ענבר
30-01-08, 10:52
שלום לכולם,
תיאור הבעיה:
עליית הטורים מסל"ד סרק איטית ומהוססת עד 1500 סל"ד בערך ואח"כ אין בעיה והסל"ד עולה חלק. מכיוון המנוע זה נשמע שיש שאיבת אויר מוגברת בשלב של ההיסוס.
אם הלחיצה על המצערת היא איטית, הסל"ד עולה חלק.
שהמנוע קר הבעייה יותר קיצונית מאשר שהמנוע חם.
לא עברתי חורף עם הגרנד אבל חום המנוע מגיע לאיזור ה-75 במקום להגיע ל-90-100 מעלות.
ייתכן טרמוסטט תקוע במצב פתוח או שהפרדת הקולר של הגיר לא עוזרת למנוע להתחמם?
בנוסף, כאשר עוזבים את דוושת המצערת הסל"ד יורר קצת מתחת לנקודה שאמור לעצור ואז עולה בחזרה לנקודה.
עוד נקודה רלוונטית, הרכב מונע גם בגפ"מ והבעיה מורגשת יותר בנסיעה בגפ"מ מאשר על בנזין.
טיפולים שבוצעו לאחרונה:
ניקוי בית מצערת ומנוע צעדים, החלפת פלאגים, החלפת חוטי הצתה, החלפת רוטור ומכסה מפלג.
כמובן שהפילטר אויר חדש ונקי.
בדקתי את המתח שיוצא מה - TPS במצערת סגורה ופתוחה והוא בתוך הטווחים.
בדקתי בריחת ואקום באמצעות ריסוס ספריי קרבורטורם בכל איזור המצערת והבית מצערת ואין כל שינוי בסל"ד.
אחרי כל טיפול המצב השתפר באופן זמני ואז חזר לקדמותו :?
הכיוונים הנוספים שחשבתי עליהם הם:
זיוף של המנוע צעדים
זיוף של החיישן מצב מצערת
זיוף של חיישן map
דליפה ואקום
בעייה במערכת מיחזור אדי דלק למרות שאמורה להיכנס לעבודה רק בטמפ' עבודה
בעיית מחשב ניהו מנוע
נורת check engine לא דולקת אבל בכל זאת אני מתכוון להתחבר עם DRB לקרוא תקלות, אאעדכן בהמשך.
אין לי כוונה ללכת ולהחליף את כל החיישנים בשיטת "מצליח" ולכן אני מנסה לאתר את בעייה כמובן בעזרתכם :wink: :wink: :wink:
תודה מראש על כל כיוון לפתרון
ענבר
תיאור הבעיה:
עליית הטורים מסל"ד סרק איטית ומהוססת עד 1500 סל"ד בערך ואח"כ אין בעיה והסל"ד עולה חלק. מכיוון המנוע זה נשמע שיש שאיבת אויר מוגברת בשלב של ההיסוס.
אם הלחיצה על המצערת היא איטית, הסל"ד עולה חלק.
שהמנוע קר הבעייה יותר קיצונית מאשר שהמנוע חם.
לא עברתי חורף עם הגרנד אבל חום המנוע מגיע לאיזור ה-75 במקום להגיע ל-90-100 מעלות.
ייתכן טרמוסטט תקוע במצב פתוח או שהפרדת הקולר של הגיר לא עוזרת למנוע להתחמם?
בנוסף, כאשר עוזבים את דוושת המצערת הסל"ד יורר קצת מתחת לנקודה שאמור לעצור ואז עולה בחזרה לנקודה.
עוד נקודה רלוונטית, הרכב מונע גם בגפ"מ והבעיה מורגשת יותר בנסיעה בגפ"מ מאשר על בנזין.
טיפולים שבוצעו לאחרונה:
ניקוי בית מצערת ומנוע צעדים, החלפת פלאגים, החלפת חוטי הצתה, החלפת רוטור ומכסה מפלג.
כמובן שהפילטר אויר חדש ונקי.
בדקתי את המתח שיוצא מה - TPS במצערת סגורה ופתוחה והוא בתוך הטווחים.
בדקתי בריחת ואקום באמצעות ריסוס ספריי קרבורטורם בכל איזור המצערת והבית מצערת ואין כל שינוי בסל"ד.
אחרי כל טיפול המצב השתפר באופן זמני ואז חזר לקדמותו :?
הכיוונים הנוספים שחשבתי עליהם הם:
זיוף של המנוע צעדים
זיוף של החיישן מצב מצערת
זיוף של חיישן map
דליפה ואקום
בעייה במערכת מיחזור אדי דלק למרות שאמורה להיכנס לעבודה רק בטמפ' עבודה
בעיית מחשב ניהו מנוע
נורת check engine לא דולקת אבל בכל זאת אני מתכוון להתחבר עם DRB לקרוא תקלות, אאעדכן בהמשך.
אין לי כוונה ללכת ולהחליף את כל החיישנים בשיטת "מצליח" ולכן אני מנסה לאתר את בעייה כמובן בעזרתכם :wink: :wink: :wink:
תודה מראש על כל כיוון לפתרון
ענבר