צפייה בגרסה מלאה : פרוק גיר של חיפושית
טוב זה לא בדיוק פרוק הגיר עצמו (אני מקווה לפחות) אבל קשור...
השאלה שלי היא איך בעצם מפרקים את החלקים המסומנים בירוק, האם צריך לפתוח את הגיר בשביל זה?
אני פתחתי את הכיסויים שעוטפים את המוטות אבל הם עדיין טפוסים בתוך הגיר.
תודה!
sidewinder
03-05-08, 21:09
יש צורך לפתוח את האומים של הציריות בקצוות ,לפרק את המיכסים של הציר(4 ברגים של המכסה) ,לפרק את הפלטה של הדרמים .
יש צורך לפרק גם את הפלטות שהגומיות מתחברות אליהם (7-8 אומים לכל צד)על הגיר.
ואז למשוך את כל הצינור עם הגומיות החוצה .(בזהירות על המיסבים והגומיות)
ובשביל לפרק את הציריות מהגיר לפתוח 2 דיסקיות C גדולות שנמצאות בתוך הגיר בדופן ,אם אין את הגומיות אפשר לראות אותם מהצד.
יוסי
תודה על התגובה!
אני כרגע לא ליד הגיר אז אני קצת מתקשה להבין את כל מה שכתבת אבל מחר בבוקר אני יעבוד עליו ואני מקווה שאני יבין את הכל...
הגיר הזה לא יצטרך ממש לעבוד, בתוכנית הוא יהיה מחובר לשולחן שבשולחן הזה יהיו תושבות למנוע וכל פעם יהיה אפשר לחבר מנוע על השולחן ולעבוד עליו (במקום להרכיב ולפרק מהרכב...)
שוב תודה!
sidewinder
04-05-08, 07:24
כדי לחבר מנוע על הגיר תצטרך לפרק אותו מהחיפושית קודם לא?
מה שאני מציע לך זה פשוט לבנות שולחן למנועים די פשוט
יוסי
אני התכוונתי לשולחן שהגיר יהיה מחובר עליו וישמש כתושבת בשביל המנוע ביחד עם תושבות נוספות, המנוע יפורק מהחיפושית יעבור אוברול ויחובר אל השולחן כדי שיהיה אפשר לבדוק אותו ולכוון מה שצריך ורק אחרי שהכל פיקס הוא יוחזר אל החיפושית, בידיעה שהכל תקין ולא יתגלה איזה שהוא צורך לפרק שוב...
בכל מקרה הסתדר העניין עם הגיר, רק על שתי הדיסקיות C ויתרתי כי אין לי צורך לסגור חזרה את הגיר, אז השארתי את כל המערכת מחוברת...
שוב תודה!
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.