התחברות

צפייה בגרסה מלאה : צריך חוות דעת לגבי סמוראי

xfactor2005
20-01-08, 11:40
שלום.
לאחרונה נפרדתי מהדיפנדר שלי בצער רב ואני מעוניין לחזור לשטח בעלות קצת יותר נמוכה...
האופצייה הראשונה שחשבתי - סמוראי.
הרכב אמור לקחת שני נוסעים בדר"כ ולפעמים גם שלישי לטיולים בארץ לכל מקום אבל לא בכל מחיר (הספיק לי עליות שרק בגלל שיש לי ג'יפ אני צריך לעלות - מסתבר שיש תמיד דרך עוקפת יותר נוחה...)
חוו דעתכם בבקשה.

Viper
20-01-08, 12:01
סמוראי- אחלה רכב לשטח. בכביש- קצת פחות.
לשני אנשים- סבבה. ל-3, סביר, בתנאי שאין לך הרבה ציוד (או שתתקין גגון).
ראשית- אני ממליץ לך לקרוא קצת את הכתבה הזו (http://www.jeepolog.com/151.html) . זה יתן לך כיוון כללי של איך לבדוק את הרכב ומה המחלות הנפוצות שלו.
אם תרחיב קצת את הנתונים לגביך- תקציב, שימוש עיקרי וכד'- נוכל לכוון אותך טוב יותר.
בהצלחה!

xfactor2005
20-01-08, 13:37
[קודם כל תודה רבה.
אני כן אמור לקחת ציוד. איזה גגון. לגבי התקציב... כמה שיותר נמוך סביב 25-30 אלף השימוש העיקרי הוא גם ליום מיום והרבה שטח סה"כ. לפחות פעם בשבוע טיול גדול ועוד כמה קטנים במהלך השבוע.
תודה.

QUOTE=Viper]סמוראי- אחלה רכב לשטח. בכביש- קצת פחות.
לשני אנשים- סבבה. ל-3, סביר, בתנאי שאין לך הרבה ציוד (או שתתקין גגון).
ראשית- אני ממליץ לך לקרוא קצת את הכתבה הזו (http://www.jeepolog.com/151.html) . זה יתן לך כיוון כללי של איך לבדוק את הרכב ומה המחלות הנפוצות שלו.
אם תרחיב קצת את הנתונים לגביך- תקציב, שימוש עיקרי וכד'- נוכל לכוון אותך טוב יותר.
בהצלחה![/QUOTE]

עודד זנטון
20-01-08, 18:48
בעיקרון אחלה רכב. לא ניתקלתי במקום שהוא לא עבר! (נעול מאחורה)
אם אתה רוצה לראות גגון מתאים לפתוח, תחפש את "הסמו של זנטון" בפורום RR

Viper
20-01-08, 19:34
איזה סגנון אתה מעדיף? פתוח או סגור?

xfactor2005
20-01-08, 20:52
עוד לא ממש גיבשתי דעה סופית אבל הכיוון הכללי הוא סגור (ילדים, אישה...)

GodsFather
20-01-08, 21:06
ב25-30 אתה יכול להביא סמוראי במצב טוב מאד. קח בחשבון, טיולים בכמות שאתה מתאר, תדרוש גם תחזוקה הולמת ולזה יהיה מחיר נוסף (אולי לא כמו דיפנדר, אבל יהיה מחיר).

אתה עובד על הרכב לבד ? יש לך ידע טכני ?

יצא לך לנסוע כבר בסמוראי ? סגור/פתוח ?

xfactor2005
21-01-08, 08:41
לגבי זה שעלויות יתחילו לעלות אז כן זה ברור. אני עובד עם הרכב מה שאומר שיש הרבה נסיעה אבל התחזוקה זה אומר שלא מתשרים. וכן יש לי רקע טכני במכונות חקלאיות וכאלו... בסמוראי יצא לי לסוע כשהייתי בן 10 (היום 31) בשדות של הקיבוץ ככה שזיכרון ממשי אין לי. יש איזה מקום טוב לקנייה שנת 90 +?
תודה ויום טוב.

ב25-30 אתה יכול להביא סמוראי במצב טוב מאד. קח בחשבון, טיולים בכמות שאתה מתאר, תדרוש גם תחזוקה הולמת ולזה יהיה מחיר נוסף (אולי לא כמו דיפנדר, אבל יהיה מחיר).

אתה עובד על הרכב לבד ? יש לך ידע טכני ?

יצא לך לנסוע כבר בסמוראי ? סגור/פתוח ?

Viper
21-01-08, 10:37
כן יש לי רקע טכני במכונות חקלאיות וכאלו... מצוין. כמעט אותו דבר...
יש איזה מקום טוב לקנייה שנת 90 +? כן. תתחיל לחפש באינטרנט ולהתקשר לאנשים. בשום אופן לא סוחרים...

GodsFather
21-01-08, 14:34
כמו שVIPER אמר - תתחיל לעבוד עם הרגליים.

יש "סוחר" שאני יכול לסמוך עליו והוא מורי, שהוא גם מומחה סמוראים ומוכר מאד בפורום באמינותו. בדר"כ יש לו איזה סמוראי או שניים שהוא משפץ ומוכר, שווה לך לפחות לבקר אצלו ולקבל קצת מושג על הרכב ועל החוויה שהוא מהווה.

ולכל בעלי הגילוי הנאות
אין לי אינטרסים אצל מורי, אפילו שאני והוא מכירים ומיודדים.

xfactor2005
21-01-08, 16:46
חברה' תודה רבה עזרתם לי מאוד ואני מאמין שבשבועות הקרובים אני אתחיל לישאול שאלות טכניות ולבדוק את מה שכבר מפורסם באתר. ניתראה בשטח והפעם עם בנזין ובקטן...

כמו שVIPER אמר - תתחיל לעבוד עם הרגליים.

יש "סוחר" שאני יכול לסמוך עליו והוא מורי, שהוא גם מומחה סמוראים ומוכר מאד בפורום באמינותו. בדר"כ יש לו איזה סמוראי או שניים שהוא משפץ ומוכר, שווה לך לפחות לבקר אצלו ולקבל קצת מושג על הרכב ועל החוויה שהוא מהווה.

ולכל בעלי הגילוי הנאות
אין לי אינטרסים אצל מורי, אפילו שאני והוא מכירים ומיודדים.

Viper
21-01-08, 21:29
התכוונת- ובגדול!
הסמוראי אמנם קטן מימדים, אבל ענק בשטח!
בהצלחה! ונשמח לראותך בסביבה.

-->