PDA

צפייה בגרסה מלאה : האם הייתה לי תופעה של סולר מזוהם (חולר)?

IlanHadar
15-02-08, 17:57
ביום א' שעבר בערב ביקשה הגברת שאעשה סיבוב על הרכב כיוון שמשהו לא בסדר, לקחתי לסיבוב, בכל לחיצה על הדוושה הטורים עלו לאט ועד שעלו היה כמו השהיית טורבו מטורפת. אמרתי טוב תקלה ראשונה רצינית הרכב כבר לא באחריות בטח נפלתי.

אבל מה, אין זמן לטפל בבעיה במשך השבוע אז נחכה ליום ו', בינתיים הגברת הסתדרה והרכב נסע. הרכב היה בערך עם 0.25 מיכל. הייתה לי הרגשה שאני שומע אותו מצלצל בבוקר שהיא מניעה אותו, היא גם טענה שהוא רועד כמו חולה פרקינסון עד שהוא מתחמם.

ביום ה' הגברת מילאה דלק מלא בתחנה הקבועה שלנו (זו עם התוסף), תחנה שלא הייתה איתה אי פעם בעיה ולא הופיעה בשום פירסום שלילי. התחנה שמילאה בה מיכל בפעם הקודמת!

בערב אני שואל אותה מה עם הרכב אומרת יש שיפור! אמרתי טוב בבוקר ניסע למוסך שיגידו מה עניינים.
אני עולה על הרכב הבוקר מניע נוסע שני קילומטר עושה פרסה חוזר הבייתה הרכב כמו תמיד, התקלה נעלמה.

אז עכשיו ככה:
1. זה שאני לא טיפלתי בעניין מייד, אני יודע שאני חמור, אבל מי שעובד יודע שאין זמן אלא לדברים ממש דחופים.
2. מקווה שלא היה נזק מהעניין........
3. האם זה באמת מקרה של חולר? הגיוני שמה שהיה שם, עלה למעלה במיכל וחיכה עד שהוא מתרוקן לאט לאט.
4. יש משהו שכדאי לעשות חוץ מלהמשיך ולדלל את החומר שקיים במילוי של המיכל לפני שהוא מגיע ל 0.25 שוב.

איציק - 4X6ZH
15-02-08, 21:29
תראה כמה מחשבה ועבודה בגלל ספק זיוף ברכב .
גם חלילה שאתה לא מרגיש טוב אתה פותח שרשור בפורום חולים ;-)
אז היה זיוף
אולי הדלק אולי לא
אולי חדרו מים לאחת ממערכות החשמל ברכב
אולי ... אולי
הרכב הוא לא מטוס ולא צוללת מקסימום תחזור התקלה ויהיה יותר קל לזהות את המקור
איך הגששים אמרו סע לשלום המפתחות בפנים
איציק

IlanHadar
16-02-08, 09:25
איציק,

גדול.. עכשיו אני מרגיש כאילו ביקרתי במוסך. הרי היו אומרים לי אותו דבר.

אילן

-->