צפייה בגרסה מלאה : תיקון שלדה
שלום לכולם,
לפני כחודשיים במהלך טיול בוץ נקרע בג'יפ המתלה האחורי מהשלדה (סיקס 90), תיקנתי את הנזק במוסך אולם התיקון לא בוצע בצורה טובה וכעת יש כיפוף של האוזן המחוברת לשלדה (ושאליה מחובר המתלה) ואני חושש מקריעה נוספת, באופן כללי השלדה במצב תקין למעט האזור הנדון שקיים בו סדק.
בקיצור, אני זקוק להמלצה על מוסך צפוני העוסק בתיקוני שלדה (אזור חיפה צ'ק פוסט אולי).
תודה, תומר.
קודם כל עדיף שתעלה תמונה שנראה בדיוק במה מדובר .
שנית מן הסתם שילמת על התיקון שנעשה במוסך אז מן הראוי שתחזור אליו
אם זו התושבת הקדמית של הקפיץ האחורי אז זה די מוכר ויש לכך פיתרון
אבל כמו שאמרתי תמונה שווה אלף מילים :lol:
תודה על התגובה, מדובר כפי שכתבת בתושבת הקדמית של הקפיץ האחורי.
לצערי אין לי מושג איך מעלים תמונה לאתר. אשמח לשמוע על הפתרון לבעיה כפי שציינת שקיים.
תודה.
קודם כל תצלם תמונות מכל הכיוונים.
אח"כ תשמור אותן על המחשב, ובתגובה הבאה שלך, תשתמש ב"נהל צירופי קבצים" שיש מתחת לחלון בו אתה כותב את התגובה.
עם תמונות מול העיניים, נוכל לתת לך הנחיות מדוייקות לתיקון.
אסף.
אני אצלם היום ואעלה, תודה.
ניסיתי לצרף תמונות, אני מקווה שהצלחתי.
התמונות הן אחרי התיקון הראשון, שימו לב לכיפוף האוזן כלפיי פנים הרכב (לצד שמאל).
תודה.
אהלן תומר,
לדעתי התיקון לא נראה טוב ומקצועי, אני חושב שהמוסכניק שתקן לך חייב לתת אחריות על העבודה ולעשות תיקון כמו שצריך, אבל אני לא יודע אם הוא מסוגל לעשות תיקון טוב יותר כי זאת לא המומחיות שלו, כנאה תיקונים כאלה צריכים מומחיות בנושא הזה יותר מאשר יש לבחור הזה בתיקוני שלדות, הוא בהחלט מתמחה ובעל ניסיון רב במכונאות כללית, אבל לפי התיקון שעשה לך ( בכל זאת רק לדעתי ) רואים שהתיקון לא מספיק טוב ולא יפה, ולכן דבר איתו ותראה מה הוא מציע לעשות, וכנראה שצריך מומחה יותר טוב לנושא....
הריתוך נראה ממש חובבני אני מקווה שהחוזק שלו מספיק חזק לעמוד בעומסים.
אני מציע לך לחזור אליו שיתן לך חיזוק על העבודה שלו ויותר טוב מזה אם תוכל לגשת למקצוען שיתן את דעתו ואם זה לא כזה יקר גם לתת לו לעשות את העבודה שוב כמו שצריך למען השקט שלך.
ואזזז לחזור לחאפר להראות לו מה זה עבודה! ואולי אז הוא יבין שלא חייבים לקחת עבודה (וכסף) אם זה לא התחום שלך.
הריתוך נראה חובבני ואפילו פחות מזה, בנוסף כל התושבת יושבת עקום לחלוטין, נראה לי שכדאי ללכת לבעל מקצוע עם תושבת חדשה, שהוא יוריד את זאת וירתך את החדשה.
אתה לא צריך מומחה לשלדות אילה רק רתך בעל מקצוע.
אתה יודע לרתך לבד ברמה סבירה?
אסף.
תיגש לפרוגיפ בצקפוסט בחיפה אני חושב שהם יתקנו לך את זה בלי בעיה גיא מומחה בדברים מסוג זה.
טל
תודה לכל המגיבים.
אסף, אני יודע לרתך אבל אני בהחלט לא מסגר ולכן לא נראה לי שאנסה לבד.
מחר אני בכל מקרה עם הג'יפ באזור הצ'ק פוסט, אני אכנס לפרוג'יפ שמעתי שלרתך הם אוהבים שם...
תודה לכולם בכל מקרה אני אעדכן
תומר.
תומר
תיקון תעשה כמו שצריך כי זה איזור שמועד לקרעים
לכן אל תסתפק בניקוי וריתוך מחדש
בד"כ מה שעושים זה "לייצר " מעין פלטה שתהייה למעשה מהחלק העליון של הקורה עד למטה ועם חורים כמו בתושבת ואז למעשה יש לך תושבת מחוזקת ואתה לא תלוי רק בקו התפר העדין אלא מרתכים את גם ללמעלה
אני מקווה שהסברתי את עצמי אני אנסה לשרטט לך ולהעלות
תודה, אשמח לראות שרטוט או תמונה
מצאת בסוף רתך ?
איזה תיקון החלטת לעשות ?
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.