צפייה בגרסה מלאה : שאלה לגבי סמוראי..
שלום חברים, היום הלכתי לראות סמוראי
הרכב נראה יחסית דיי טוב, עבר צבע כללי, ברזנט חדש כמעט לחלוטין רק עם קרע קטן בחלק השקוף מאחור.
עשיתי סיבוב על הרכב, הקלאצ' היה קצת קשה ומרעיש, לדברי המוכר כבל קלאצ' וכבר הוזמן לו חדש, לגבי חלודה, יש חלודה אבל לא הרבה, ממש מעט, בחיבורי הדלתות ומקומות שבדקתי לא היה חלודה ממש.
לדברי המוכר הרכב עבר 160 אלף, יד 8 למודל 96, נשמע קצת לא אמין אבל להיות יד תשיעית קצת מדאיג אותי על אף שזה עדיין סמוראי :)
הרכב מפורסם בפוקוס והוא מאוד יפה רק שהדרישה של הבחור היא דיי גבוהה 37 אלף שהמחירון הוא 27. כמה הייתם מוכנים לשלם? לגבי שיפורים אין לו שיפורים חוץ מצמיגי שטח מלא חדשים, ג'אנטים ומיגון קדמי.
דבר נוסף, בסיבוב שעשיתי הרגשתי ממש כל דבר בכביש, כל שבר בכביש וכל מכה הייתה דיי קשה, ככה זה אמור להיות ? או שזה איזה סימן לבולמים שנגמרים.
תמונה
http://img508.imageshack.us/img508/2864/123123pe5.jpg
אהלן עידן,
שני דברים:
1. על מה בדיוק "המיגון הקדמי" מגן? איזה חלק נמצא מאחוריו? כל מוטות ההיגוי, הביצה והקרטר נמצאים קצת יותר נמוך וקצת יותר אחורה ביחס למגן.
2. לגבי זה שהרגשת כל דבר על הכביש - תברר האם הלחץ אויר בצמיגים מתאים? אולי מחוסר ידיעה יש יותר מידי מה שהופך את הנסיעה ליותר קשה וקופצנית. הורדה של כמה PSI יכולה לעשות הבדל גדול.
בהצלחה,
איתי
אהלן עידן,
שני דברים:
1. על מה בדיוק "המיגון הקדמי" מגן? איזה חלק נמצא מאחוריו? כל מוטות ההיגוי, הביצה והקרטר נמצאים קצת יותר נמוך וקצת יותר אחורה ביחס למגן.
2. לגבי זה שהרגשת כל דבר על הכביש - תברר האם הלחץ אויר בצמיגים מתאים? אולי מחוסר ידיעה יש יותר מידי מה שהופך את הנסיעה ליותר קשה וקופצנית. הורדה של כמה PSI יכולה לעשות הבדל גדול.
בהצלחה,
איתי
שלום איתי, תודה על התגובה :)
לגבי המיגון הקדמי, זה רק מה שרואים מקדימה, המוטות האלו מעל המתכת שכתוב עליה פרוג'יפ.
לגבי העניין של האוויר בצמיגים, באופן כללי איך ההרגשה בנסיעה על סמוראי ? אמור להיות קופצני וקשה?
לגבי האוויר אני מקווה שכן, רק שאני עדיין חושב שהמחיר שהוא דורש יקר מדי אם אסתדר איתו במחיר אולי אקח את הרכב או שפשוט אקנה אחד אחר במחיר זול יותר ובהפרש אעשה את השינויים וההתאמות בעצמי :)
תודה
אהלן,
עידן אתה התכוונת אם כך לפגוש שמגן על קדמת הרכב. מיגון מגן לרוב על החלק התחתון של הרכב באיזור המנוע והסרן.
מבחינת נוחות, הכלי עם קפיצי סליל ולכן הוא קצת יותר נוח מרכבים עם קפיצי עלים. (לי יש עלים ואני מעולם לא נסעתי/נהגתי על סמוראי עם קפיצי סליל).
ועוד מילה לגבי הנוחות - אי אפשר למדוד אותה כי כל אחד רגיל למשהו אחר ומה שקופצני בשבילך, נוח למישהו אחר.
תבדוק כמה רכבים וכך יהיה לך קנה מידה להשוואה.
איתי.
אהלן,
עידן אתה התכוונת אם כך לפגוש שמגן על קדמת הרכב. מיגון מגן לרוב על החלק התחתון של הרכב באיזור המנוע והסרן.
מבחינת נוחות, הכלי עם קפיצי סליל ולכן הוא קצת יותר נוח מרכבים עם קפיצי עלים. (לי יש עלים ואני מעולם לא נסעתי/נהגתי על סמוראי עם קפיצי סליל).
ועוד מילה לגבי הנוחות - אי אפשר למדוד אותה כי כל אחד רגיל למשהו אחר ומה שקופצני בשבילך, נוח למישהו אחר.
תבדוק כמה רכבים וכך יהיה לך קנה מידה להשוואה.
איתי.
