התחברות

צפייה בגרסה מלאה : שאלה בנוגע למגנום

idan_c
20-12-07, 10:38
שלום חברים,
הזדמנה לי הזדמנות לגבי רכישה של מגנום 2002, אם אני זוכר נכון זהו המגה-מגנום.
הרכב יד שניה - ידני ואני יכול לעשות טרייד על הרכב שלי ולקבל מחירון כנגד מחירון.

הרכב מדגם GL 4X4 מוגבה עם קפיצים ובולמים יש לו כמה מיגונים, האגזוז שלו יוצא מלמעלה,

רציתי לברר איך הרכב מבחינת אמינות, הבנתי על הבעיות התחממות, הרכב ידני ולא אוטומטי, עבר 180 אלף ק"מ, האם המנוע לקראת סיום חייו? כמה המנועים הללו יכולים להחזיק? איך הוא מבחינת שטח?

מהי צריכת הדלק העירונית לרכב כזה ידני? נושא שמאוד חשוב לי.הבנתי שטנדרים יחסית זולים יותר.
מה בעניין הסחירות שלו?

את עניין הביטוחים הבנתי אני כרגע מברר אצל סוכן ביטוח בנושא.
תודה מראש
עידן

תמונה של הרכב
http://img265.imageshack.us/img265/2885/123fj7.jpg

AvigdorAharon
20-12-07, 13:43
הרכב מדגם GL 4X4 מוגבה עם קפיצים ובולמים יש לו כמה מיגונים, האגזוז שלו יוצא מלמעלה,

בתמונה רואים כונס אויר, לא אגזוז.

אביגדור

idan_c
20-12-07, 14:36
בתמונה רואים כונס אויר, לא אגזוז.

אביגדור

החלק שיוצא בתמונה מעל הגג של הרכב, הצינור השחור הזה זה כונס אוויר? טוב לדעת החכמתי..
עכשיו לגבי שאר הנושאים אשמח לשמוע תשובות אם יש..
תודה

אייל
20-12-07, 15:04
שלום חברים,

רציתי לברר איך הרכב מבחינת אמינות, הבנתי על הבעיות התחממות, הרכב ידני ולא אוטומטי, עבר 180 אלף ק"מ, האם המנוע לקראת סיום חייו? כמה המנועים הללו יכולים להחזיק? איך הוא מבחינת שטח?

מהי צריכת הדלק העירונית לרכב כזה ידני? נושא שמאוד חשוב לי.הבנתי שטנדרים יחסית זולים יותר.
מה בעניין הסחירות שלו?

את עניין הביטוחים הבנתי אני כרגע מברר אצל סוכן ביטוח בנושא.
תודה מראש
עידן

זה אכן שנורקל, כפי שנכתב על ידי קודמי, התפקיד שלו זה לאפשר לך לצלול לתוך שלוליות עמוקות.
הרכב אכן סובל מבעיות התחממות (גם בידני) והאמינות שלו די מוטלת בספק. המנועים בדרך כלל מחזיקים לא מעט אבל הראש מנוע נוטה להתאדות בטווח הקילומטראז' המדובר.
צריכת דלק עומדת על 1:7-8 וזה כולל נסיעות עירוניות ובינעירוניות.
הסחירות של רכב במצב טוב סבירה.
ביטוח הרבה יותר מדי יקר...

-->