צפייה בגרסה מלאה : צינורות שיוצאות מהגיר??
איזה סוג צינורות אלו?
האם מישהוא יכול לפרט לי מה תפקידם?
ולאיפה הם מתחברים??
תודה
נ.ב
מדובר בגראנד צ'רוקי לימטיד 96 4.0L
שני הצינורות שיוצאים מהגיר הם מעגל של שמן מהגיר לרדיאטור מים בחזית (יש בתוך הרדיאטור מים מצד שמאל רדיאטור שמן גיר קטן טבול במים) צינור אחד מהגיר וצינור שני חוזר לגיר, על החוזר יש שסתום.
שים לב הלחץ בצינורות כשהמנוע פועל גבוה מאוד.בחלק מהגרנדים יש גם רדיאטור שמן גיר קטן והוא מחובר במקביל לרדיאטור הטבול על אותו מעגל ואפשר לראות אותו מהחזית דרך הגריל .
אחי עזרתה לי המון ואני מודה
עם זאת השאלה שלי איפה ניתן להשיגם ומה המחיר אם ידוע לך ואיפה??
אין שום צורך לרכוש צינורות כאלו מקוריים פשוט תפרק אותם
ותיגש לכול מי שעוסק בהידראוליקה הוא כבר ימצא את הפיתרון
הטוב ביותר עבורך.
אין שום צורך לרכוש צינורות כאלו מקוריים פשוט תפרק אותם
ותיגש לכול מי שעוסק בהידראוליקה הוא כבר ימצא את הפיתרון
הטוב ביותר עבורך.
תודה לכם
אל תתקן את הקיים. שים רדיאטור שמן לגיר חיצוני (שלא עובר דרך הרדיאטור המקורי). עולה חדש כ400 ש"ח רק תוסיף התקנה.
עדיף מהמקורי ובריא יותר לגיר.
אל תתקן את הקיים. שים רדיאטור שמן לגיר חיצוני (שלא עובר דרך הרדיאטור המקורי). עולה חדש כ400 ש"ח רק תוסיף התקנה.
עדיף מהמקורי ובריא יותר לגיר.
אפשר לקבל פרטים על הרעיון ומה היתרונות בכך..
תראה פואד..
זה לא כזה רעיון, הייתי אומר שזה פתרון תחליפי שעושים כבר המון שנים.
ברכב שלך קיים רדיאטור שמן מקורי (בדרך כלל בא עם החבילת שטח של הרכב) שממנו יוצאים שני צנורות האחד מגיע מהגיר והשני יוצא מהרדיאטור שמן לכיוון הרדיאטור מים של הרכב. (הרדיאטור של המים מחולק לשניים (מים ושמן) השמן שחוזר מהרדיאטור גיר עובר דרך חרירים קטנים לתוך הרדיאטור מים ומשם חוזר לגיר. (מקווה שלא בלבלתי אותך עד עכשיו)
הפתרון התחליפי מבטל את כל המע' הפתלתלה הזאת ולמעשה מבטל לגמרי את השימוש ברדיאטור המים של הרכב כרכיב מעבר של שמן. במילים אחרות הרדיאטור החדש שתשים ילך ישירות לגיר (שני צנורות כמו במקורי, אין צורך לקנות אותם זה חלק מהקיט). צנורות הרדיאטור שמן החדש עבות יותר=קירור טוב יותר, אין מעברי שמן בחרירים וכדומה. העלות של הקיט כמו שציינתי עולה כ400 ש"ח לא כולל התקנה.
אם תרצה המלצה על מתקין כזה אשמח לעזור..
דני
הפתרון התחליפי מבטל את כל המע' הפתלתלה הזאת ולמעשה מבטל לגמרי את השימוש ברדיאטור המים של הרכב כרכיב מעבר של שמן. במילים אחרות הרדיאטור החדש שתשים ילך ישירות לגיר (שני צנורות כמו במקורי, אין צורך לקנות אותם זה חלק מהקיט). צנורות הרדיאטור שמן החדש עבות יותר=קירור טוב יותר, אין מעברי שמן בחרירים וכדומה. העלות של הקיט כמו שציינתי עולה כ400 ש"ח לא כולל התקנה.
אם תרצה המלצה על מתקין כזה אשמח לעזור..
דני
דני תבדוק את בקובץ המצורף...
האם לזה התכוונת??
התמונה להמחשה בלבד
התקנה עם תמונות של ניר
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=14750&highlight=%F8%E3%E9%E0%E8%E5%F8
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.