תודה :)
מה לגבי העניין של מחיר? כמה הייתם מוכנים לשלם על רכב כזה? חיצונית נראה טוב מאוד אין מה להגיד, בפנים יחסית שלם אבל הייתי עושה לו כמה תיקוני קוסמטיקה לא בשמיים.
העניין שיש ג'אנטים שונים כמו בתמונה וצמיגי שטח מלא חדשים.
האם בזה שאהיה יד תשיעית תהיה איזשהי בעיה? בעיה עתידית למכירה שלו? המחיר יצטרך להיות נמוך משמעותית בגלל היד?
"העניין שיש ג'אנטים שונים כמו בתמונה וצמיגי שטח מלא חדשים."
סט של ג'אנטים וצמיגים עולה לך בלחץ לחץ - 5000 שקל, בהגזמה פראית ובתנאי שאתה קונה הכי טוב!
ומגן קדמי יעשו לך ב2000 שקל איזה שתרצה. אז על התוספות האלו לא שווה לשלם 10 מעל המחירון, ובכלל לא37 אש"ח.
תוריד אותו מהעץ שלו!
האם בזה שאהיה יד תשיעית תהיה איזשהי בעיה? בעיה עתידית למכירה שלו? המחיר יצטרך להיות נמוך משמעותית בגלל היד?[/QUOTE]
היד בג'יפים האלה לא משנה בכלל - תחשוב שהרכב היה אצל איזה ילד בן 17, ואז שהוא התגייס מכר, ואז הבא גילה שהוא לא יכול לתחזק את הרכב בלי אבא ואמא..וככה מצטברות להן ידיים.
הכי חשוב ברכב - המצב המכני!
לדעתי - לא משנה מה, לא הייתי נותן לו מעל המחירון, שייתן לך רכב שעובד ומתתפקד עם צמיגים וג'אנטים רגילים ואתה כבר תוסיף אותם ושהוא ימכור אותם בנפרד..
יש ברשותי סמוראי 98 :)
לגבי הנסיעה הקופצנית, ככה זה!
מנסים לחיות עם זה,ולשפר עד כמה שאפשר. למשל לחץ אוויר בצמיגים.
המחיר מוגזם בטירוף!!! (במחיר הזה אתה יכול לקנות גימיני שנת 2000)
"העניין שיש ג'אנטים שונים כמו בתמונה וצמיגי שטח מלא חדשים."
סט של ג'אנטים וצמיגים עולה לך בלחץ לחץ - 5000 שקל, בהגזמה פראית ובתנאי שאתה קונה הכי טוב!
ומגן קדמי יעשו לך ב2000 שקל איזה שתרצה. אז על התוספות האלו לא שווה לשלם 10 מעל המחירון, ובכלל לא37 אש"ח.
תוריד אותו מהעץ שלו!
האם בזה שאהיה יד תשיעית תהיה איזשהי בעיה? בעיה עתידית למכירה שלו? המחיר יצטרך להיות נמוך משמעותית בגלל היד?
היד בג'יפים האלה לא משנה בכלל - תחשוב שהרכב היה אצל איזה ילד בן 17, ואז שהוא התגייס מכר, ואז הבא גילה שהוא לא יכול לתחזק את הרכב בלי אבא ואמא..וככה מצטברות להן ידיים.
הכי חשוב ברכב - המצב המכני!
לדעתי - לא משנה מה, לא הייתי נותן לו מעל המחירון, שייתן לך רכב שעובד ומתתפקד עם צמיגים וג'אנטים רגילים ואתה כבר תוסיף אותם ושהוא ימכור אותם בנפרד..
תודה רבה בובי :)
אני האמת גם חשבתי ככה, ד"א יש לו מזגן אז אמרתי בגלל התוספות שיש באוטו והמזגן אני מוכן לשלם מעל המחירון אבל לא בהגזמה, רק בשביל ההרגשה הטובה של המוכר...
אני אנסה לדבר איתו אם יסכים מה טוב, אם לא יסכים אני אקנה רגיל ואשקיע עליו עוד איזה 5000-6000 ואני אעשה אותו כמו שאני רוצה...
לפי מה שאתה מתאר התוספת היחידה היא צמיגי שטח. בדוק שהמידה של הצמיג רשומה ברשיון בדיוק!!!
בתמונה שלך סמוראי עם קפיצי עלים, לא סליל.
הפגוש הקדמי יפה ומוסיף בהחלט אופי לרכב, כנ"ל הצבע היחודי... אבל תבדוק טוב שהצבע לא מסתיר משהו מתחת (תאונה?).
סמוראים טובים נמכרים מעל המחירון, אבל לא כל כך הרבה מעל המחירון... אל תסתנוור מזה שהאוטו אכן יפה מאד, תבדוק אותו היטב כולל היסטורית טיפולים עד כמה שיש כדי לוודא שהשקיעו בו לא רק בקוסמטיקה והזניחו את כל השאר.
לפי מה שאתה מתאר התוספת היחידה היא צמיגי שטח. בדוק שהמידה של הצמיג רשומה ברשיון בדיוק!!!
