PDA

צפייה בגרסה מלאה : תפוחי מוט הגה: שיפוץ לקראת טסט

ברששת
21-04-08, 20:43
יש לי חופש בתפוחי מוטות ההגה (גם הקצר וגם הארוך) ואני לקראת טסט. התפוחים הללו נמכרים במכשירי תנועה רק עם כל המוט והמחירים בהתאם. יש למשהו רעיון יצירתי איך אפשר לסדר אותם בנזק מנמלי? אפשר להשאיר לי גם הודעה בה"פ.

יונתןמצפה
21-04-08, 21:16
לגבי הטסט:
אם החופש לא חמור מדי ולא מפריע לך בנסיעה, ייתכן ותעבור טסט. אני באופן הזוי עברתי טסט עם חופש גדול להחריד...

לגבי המוט: אני החלפתי לאחרונה את שני המוטות. אכן מחיר גבוה מאד עבור בעיית חופש בתפוח. ייתכן ואפשר לעשות אלתור ולחרוט שם איזה תפוח אחר במקום. לא בטוח בכלל שכדאי.
ישנן שיטות של "מעיכת" התפוח עם פרס. זה עשוי לבטל את החופש לזמן מה אך הורס סופית את התפוח, עשוי להקשות אותו ולא נראה לי ממש בטיחותי.

יונתן

AvigdorAharon
24-04-08, 11:03
יש לי חופש בתפוחי מוטות ההגה (גם הקצר וגם הארוך) ואני לקראת טסט. התפוחים הללו נמכרים במכשירי תנועה רק עם כל המוט והמחירים בהתאם. יש למשהו רעיון יצירתי איך אפשר לסדר אותם בנזק מנמלי? אפשר להשאיר לי גם הודעה בה"פ.

כן.
כמו שבנינו בעבר ל CJ, צריך לייצר מוט חדש עם שתי הברגות פנימיות, אחת שמאלית ואחת ימנית, לפי מידה של תפוח מתאים. בצורה כזו, תצטרך רק להחליף את התפוחים, במידת הצורך.
חפש שרשור שלי או של COAS עם תמונות של ההחלפה.

אביגדור

ברששת
01-05-08, 09:58
במחשבה שניה ולאחר התיעצות עם בעל CJ חשבתי ליצור מוטות עם אפשרות החלפת תפוחים. באופן כזה גם העלויות יורדות בכל החלפה וגם קיבלתי מוטות מחוזקים.
אולם בסמוראי בניגוד לCJ אין תפוחים ב2 קצוות המוטות (דרג ושפור) ןניתן ליצר אותם בקלות אלא בצד גלגל ימין יש 2 תפוחים קרובים על השפור. מצב כזה יוצר בעיה ליצר מוט מחבר ביניהם בגלל המרחק הקצר.
חשבתי כמו בסופה להחליף את אחד התפוחים בחור ואת התפוח להרכיב על מוט הדרג (הקצר) מצורף ציור של המבנה בסופה.
השאלה שלי האם משהו יודע עם החלפת כיוון התפוח מהשפור לדרג יגרום לבעיה בהיגוי?

-->