גיתאי נוה
14-02-08, 20:01
3 גורמים עיקריים, הקשורים בנפח המנוע ובחלוקתו לפי מבנה הצילינדרים, משפיעים על אופי של מנוע (קרי הספק, מומנט, עקומות לפי סל"ד וכו'). כלומר, אני לא מתייחס כרגע לנתונים נוספים כמו יחס דחיסה וכו':
מהלך בוכנה ארוך/קצר - ארוך למומנט עם סל"ד נמוך, קצר להספק עם סל"ד גבוה
שטח פני הבוכנה
כמות צילינדרים
הסכום של 3 הפרמטרים הללו נותן נפח מנוע כולל, אבל האופן שבו מחולק הנפח ביניהם יוצר את אופי המנוע המבוקש. כך למשל, נוכל לקבל שני מנועים בעלי אותו נפח כולל, האחד עם כ"ס גבוה ואופי 'ספורטיבי' בסל"דים גבוהים, והשני מגרגר עם מומנט גבוה אבל אופי 'עצלן' בסל"דים נמוכים.
ההשפעה של הפרמטר הראשון (מהלך בוכנה) ברור לי, אבל מה שלא ברור לי הם ה'טרייד אופ'-ים בין שני הפרמטרים האחרים וכיצד זה בא לידי ביטוי באופי המנוע. כלומר:
מה ההשפעה (יתרונות וחסרונות) של שטח פני בוכנה קטן או גדול?
מה ההשפעה (יתרונות וחסרונות) של כמות הצילינדרים?
שאלת סיכום 'שורה תחתונה' - כאשר מעוניינים לתכנן מנוע בנפח X עם מהלך בוכנה נתון, כיצד מחליטים האם להגדיל את שטח פני הבוכנות או לחילופין להוסיף צילינדר/ים?
מקווה שהסברתי את עצמי כראוי.
תודה
גיתאי
מהלך בוכנה ארוך/קצר - ארוך למומנט עם סל"ד נמוך, קצר להספק עם סל"ד גבוה
שטח פני הבוכנה
כמות צילינדרים
הסכום של 3 הפרמטרים הללו נותן נפח מנוע כולל, אבל האופן שבו מחולק הנפח ביניהם יוצר את אופי המנוע המבוקש. כך למשל, נוכל לקבל שני מנועים בעלי אותו נפח כולל, האחד עם כ"ס גבוה ואופי 'ספורטיבי' בסל"דים גבוהים, והשני מגרגר עם מומנט גבוה אבל אופי 'עצלן' בסל"דים נמוכים.
ההשפעה של הפרמטר הראשון (מהלך בוכנה) ברור לי, אבל מה שלא ברור לי הם ה'טרייד אופ'-ים בין שני הפרמטרים האחרים וכיצד זה בא לידי ביטוי באופי המנוע. כלומר:
מה ההשפעה (יתרונות וחסרונות) של שטח פני בוכנה קטן או גדול?
מה ההשפעה (יתרונות וחסרונות) של כמות הצילינדרים?
שאלת סיכום 'שורה תחתונה' - כאשר מעוניינים לתכנן מנוע בנפח X עם מהלך בוכנה נתון, כיצד מחליטים האם להגדיל את שטח פני הבוכנות או לחילופין להוסיף צילינדר/ים?
מקווה שהסברתי את עצמי כראוי.
תודה
גיתאי