התחברות

צפייה בגרסה מלאה : זהו, נכנעתי למחירי הגז והבנזין

Jacob80
02-12-07, 16:03
הייתי אופטימי כשקניתי את הגראנד שלי (לפני חודשיים וחצי), לפני הקנייה עשיתי את כל החישובים האפשריים לראות אם אני אוכל להחזיק את רכב ומצאתי שזה לא קל אך אפשרי.

התקנתי מערכת גז ויצאתי לדרך חדשה.. אך מאז עברו מים רבים מתחת לגשר ומחיר הדלק עבר את כל גבולות הדמיון, וכמוהו גם מחיר הגז שהתייקר ב 90 אגורות (35%) מאז ההתקנה..

לכן, עם כל הצער שבדבר, נראה שאת השטח אני אעזוב לתקופה הקרובה (מעולם לא היה לי רכב פרטי).

מי שמעוניין, ואני יודע כמה קשה למצוא (לי לקח חודשיים) -
http://jeepolog.com/forums/showthread.php?p=179094#post179094

eliyoval
02-12-07, 18:55
שאלה
למה שלא תרכוש רכב פרטי קטן לכול ימות השבוע
והגראנד ישמש אותך רק לטיולים טיולי שטח בפרט
לדעתי יש להתייחס לגיפ כאל תחביב וכמו כול תחביב זה עולה כסף
לדוגמא יש לי חבר שחובב צילום רק ליפני כחודש הוא קנה עדשה ב-36000 ש"ח
חבר נוסף חובב טיסנים תחביב מאוד יקר רק בשביל לסדר לך את האוזן ליטר דלק בטיסן עולה 70 ש"ח
חבר אחר חובב צלילה כול שבועיים הוא נוסע ליצלול אים זה באילת וגם בחו"ל אז מה זה לא עולה לא
עולה גם עולה הוא פשוט נהנה ותאמין לי אין לא מיותר
אך בוא נחשוב יחד מה מהות החיים ליקנות בית להיקבר עים משכנתא להגיע לגיל 60 ולומר יופי סיימתי את המשכנתא עכשיו אני אתחיל ליהנות ואם הכול הלך חלק לפי התוכנית ללא כל הפתעה בריאותית לא עלינו
אז תחשוב על זה בבית
מקווה שהצלחתי לשכנע אותך :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Igal
02-12-07, 22:09
הייתי אופטימי כשקניתי את הגראנד שלי (לפני חודשיים וחצי), לפני הקנייה עשיתי את כל החישובים האפשריים לראות אם אני אוכל להחזיק את רכב ומצאתי שזה לא קל אך אפשרי.

התקנתי מערכת גז ויצאתי לדרך חדשה.. אך מאז עברו מים רבים מתחת לגשר ומחיר הדלק עבר את כל גבולות הדמיון, וכמוהו גם מחיר הגז שהתייקר ב 90 אגורות (35%) מאז ההתקנה..שלום , אני עברתי לגז ליפני חצי שנה בדיוק..מחיר הגז עלה מ 2.95 ל3.3שח לליטר (תידלקתי היום) עלייה של בערך~10% - מתדלק קבוע (עים מנוי) בא"ת רחובות (גז ייבוא)

לכן, עם כל הצער שבדבר, נראה שאת השטח אני אעזוב לתקופה הקרובה (מעולם לא היה לי רכב פרטי).

מי שמעוניין, ואני יודע כמה קשה למצוא (לי לקח חודשיים) -
http://jeepolog.com/forums/showthread.php?p=179094#post179094
בהצלחה.

Jacob80
03-12-07, 21:21
בסוף אוגוסט מחיר הגז באבן יהודה - התחנה הכי זולה באיזור שלי - היה 2.85.. החל מ 1.12 המחיר הוא 3.75..

העליה של המחיר לא מובנת כלל, מחיר שער הגז הרשמי עולה ב 3% התחנות מעלות ב 10% - לא ברור.

בכל אופן, נראה כי זוגתי כבר נפלה שבי בקסמי הרכב ונכון לעכשיו יש ווטו על איסור מכירה של הרכב, די מצחיק בהתחשב בעובדה שכל השנים, לפני כל קניה של רכב, אני הייתי צריך לתת הסברים למה אנחנו צריכים רכב שטח...

קובי.

Igal
04-12-07, 10:34
בסוף אוגוסט מחיר הגז באבן יהודה - התחנה הכי זולה באיזור שלי - היה 2.85.. החל מ 1.12 המחיר הוא 3.75..

העליה של המחיר לא מובנת כלל, מחיר שער הגז הרשמי עולה ב 3% התחנות מעלות ב 10% - לא ברור.

בכל אופן, נראה כי זוגתי כבר נפלה שבי בקסמי הרכב ונכון לעכשיו יש ווטו על איסור מכירה של הרכב, די מצחיק בהתחשב בעובדה שכל השנים, לפני כל קניה של רכב, אני הייתי צריך לתת הסברים למה אנחנו צריכים רכב שטח...אל תתרגש ..זה פשוט כי נשים תמיד יותר מעשיות ..היא יודעת שעוד חודשיים תתחיל שוב לחפש גיפ - כך ש - "Over All " בסופו של דבר יהיה הרבה יותר יקר..
ילדים גדולים צעצועים יקרים..(ולהפך) - ואת זה כול אישה יודעת..;)
קובי.

-->