PDA

צפייה בגרסה מלאה : נזילה מהרדיאטור בויטרה

סדיוק
27-01-08, 23:30
שלום אנשים טובים

בבעלותי ויטרה שנת 90 ולאחרונה המים מתרוקנים לי לחלוטין לאחר נסיעה של 20 - 30 דקות.. אני לא מבין גדול אבל עברתי ויזואלית על המכלולים הקשורים וראיתי שיש לי נזילה מהרדיאטור (רדיאטור לא מאוד ישן בן שנתיים שלוש בערך) אבל לא הצלחתי להבין מאיזה נקודה מדוייקת ברדיאטור הנזילה מגיעה..
השאלה שלי היא כזאת
האם יש איזו שיטה שלא חשבתי עליה שאפשר לגלות בדיוק מאיפה הנזילה בצורה עצמאית ומה ניתן לעשות בנידון אם מצאתי אותה, או לסירוגין אם זה מעבר להבנתי, האם זה יהיה קנס רציני ללכת למכון רדיאטורים שיבדקו לי את הנושא בצורה מקצועית...?

תודה מראש!

Viper
28-01-08, 08:26
נזילה מהרדיאטור זה מאד כללי. מהיכן בדיוק? מצלעות הקירור? מחיבורי הצינורות?
תמלא מים (עדיף ירוקים/צבועים- הכי זולים שיש רק לטובת הבדיקה) תניע ותחפש מהיכן הנוזל הירוק/צבוע יוצא.
תעדכן בממצאים ונראה מה הלאה.

yossivarman
28-01-08, 11:00
אם אתה לא יודע מאיפה זה.
אנא עשה טובה לעצמך וגש למכון רדיאטורים
לפני שתגיע בגרירה למוסך כדי לעשות טיפול ראש.

חוקר
28-01-08, 12:35
תיגש למכון לרדיאטורים ותבקש בדיקת לחץ.בבדיקה יאתרו לך מאיפה הנזילה ואם ניתן לתקן או שאתה צריך להחליף רדיאטור.
לעיתים מדובר בנזילה מצינור ואז אין נזק כספי משמעותי.
תגיד מאיפה אתה ואפשר יהיה להמליץ לך על מכון אמין.

טל

Viper
28-01-08, 14:51
נזילה שבה כל המים מתרוקנים לחלוטין תוך 20-30 דק' של עבודת מנוע- לא ניתן לפספס בכלל!!!
זה צריך ממש להשפריץ את המים החוצה! אם את זה אתה לא רואה... אז קבל את המלצות עמיתיי. (למרות שהאתר וגם אני דוגלים בעבודה עברית ועצמאית על הרכב).

s_n_p
28-01-08, 14:58
אם אתה מהמדכז,אז אני מאוד ממליץ אל אייזק ממוסך רון בתל אביב (המסגר מול סוכנות מיצובישי). בן אדם מקצועי ומאוד נחמד.
דרך הגב שתיהיה לך אידיקציה, ראדיאטור חדש של ויטרה שווה בין 700 ל 800 ש"ח (ניתן להחלפה בבית תוך שעה).

כדי גם לבדוק את הצינורות של החימום.
אם אתה צריך יעוץ, תתקשר:
050-2777567
עשיתי דוקטורט על מע' קרור של ויטרה ;-)

סדיוק
29-01-08, 21:45
וואו חבר'ה תודה רבה וע"פ הרוב אני מניח שאני אגש למכון רדיאטורים... אני מאיזור רחובות אגב אם יש לכם באמת משהו אמין להמליץ עליו

-->