בתמונה שלך סמוראי עם קפיצי עלים, לא סליל.
הפגוש הקדמי יפה ומוסיף בהחלט אופי לרכב, כנ"ל הצבע היחודי... אבל תבדוק טוב שהצבע לא מסתיר משהו מתחת (תאונה?).
סמוראים טובים נמכרים מעל המחירון, אבל לא כל כך הרבה מעל המחירון... אל תסתנוור מזה שהאוטו אכן יפה מאד, תבדוק אותו היטב כולל היסטורית טיפולים עד כמה שיש כדי לוודא שהשקיעו בו לא רק בקוסמטיקה והזניחו את כל השאר.
היי נמרוד,
איך אתה יודע שמדובר בקפיצי עלים? הרכב משנת 96, לא אמור להיות לו סליל?
גם אני שאלתי את הסיבה לצבע ושאלתי לגבי תאונות, אמר שיכול להיות שהוחלפה כנף או משהו אבל אין פגיעות שלדה והוא מתחייב לזה בבדיקה.
בדיקה רגילה במכון בדיקה תספק לדעתכם? שם אוכל לקבל חוות דעת על מצב הקפיצים, בולמים, בלמים, מנוע (קומפרסיה) שלדה, מזגן חשמל וכד'.
ד"א יש לו גם פילטר פתוח, לא יודע אם זה כזה רלוונטי לג'יפ כמו ברכבי ספורט אבל זו גם תוספת קטנה.
האמת שחשבתי לשלם 30 בגלל התוספות האלו שיש לרכב ובגלל מצבו בהתחשב ביד ובכך שהמחירון 27. ינואר ככל הנראה גם יוריד אותו עוד קצת.
במחיר שהוא דורש אני יכול למצוא כבר 97 או 98 (ספק) או להוסיף קצת יותר ולקנות כבר ג'ימני.
הסמוראים שיש להם סלילים יש להם חזית שונה יותר "מעוגלת"
רואים את קפיצי העלים בתמונה.
אם אתה מוצא באותו מחיר רכב חדש יותר בשנתיים - בוודאי שעדיף. הרכב הזה מושקע רק קוסמטית - צבע, ג'אנטים, פגוש - הוא החליף המון ידיים, כמה זמן כבר הבן אדם בכלל מחזיק אותו? כמה חודשים? למה הוא מוכר? לא נשמע כמו מציאה ששווה כל כך הרבה מעל המחירון.
רואים את קפיצי העלים בתמונה.
אם אתה מוצא באותו מחיר רכב חדש יותר בשנתיים - בוודאי שעדיף. הרכב הזה מושקע רק קוסמטית - צבע, ג'אנטים, פגוש - הוא החליף המון ידיים, כמה זמן כבר הבן אדם בכלל מחזיק אותו? כמה חודשים? למה הוא מוכר? לא נשמע כמו מציאה ששווה כל כך הרבה מעל המחירון.
הרכב אצלו כ4 חודשים, נמכר כי הוא התחיל ללמוד... בכנות, אני לא קונה את הסיפור הזה..
המחירון 27, נגיד שמזגן יכול להעלות מחירון עוד 1000-1500 שקל אז 28500.. אמרתי שאני מוכן לשלם עד 31 לבחור בטלפון.. אני כבר אמתין לינואר עוד שבוע המחירון ירד, חוץ מזה הכל כמובן מותנה בבדיקה תקינה לרכב.
אני אדווח בהמשך... נראה לכם ש31 זה גם מוגזם?
אתה נראה נעול על הרכב.
בדקת אותו מכנית?!?
בסוף- אלו ההוצאות הכבדות באמת. ולא הג'אנטים מניקל או הספריי סקאי שהוא מרסס על הדש-בורד...
רק אח"כ תדבר על מחיר.
אולי בכלל תגלה שלא שווה לך להשקיע עליו יותר מ-23 אש"ח כי ההוצאות הצפויות יכולות להגיע ליותר מ-10 אש"ח. והיו דברים מעולם. יש לי 2 מכרים (שלא אפרט את שמם...) שחיו בסרט הזה בדיוק!
אתה נראה נעול על הרכב.
בדקת אותו מכנית?!?
בסוף- אלו ההוצאות הכבדות באמת. ולא הג'אנטים מניקל או הספריי סקאי שהוא מרסס על הדש-בורד...
רק אח"כ תדבר על מחיר.
אולי בכלל תגלה שלא שווה לך להשקיע עליו יותר מ-23 אש"ח כי ההוצאות הצפויות יכולות להגיע ליותר מ-10 אש"ח. והיו דברים מעולם. יש לי 2 מכרים (שלא אפרט את שמם...) שחיו בסרט הזה בדיוק!
זה ברור שלא אקח שום רכב בלי שהוא יהיה תקין לחלוטין במיוחד אם אני משלם מעל המחירון....
נכון לעכשיו יש סיכוי שאני יורד מהרכב מצאתי משהו יותר מעניין ... מקסימום אני כבר אשדרג אותו לצרכים שלי :)
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.