צפייה בגרסה מלאה : למי יש בCJ יחסי העברה 3.73?
כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש CJ שיש לו יחסי העברה 3.73 על גלגלים 31 ,כדי להתרשם ולראות כמה זה מוסיף לאוטו אז האם אתם מכירים ג'יפים כאלה?
אור
רוב האנשים שמחליפים יחסי העברה בCJ עוברים ל4.10:1, ולא ל3.73. "אם כבר אז כבר".
ההתרשמות שלי היא מסופה ומרנגלר TJ, ולא מ-CJ (עם יחסי העברה שונים בגיר, עקומת מומנט שונה במנוע וכו') אבל בכל זאת.
ב-TJ האוטומטי ובסופה, 3.73 יהיה היחס הכי נכון לצמיג 31. פשרה כמעט מושלמת בין כוח ומהירות. הוא מחזיר את יחס ההעברה הכללי פחות או יותר ליחס המקורי כפי שהוא על צמיג 29 המקורי, והוא יהיה הטוב שבכל העולמות. לא מושלם אבל מתקרב מאוד.
כמובן שכל אחד צריך לעשות חשבון מהו השטח שהוא אוהב, איפה הרכב מבלה את מרבית זמנו וכו'. ג'יפ טיולים שונה מהותית מזחלן סלעים ששונה מהותית מארנבת דיונות.
רוב האנשים שמחליפים יחסי העברה בCJ עוברים ל4.10:1, ולא ל3.73. "אם כבר אז כבר".
בשביל 4.10 אני צריך להחליף את הנעילות בשני הסרנים וגם לעבור לצמיגים 33 וזה כבר הוצאה גדולה וב3.73 אני יכול להשאר אם מה שיש לי ולכן אני רוצה לראות אם יש הבדלים גדולים בין מה שיש לי עכשיו לבין 3.73
אור
אצלי יש 3.73 כרגע על צמיגים 33", עם גיר 4 הילוכים סטנדרטי של סיקס.
בעקרון לטעמי זהו יחס מעולה ל-CJ עם צמיגים 33 לטיולים, זחילת סלעים סבירה, שיוט כביש נינוח ללא סל"ד מוגזם. בשטח לא קצר מידיי, לא ארוך מידיי... כלומר דיונות ובוץ היחס לא קצר מידיי, ובסלעים הוא סביר, ברור שהיה עדיף לסלעים יחס קצר בהרבה אך זו פשרה מקובלת.
גילוי נאות, המנוע שלי מחוזק "קצת" אז אולי זה לא רפרנס השוואתי לכולם.
בעקרון עם גיר 5 הילוכים, אולי אפשר לעבור ל-4.10... 4.10 לסיקס טיולים על צמיגים 31 זה מוגזם. כנראה שזה יבוא אצלי בעתיד, 4.10 עם 5 הילוכים.
ד"א נמרוד, יש הבדל כספי לא קטן בין 3.73 ל-4.10 בדמות 2 הקייסים שצריך לקנות, אולי אפשר לחסוך ע"י קניית Thick Gear לדנה 44, אבל לדנה 30 חייבים לקנות קייס.
ברור אלי. ציינתי תצפית אישית שלי - שרוב האנשים מחליפים ל4.10 גם עם סיקסים וגם סופות. לדעתי בצדק, אני גם הייתי מדלג ישר ל4.10, החלפת קייסים זה עלות סבירה - אני נשאר עם הנעילות שלי. למי שיש דטרויט/ARB - אכן עלות כספית גדולה בהרבה, ו3.73 זה פשרה טובה.
ברור אלי. ציינתי תצפית אישית שלי - שרוב האנשים מחליפים ל4.10 גם עם סיקסים וגם סופות. לדעתי בצדק, אני גם הייתי מדלג ישר ל4.10, החלפת קייסים זה עלות סבירה - אני נשאר עם הנעילות שלי. למי שיש דטרויט/ARB - אכן עלות כספית גדולה בהרבה, ו3.73 זה פשרה טובה.
רגע לא הבנתי,לפי דבריך אם יש לי נעילות לוקרייט בשני הסרנים אני לא חייב להחליף אותם כדי לשים 4.10?
אור
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.