צפייה בגרסה מלאה : איך מכוונים משאבת סולר?
עשיתי שיפוץ משאבה, את ההתקנה והפרוק עשה מכונאי(בן דוד סימפטי אבל מוגבל שעכשיו יושב בסוכת אבלים) ואני לא בטוח שהוא יודע לכוון את המערכת למצב אופטימלי, מדובר בגאלופר 98 אוטומט. הרכב שקט ולא מעשן אבל מניע קשה (דורש לחיצה הגונה על הגז להתחלה) ולא סוחב כמו לפני השיפוץ. גם כיוון הכבלים לא טוב כי הוא 'מושך' הילוכים, כנראה שהקיק מתוח מידי, אני יודע שאת המשאבה אפשר לשחרר מעט ולסובב כדי לקדם את ההזרקה, השאלה לאיזה כיוון וכמה ובכלל מה סדר הפעולות לכיוון עצמי?
האם הקור הקפיא את יכולת החשיבה? היכן כל חכמי האתר? היתכן שאתר נאצל כזה ישתוק ולעומתו באתר הנלוז ג'יפטריפ ניתנה לי תשובה מקצועית שפתרה את הבעיה עוד לפני שהתקררה המקלדת? אבוי, איך נפלו גיבורי מועצת חכמי הג'יפולוג המבוצרים בארשת הידענות הסודית, ואולי סייג לחכמה שתיקה ויש לי עסק עם גאוני הדור או שהם בהתדיינות בספרות גבוהות?? אכן אניגמה!!! שיח חרשים וחבל
עודד זנטון
20-02-08, 21:02
לאט לך!
ואולי אלה שיודעים לא ראו את השאלה ואלה שלא יודעים סותמים את הפה כי הם לא צריכים לעשות כאילו ולא רוצים להטעות??
חנן-ג'יפולוג
20-02-08, 21:33
האם הקור הקפיא את יכולת החשיבה? היכן כל חכמי האתר? היתכן שאתר נאצל כזה ישתוק ולעומתו באתר הנלוז ג'יפטריפ ניתנה לי תשובה מקצועית שפתרה את הבעיה עוד לפני שהתקררה המקלדת? אבוי, איך נפלו גיבורי מועצת חכמי הג'יפולוג המבוצרים בארשת הידענות הסודית, ואולי סייג לחכמה שתיקה ויש לי עסק עם גאוני הדור או שהם בהתדיינות בספרות גבוהות?? אכן אניגמה!!! שיח חרשים וחבל
כהתנצלות וכהצעת פיצוי דמי המנוי השנתיים שלך לג'יפולוג מוכנסים עכשיו למעטפה ויוחזרו אליך בדואר, בצירוף הצמדה וריבית.
חנן,מוותר על החזרת דמי המנוי ונשאר רק בגלל מהירות התגובה, סחתיין
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.