צפייה בגרסה מלאה : דיפנדר 110 מיגון עצמי למיכל דלק
פרוייקט שעבדתי עליו בשביל הכיף בעיקר ,
מיגון למיכל דלק ,
קניתי לוח אלומניום ב200 שח
כיפוף אחד ב50 שח
עוד כמה ברגים שייבות ואומים , כמה חיתוכים וקידוחים ויש מיגון .
מי שרוצה מידות שיכתוב ..
(המיגון הוא לא על פי תבנית קיימת של מישהו אחר , אני לא בא לגנוב עבודה לאף אחד , או לייצר את זה בעתיד שוב )
אמיר.
השמשוני יחיעם
04-05-08, 11:53
בוקר טוב,
ראשית כל הכבוד,
ועכשיו לטיפ קטן - ידועה (לפחות לי,,) התופעה של כניסת אבנים ושאר מריעין לרווח שבין המיגון למיכל הדלק, תופעה אשר גורמת לעיתים לנזק למיכל.
ולכן, קניתי פוליאוריטן מוקצף ( מהסוג הוורוד - עמיד באש) שוטפים את המרווח במים - מזריקים את החומר בזהירות,,, מחכים עד שיתייבש, מורידים את כל ה""תוספות"" שנראות כמו חולה צרעת עם סכין יפני מכל הצדדים,,ומיכל הדלק מוגן על באמת.
שבוע טוב
נראה לי שעדיף לרתך את האומים בצד הפנימי ובחיצוני לשים ברגי הלך עם קונוס או ראש כיפה כדי שלא יבלטו.
מעבר לכך האם לא היה כדאי לעשות עוד מאמץ קטן ולהגן על המיכל עד הפגוד, מהתמונות נראה שעדיין יש מקום לפגיעה.
ברור לי שמדובר על עבודה של חובבן,אבל מכיוון שכבר הכרתי אותך וראיתי עבודות שלך, החלטתי שלחץ חברתי יכול לפעול במקרה שלך....
1 זה מכוער=אם זה מכוער ,אין טעם לעשות את זה....למה לא לשייף את הקצוות המיגון? לעגל פינות?
2 אומים בצד חיצוני מעבר לעניין הכעור(מאודדד) יש גם את העניין שהם מזמינים מכות והברגים יתעקמו בסופו של דבר, תחליף כיוונים ואם כבר שים ברגים קונים...
נ.ב לא זוכר אם אמרתי כבר, זה מכוער....
לגבי האומים - אם 5 אנשים כבר אמרו לי את זה כניראה שיש בזה משהו ואצטרך לעשות מעשה :)
לגבי לשייף את החיתוכים החדים - שייפתיי את מה שנידרש כדי שלא אחתך אם אני מתקן משהו באיזור ...
ארז - כשאתה אומר על משהו שבניתי שהוא בעיקר מכוער - אני יודע שהגעתי ליעדי :)
השיקולים אצלי כשאני בונה משהו הם שהוא יהיה חזק ופונקציונלי ...וזהו ...
מכוער - זה רק עושה את זה יותר טוב - המטרה שהדיפנדר הזה יהיה כלכך מכוער - שהגנב יקבל בחילה ויעדיף לקחת משהו אחר :)
מאחורה יש את המתקן לגלגל ספיר שהוגדר כבר כאסון לאומי
מקדימה יש את המגנים לפנסים שהוגדרו כהכנה ליציקת בטון בג'נין...או קן של עורבים
עכשיו אני עובד על המגן לדיפרנציאל אחורי - אחרי שהקודם שהכנתי החזיק מעמד בערך שנתיים ונישבר באחת מהמכות...ניראה מה יצא!
מאחורה יש את המתקן לגלגל ספיר שהוגדר כבר כאסון לאומי
מקדימה יש את המגנים לפנסים שהוגדרו כהכנה ליציקת בטון בג'נין...או קן של עורבים
!
פגעת בול.....
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.