התחברות

צפייה בגרסה מלאה : הגבהה לגרנד צירוקי מודל 2000

גרנד ליאור
16-04-08, 21:15
ברשותי גרנד צירוקי מודל 2000 ואני רוצה להגביהה אותו כדי להיכנס לשטח ללא חשש
מחכה לתגובה כי ממש אין לי מושג מה לעשות ואיזה סוג בולמים וקפיצים לשים
תודה מראש.

נמרוד
17-04-08, 07:44
ברוך הבא ליאור.

תתחיל מהשרשור הבא שבו מתאר ניר התקנה של קיט שלם על גראנד 2000 כמו שלך (המכונה בפורום WJ להבדיל מהדגם הקודם שנקרא ZJ):
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=18573

באופן כללי אתה צריך להגדיר קודם את הגובה הנדרש, וזה נגזר ממידת הצמיג שאתה מעוניין להתקין, וזה בתורו נגזר ממה שאתה מצפה לעשות עם הרכב. העניין השני שאתה צריך להגדיר הוא תקציב.

גרנד ליאור
20-04-08, 23:25
קודם כל תודה על ההתיחסות אני הייתי רוצה להגביהה את הרכב במשהו כמו 5-7 ס"מ אגב מהן העלויות לגבי הרכבה של מערכת כמו שהורכבה בגרנד המוזהב? ואיפה מרכיבים את זה?

ברוך הבא ליאור.

תתחיל מהשרשור הבא שבו מתאר ניר התקנה של קיט שלם על גראנד 2000 כמו שלך (המכונה בפורום WJ להבדיל מהדגם הקודם שנקרא ZJ):
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=18573

באופן כללי אתה צריך להגדיר קודם את הגובה הנדרש, וזה נגזר ממידת הצמיג שאתה מעוניין להתקין, וזה בתורו נגזר ממה שאתה מצפה לעשות עם הרכב. העניין השני שאתה צריך להגדיר הוא תקציב.

נמרוד
22-04-08, 09:29
עבור גראנדים וצ'רוקים רוב חברי הפורום מיבאים את הקיטים בעצמם מארה"ב. יש מבחר עצום של ערכות הגבהה, המון יצרנים, המון אפשרויות... את ההתקנה אפשר לבצע לבד ואפשר להעזר בסדנאות השטח והמוסכים למיניהם, חפש המלצות בפורום. עבור הגבהה של 2-2.5 אינץ' שנחשבת למתונה אתה יכול למצוא גם קיטים פשוטים יותר שלא מחליפים את הכל הזרועות אלא בעיקר קפיצים ובולמים. אם אתה רוצה לקנות ולהתקין במקום אחד במקום להתעסק עם היבוא האישי, גש לכל אחת מסדנאות השטח ותבקש הצעת מחיר (אספיר, רסטה, אוברלנד, גתוס...).

esmadar
01-05-13, 14:55
צור איתי קשר ל0509744773 ארז אני יעזור לך

sos4u
01-05-13, 15:30
צור איתי קשר ל0509744773 ארז אני יעזור לך

למה להפלות אותנו לרעה ?
כל הרעיון בפורום הוא בחלוקת המידע מצד אחד ובעובדה שהמידע נמצא פה זמין לכולם, גם לדורות הבאים.
"אני יעזור לך" - מעבר לבעיה התחבירית שיש פה, יעזור - בלשון עבר , במקום "אעזור" בלשון עתיד, יש פה פגיעה גם בחלוקת המידע וגם באותו מצטרף חדש לשבט שיקבל דעה אחת, ולאו דווקא נכונה / מקובלת / או כזו שתעמוד למבחן ציבור הקוראים פה.

אז עם כל הכבוד לרצון של מי מאיתנו לעזור, זה עלול להגמר ב"חיבוק דב".

אז, למצטרף החדש "גרנד ליאור", ההמלצה שלי אליך, אל תסתפק בדעת יחיד, יש פה בפורום מספיק מידע, כדי לעשות את כל מה שאתה רוצה. ואם משהו לא ברור, אל תתבייש ותשאל. קבל מגוון של דעות, לעיתים מנוגדות, ובסוף תוכל לקבל החלטה מושכלת, שתתאים לכיס שלך. כי בסופו של יום , אתה הוא זה שישלם, ואתה תצטרך להשתמש ברכב ...

ברוך הבא לשבט.

-->