צפייה בגרסה מלאה : שאלה בקשר לצמיגים
ברצוני לדעת אם למישהו יש מושג איפה אני מוצא (אם בכלל) באינטרנט
את הספר auto data
:lol: תודה רבה ערן איבזו -יעל 1
אתה לא מוצא באינטרנט. אבל שאל את השאלה שמטרידה אותך, סביר להניח שהתשובה כבר פה בפורום כי נתקלו בה כבר איזה חמישים-שישים איש לפניך :-D
אתה יכול למצוא באינטרנט.
אני הורדתי את האוטודאטה הישן דרך ביטרנט, שוקל קרוב ל500 מגה אם זכרוני אינו מטעני.
לא מצאתי שם שום מידע שהיה נחוץ לי, הורדתי את זה בטעות והיה חבל לי למחוק, אז צרבתי וזרקתי את הדיסק איפה שהוא...
יכול להיות שאני מבלבל עם משהו אחר, אבל נראה לי שמדובר באותו דבר...
Tzvika-Pick
29-03-08, 00:43
אוטודאטה זה לא ספר :?
ובאמת, מה יש לך לחפש שם? הכל כתוב בהיינס ובצורה ברורה ופשוטה הרבה יותר.
עריכה: עכשיו ראיתי ששאלת לגבי צמיגים. אז אני אחסוך לך את ההורדה: 205/75/15
יכול להיות שהוא רוצה לבדוק מה הטווח של המידות צמיג שאפשר להרכיב על הרכב ללא שינוי ברישיון
זה הדבר היחיד שעיניין אותי שם לפחות.
mistaarvim
29-03-08, 09:31
יש באמיול..
יכול להיות שהוא רוצה לבדוק מה הטווח של המידות צמיג שאפשר להרכיב על הרכב ללא שינוי ברישיון
זה הדבר היחיד שעיניין אותי שם לפחות.
כל מידה שתרכיב מחוייבת שינוי ברישיון !!!
אולי התכוונת למידות שמותר וניתן לקבל עליהן אישור...
ליאור
התכוונתי לדוגמה ל195/70/15 ו195/75/15 כנראה שבאמת לא עשיתי את ההבחנה בין אישור של מכון לבין אישור של משרד הרישוי...
אוטודאטה זה לא ספר :?
ובאמת, מה יש לך לחפש שם? הכל כתוב בהיינס ובצורה ברורה ופשוטה הרבה יותר.
עריכה: עכשיו ראיתי ששאלת לגבי צמיגים. אז אני אחסוך לך את ההורדה: 205/75/15
אז ככה אחי יש המון דעות חלוקות בקשר לענייין אני כיום יש לי צמיגים 205/70/15 50/50
אי רוצה להחליף למקסיס 205/75/15 שטח מלא, ברשיונות רשום לי חתך 70 השאלה שלי האם 75 ניתן לשנות ברשיון והאם זה חוקי . יש אנשים שאומרים שאין עם זה בעיה כלל אבל יש כאלה שאומרים שגם זה לא חוקי ולא אפשרי ......כמובן שהייתי רוצה להרחיב לצימגים 215/70/15 אבל זה בוודאות בלאגן אם מישהו יכול לפתור לי את הסוגייה הזו זה יהיה נפלא... בגלל זה רציתי להוריד את autodata כדי לבדוק
בדיוק מה ניתן להרכיב על הסמוראי.
תודה רבה ערן אייבזו - יעל 1
Tzvika-Pick
29-03-08, 21:43
רישמית, בסמוראי רק 205/70/15.
הוא גם לא מופיע באוטודאטה, לפחות לא בזה שאני ראיתי. אבל זאת המידה היחידה שמכשירי תנועה יאשרו לך.
ערן,
המקסיס שטח מלא באים במידה 205/70/15. יש לי אותם - צמיגים מעולים.
אין צורך לשנות מידה ברשיון
איתי.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.