צפייה בגרסה מלאה : מנוע שירוקי לסופה מתאים????????? צריך יעוץ דחוף!!!!!!!!!!!!
המנוע בםופה הנאמנה שלי החליט לפתח קרירה חדשה ולכן "פתח קיוסק", בעקבות נטישתו המפתיע התחלתי לחפש לו תחלופה, הציעו לי מנוע של שירוקי שלמראית עין נראה מתאים... השאלה שלי אם הוא באמת מתאים ????????? אני מודה מראש לכל מי שיעזור לי :wink: אגב אני עדיין מחפש יש הצעות?
שום דבר לא דחוף בחיים, העיכוב של היום זה הרווח שלך מחר.
מה בדיוק קרה למנוע? מה המחיר שהציעו לך על המנוע של הצ'ירוקי?
תן כמה שיותר פרטים על המקרה, כולל חוקיות ההחלפה.
עומר
את המנוע שלי לא ניתן להציל הטלטל נשבר לשניים, ויש לי קרע באגן השמן מצד לצד שממשיך לשבר בצד הבלוק. לגבי חוקיות ההצעה אני לא מודאג המנוע מיבוא עם שטר מכר והוא מגיע מיבואן של מנועי פירוק.אני מבטיח לצרף תמונות ברגע שאני יוציא את המנוע יש מה לראות מכונאים וותיקים ומנוסים שראו את "היצירה" האלו קריאות פליאה נ.ב.קיבלתי הצעות בין חמש וחצי לשבע וחצי אלף (וכמובן שגם יותר בלוק מנוע כולל גל ארכובה חדש ובוכנות ב16000!! חדש מקריזלר)
מכנית הוא מתאים ב100%.
מבחינת מכלולי בקרה שלו, זה תלוי.
יש סיכוי גדול שהמחשב שלך לא מתאים לחיישנים עליו, מצד שני, אם אתה קונה רק מנוע ומרכיב עליו את החיישנים שלך, זה יעבוד.
מכנית הוא מתאים ב100%.
מבחינת מכלולי בקרה שלו, זה תלוי.
יש סיכוי גדול שהמחשב שלך לא מתאים לחיישנים עליו, מצד שני, אם אתה קונה רק מנוע ומרכיב עליו את החיישנים שלך, זה יעבוד.
אמיר,
מה ההבדל בין החיישנים של הסופה לXJ?
יוני5
אחרי שאני כבר חכם יותר אני יכול לענות לך שחוץ מה"בלוק" וה"ראש מנוע"
הכל אחר: הסעפות, מ'ע ההזרקה, תושבות האלטרנטור ודומיהן בקיצור כל מה שמסביב למנוע שבעצמו כמעט זהה (פחות 23 סמ'ק לפי נתוני יצרן)
בכל אופן תודה לכל מי שעזר :)
יוני - אם אנחנו מדברים על אותה מערכת הזרקה אז יש הבדלים בחיישנים הבאים:
1. TPS ניתן לכיוונון.
2. CPS
3. VSS
ישנה מערכת הזרקה נוספת שלא הצליחה מי יודע מה, שיש לה בית מצערת עם שלושה ברגים, לא זוכר את השם שלה כרגע, ששם שום דבר לא מתאים.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.