צפייה בגרסה מלאה : רדיו נעול בגראנד1998
החלפתי מצבר .ברדיו מופיע המתן שעתיים ולאחר מכן רק המתן . יש לי את קוד הפתיחה אך המכשיר אינו נותן שום אפשרות להכניסה . ניתקתי את המצבר לשעתיים נוספות אך אן שינוי יש לציין שהמכשיר מקורי.אשמח לעזרה ויעוץ ובנוסף איך אפשר להשיג ספר רכב בכדי לפתור בעיות עתידיות
החלפתי מצבר .ברדיו מופיע המתן שעתיים ולאחר מכן רק המתן . יש לי את קוד הפתיחה אך המכשיר אינו נותן שום אפשרות להכניסה . ניתקתי את המצבר לשעתיים נוספות אך אן שינוי יש לציין שהמכשיר מקורי.אשמח לעזרה ויעוץ ובנוסף איך אפשר להשיג ספר רכב בכדי לפתור בעיות עתידיות
יש ביבנה מחלקת שירות שמטפלת בנושאים אלה טל: 03-9581080. מקווה שעדיין עדכני ואם לא אתר אותם דרך המוסך המרכזי.
הרכב צריך להיות מונע (או בנסיעה) שעתיים.
אני יודע שזה מוזר אבל גם לי היתה את אותה הבעיה ולא היתה לי אף נסיעה שארכה יותר משעתיים.
לבסוף, טיול לצפון פתר את זה ואכן לאחר כשעתיים נסיעה תצוגת ה WAIT הוחלפה ב CODE שלאחר מכן ניתן להזין את הקוד ולאקטב את המערכת.
הרכב צריך להיות מונע (או בנסיעה) שעתיים.
אני יודע שזה מוזר אבל גם לי היתה את אותה הבעיה ולא היתה לי אף נסיעה שארכה יותר משעתיים.
לבסוף, טיול לצפון פתר את זה ואכן לאחר כשעתיים נסיעה תצוגת ה WAIT הוחלפה ב CODE שלאחר מכן ניתן להזין את הקוד ולאקטב את המערכת.
לא חרם על הדלק
הפתרון יותר פשוט ללא טכנאי
מסובבים את המפתח לצד השני ומשאירים לשעתיים לאחר מכן יופיע CODE ואז להכניס את הקוד והרדיו מיד יתחיל לעבוד - כך זה לפחות היה אלצלי
בהצלחה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.