צפייה בגרסה מלאה : איזה רכב סיור מומלץ
אני סייר שדות וברשותי ניסן ווינר 2002 אני מבצע סיורים בשבילים חקלאים מה שאומר עבירות קלה מאוד לפעמים קצת בוץ ודרכי כורכר לא מתוחזקות מה שאומר שאני מחליף משולשים בווינר בערך כול 10000 ק"מ.
אני נוסע בערך 60000 ק"מ בשנה וכולם בשטח. אני מנסה לחסוך בעלויות וחשבתי על טרופר בנזין. אני יודע שרכב הזה נחשב כאמין הטיפולים הם 1:15000 והבנזין יותר זול מהסולר....
האם כדי לי להחליף את הווינר? ואולי לדיפנדר או סופה...
תודה רבה
עודד זנטון
12-05-08, 18:50
אל תלך על הרכבים הקשוחים יותר.
הם לא יתנו לך כלום שאתה צריך ורק ישברו לך את הגב.
בתור סייר שנתיים על היילקס שעבר לדיפנדרים- אני עם עודד בכל מילה,
בשביל הבריאות שלך- תשאר עם הווינר, מה גם שבדיפנדר המזגן לא משהו, כנ"ל בסופה.
אני מניח שאתה עובד בעיקר בלילות, אז שתדע שממש לא נוח להשכיב את הכיסא ולנוח ברכבים הנ"ל...
בקיצור, הטנדרים 4X4 הומצאו בדיוק לשימוש זה, לגבי צריכת דלק- ברוב הזמן אתה לא ממש ממהר לאנשהו, סע לאט (ראשון בלי גז) ברכב דיזל ותראה שהצריכה היא ממש אפסית, ברכב שטח בנזין אתה חייב להעלות טורים בהרבה יותר סיטואציות.
מה לגבי טרופר בנזין? הוא נוח חזק וצריכת הדלק שלו 1:7 לעומת הווינר 1:8.5 אבל הטיפולים 1:15000 לעומת הווינר 1:10000
לא מכיר אותו אישית, אבל אם אני מבין נכון אתה מתכוון לטיפולים שיגרתיים של החלפת פילטרים ושמן,
לא חסרים באתר מדריכים של איך לעשות את הדברים לבד, כל טיפול צריך לעלות לך בסביבות ה250 שקל,
לא נראה לי משמעותי מדי...
טיפ קטן, אם אתה נוסע הרבה באבק, עדיף לך לנקות פילטר אויר בהפרשים הרבה יותר קצרים מ10000 ק"מ. לא חייב כל פעם להחליף, אפשר פשוט לנקות עם קומפרסור (מהמרכז החוצה) ולהחזיר את אותו הפילטר.
עכשיו אני שם לב שכתבת גם על המשולשים...
אם אני לא טועה, גם בטרופר אין סרן חי קדימה ולכן אתה עדיין עם בלאי משולשים גבוה...
אם אתה חייב לחסוך את ההוצאות גם בדלק וגם בבלאי, תנסה לחשוב על ג'ימיני.
אני יודע שלסיירים של ציר הנפט היה אחד והם היו די מרוצים.
אם תעשה לו כיסא אספיר הוא יכול להיות אפילו נח כמו טנדר.
שכחת לציין פרט מאד מאד חשוב - מה התקציב לרכישה ומה תקציב האחזקה החודשי/שנתי שאתה מסוגל או מעוניין לעמוד בו. לצורך העניין, כמה הווינר בדיוק עולה לך היום?
אני מכיר שלושה סיירי שדות, אחד היה עם היילקס סרן חי ועבר לג'ימני, שני הנותרים היו על סמוראי ועברו לג'מני ...
תחשוב על זה ...
אז ככה קודם כול תודה לכולם על העזרה. ולעניין... אין סיכוי שתתפוס אותי נוסע בטרמפים בג'ימיני פשוט לא מסתדר לי בראש להכנס לפחית הזאת.... טובה ככול שתהיה. התקציב שלי לקניה הוא כ85000 עד 90000 שזה בערך המחיר של הווינר שלי.
אז ככה קודם כול תודה לכולם על העזרה. ולעניין... אין סיכוי שתתפוס אותי נוסע בטרמפים בג'ימיני פשוט לא מסתדר לי בראש להכנס לפחית הזאת.... טובה ככול שתהיה. התקציב שלי לקניה הוא כ85000 עד 90000 שזה בערך המחיר של הווינר שלי.
ניסיתה לנהוג בג'ימיני?
אתה רוצה להסתובב בשטח כשרעש הדיזל לא מלווה אותך ולא נשמע למרחקים?
אתה רוצה לרדת בעלויות דלק?
אתה רוצה רכב קליל וזריז?
כאחד שבילה הרבה על ג'ימיני והיום על הילקס כי צריך מקום ל 5 איש ממליץ לך לנסות ואולי אפילו להנות....
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.