צפייה בגרסה מלאה : כיצד מתבצעת בדיקת שסתום IAC במערכת הזרקה TBI ?
אני צריך הסבר קצר כיצד לבצע בדיקה לשסתום IAC במערכת הזרקה חד נקודתית /TBI כדיי לוודאות שאכן הוא עובד מבחינה מכנית וחשמלית
תודה ויום טוב
חנן-ג'יפולוג
02-01-08, 12:35
קצר את הדק הדיאגנוסטיק בקונקטור הALDL, כפי שמוסבר בכתבת ההזרקה שלי במדור JEEP כאן באתר (http://www.jeepolog.com/260.html). פתח סוויץ' ועמוד ליד הTBI. אתה אמור לשמוע את הIAC צועד עד שהוא מגיע לתושבת שלו ואז הוא ימשיך לנסות לצעוד מולה. אתה אמור לשמוע תקתוקים עדינים.
ודא גם שאין קודי תקלה מכיוון הIAC.
אם אתה מחובר עם לפטופ וWINALDL אתה גם תוכל לראות את מספר הצעדים שהמנוע נמצא בו ביחס ל0 בזמן עבודה. זה אמור לעמוד על סביבות ה35 צעדים כשהמנוע חם ובאיזור ה64 בזמן התנעה.
בלי לקצר כלום, אם אני יוציא את השסתום מהמצערת אך הוא יהיה עדיין מחובר בקונקטור ויפתח סוויץ אני לא אמור לראות את הפין זז אחורה וקדימה?
חנן-ג'יפולוג
02-01-08, 12:46
יתכן שכן. רק שים לב, יכול להיות שבזמן סגירת/פתיחת הסוויץ' המחשב ינסה למצוא את נקודת ה0, כלומר המקום שבו הקונוס מתיישב בתושבת, ואם הIAC יהיה באוויר אז הקונוס יפתח עד שיצא מההברגה שלו, והקפיץ יעיף אותו למקום שבו תתקשה למצוא אותו.
אל תעשה את זה כפי שחנן רשם לך הוא יתפרק ויעלם לך
אוקיי הבנתי, בזמן פתיחת/סגירת הסוויץ במצב שהוא מורכב למצערת אני יכול לראות שהוא זז בתוך "המנהרה" או לשמוע משהו?
בשלב פתיחת הסוויץ לשלב אחד לפניי ההתנעה הוא אמור "לרסט" את עצמו ,כמה שניות בערך זה לוקח?(נניח שאני מבצע את הבדיקה לבד ,ופותח סוויץ יש לי מספיק זמן כדיי לגשת למצערת ולראות/לשמוע אותו שהוא אכן עובד)
יש מצב בשל מצבר חלש בזמן פתיחת הסוויץ כדיי לבצע הבדיקה השסתום לא יגיב בכלל?
לא
אתה לא תספיק אבל אם תעשה את מה שחנן אמר אתה תשמע אותו עובד
אתה תשמע מהצערת תיקתוקים שלא מפסיקים .
מבחינה וויזואלית יש דרך לראות האם השסתום תקין או לא כאשר הוא מנותק לגמריי מהמצערת והקונקטור החשמלי,כלומר שהוא אצלי ביד?
אני לא מכיר דרך שכזו .
אבל למה לך ?
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.