחצי לוקרייט קדמית.
בהיילקס יש לי קצת יותר משנה לוקרייט קדמית.

מהי המשמעות של אורך חיים של נעילה קדמית בסיקס או בהיילקס? ממה היא תתבלה?

גיא
29-11-07, 08:34
סוזי תעזור לי פה ...

היו לי בסמוראי שתי נעילות לוקרייט. הקידמית אצלי היתה כמה שנים אצל סוזי מאחורה, אני חושב 4 שנים אצלו מאחורה ועוד 3 שנים אצלי מקדימה ואחרי זה נימכרה למישהו שעבד אצל גפני ומי יודע כמה זמן נסעה שם.

האחורית אצלי היתה הקידמית אצל שמוליק .. אותם שנים ואחרי זה עברה לאלון ומי יודע כמה זמן עבדה עוד שם.

כיום שנתיים בהיילקס יש לוקרייט קידמי.

איציק - 4X6ZH
29-11-07, 09:30
בנעילות כמו הזכירו אורך החיים הוא כמעט ללא גבול .....
אבל בנעילות שיש להם דיסקיות החלקה ( כמו בטויוטה פוראנר גאלופר טארקן ועוד ) יש בהחלט בלאי .
במיוחד באותם כלי הרכב שנוסעים הרבה בעיר ( סיבובים ) והרבה מחוץ לעיר סיבובים במהירות גבוה .
הדיסקיות מחליקות ונגמרות .
הדפרנציאל ממשיך לעבוד כרגיל רק כח הנעילה יורד .
אפשר למדוד את זה עם ידית שעון ויש נתון יצרן לכח הנדרש .
אין צורך לפרק דפרנציאל לבדיקה .
איציק

ערן המסוקס
29-11-07, 10:17
הנעילות (קדימה ואחורה לוקרייט) אצלי בסביבות ה3 שנים אם אני לא טועה. עם ממוצע של בערך 20K+ ק"מ בשנה, ושטח בכל סופ"ש.

gmb
29-11-07, 11:18
לי היה דטרויט מאחור ולוקרייט מקדימה.
הרכב היה אצלי כ-שנתיים כמעט ונסע בערך 16K...
לפני כן אם אני לא טועה הרכב היה אצל יפתח כ-4 שנים עם הנעילות... וטייל הרבה טיולי עבירות קשים; לפי הבנתי...
יום אחד בנסיעת כביש הפינים של הלוקרייט נשברו סתם כך...
החלפתי אותם בעזרתו האדיבה של חנן מכובדנו בעזרת פינים שהוצאו ממיסב של טנק (לא הפתרון הכי טוב ויעיל, אבל זה היה הפתרון הכי נגיש ומהיר), והרכב נסע וטייל עוד 3-4 חודשים עד שנגנב...
לא היו לי בעיות בנעילה בתקופה הזו...

בכל מקרה, פינים אמורים לעלות בארה"ב פחות מ-10$.. אז גם זה שטויות...

רמי

AvigdorAharon
29-11-07, 15:35
אצלי 5 שנים, אצל מוני?

אביגדור

asafk
29-11-07, 23:06
דטרויט לוקר לGM 14 בולט- שוכבת במחסן כבר 6 שנים, כמו חדשה... :mrgreen: :mrgreen: וברצינות- ירדה מCUCV צבאי שהיה בשירות כעשרים שנה- ועם מאות אלפי קילומטרים. והיא עדיין כמו חדשה. כנ"ל עוד כמה וכמה דטרויטים שפירקתי מCUCVים.
דטרויט על הדיפנדר- היתה שנתיים בשימוש אצלי, נקנתה משומשת (מאוד) - בלי שום בעיות. (עריכה- שנה וחצי אחרי, שלומה עדיין טוב)
נו-סליפ על הסופה- היתה מותקנת שנתיים אצלי, בלי שום בעיה (כ20 אלף ק"מ), לא יודע מה שלומה היום.

אסף.

GodsFather
29-11-07, 23:48
1530 - התקנה לא נכונה , סחבה 8 חודשים , החלו פיצוצים, בחודש ה12 היא גם החלה להתפורר, כרגע בשקית בבית

התקנה נכונה -
1510 - קדמית, כמעט שנה , בלי בעיות
1510 - אחורית , כמעט שנה, בלי בעיות

אני מניח שאני לא אינדיקציה עדיין...אבל שיהיה רשום.

אריק
30-11-07, 07:52
בסיקס, לוקרייט 5 שנים
אריק

סוזי המשתוללת
30-11-07, 11:13
גיא כבר כתב אבל אחדד
הנעילות הורכבו לראשונה ב96 (האחורית - הקדמיתב 97 )
האחורית אצלי עשתה בודאות למעלה ממאה אלף ק"מ עד שנמכרה לגיא שהפכה בין הקדמית לאחורית
לאחר נכן אחת נמכרה לאלון כאחורית והשנייה ? אלוהים (וגיא) יודעים היכן היא
המכירה התבצעה עקב רצון של חברת הביטוח לעשות טוטל לוס לרכב ולא כתוצאה מבעיות בנעילות
אחרי שחברת הביטוח סירבה לשלם מה שמגיע נשארתי עם אוטו ללא נעילות (גיא הסתובב סביב הרכב כמו נשר :twisted: )ואז קניתי מחגי נעילות שעובדות עד היום בתנאים קשים מאד של תחרויות
לפני כחדשיים עקב מכה חזקה בסרן הקדמי הנעילה התחילה לעשות בעיות - כך לפחות חשבתי
אחרי הרבה ניסוי וטעייה שבהם פירקתי את הסרן לפחות 7 פעמים לגורמים וניסיתי כל מיני דברים התברר שפשוט ההאוזינג עקום מאד ואחרי החלפת האוזינג נעלמו הבעיות כלא היו :-D

נמרוד
30-11-07, 22:05
יאללה עירא חשב לנו ממוצע + סטיית תקן, נראה מה מלמדים את הסטודנטים להנדסה היום :D

עירא
01-12-07, 14:02
יאללה עירא חשב לנו ממוצע + סטיית תקן, נראה מה מלמדים את הסטודנטים להנדסה היום :D
תגיד אתה נורמלי??!?
אני יודע כל מה שצריך בנושאים שחשובים באמת,
זכות השביתה,
איך לעבור שיעורים רק ע"י תרגולים בלי הרצאות,
והכי חשוב איך לשבת בבית ובזמן הפנוי להחליף תושבות מנוע לג'יפ....

לסיכומו של שירשור,
אם אני מבין נכון הנעילות האוטומטיות הפשוטות (לוקרייט וכו') יכולות לחיות מעל 8 שנים בג'יפ טיולים במידה והן מותקנות נכון.

עירא

asafk
01-12-07, 21:06
הבנת כמעט נכון. נעילה יכולה להחזיק נצח במושגים של ג'יפים- יותר מהזמן שאתה תחזיק את הג'יפ- וזה מה שקורה ברוב המקרים.

אסף.

-->