צפייה בגרסה מלאה : התקנת כננת - האם גיל הג'יפ וריתוכים בשלדה יכולים להוות בעיה?
הג'יפ שלי הוא משנת 83 וכבר צבר כמה ריתוכים וחיזוקים בחלק הקדמי של השלדה. אחד מבעליו אי שם בהיסטוריה, התקין כננת, כולל את כל ההכנות של הפגוש - רק לא טרח לרשום אותה ברשיון. יש לי את הכננת ואני שוקל לבצע את תהליך הרישום
האם ידוע למישהו אם בטכניון הם מוכנים (כנראה תמורת תשלום) לבדוק את הג'יפ כדי להגיד לי אם קיים בכלל סיכוי לקבל על הקיים אישור? לכננת עצמה דרוש טיפול כדי להפעיל אותה וגם אין עליה כבל. את מערכת הכוח והשליטה החשמלית צריך לבנות מחדש
בקיצור - הייתי רוצה לדעת, לפני שאני משקיע זמן וכסף, אם בכלל כדאי לנסות. האם למישהו יש את הטלפון של המשרד של אותו מכון בדיקה של הטכניון? תודה
המתקן של הטכניון באזור המרכז שבו מאשרים את נושא הכננת נמצא ברחוב שמוטקין 33 ראשון לציון, טלפון 03-964-4478
הם מוכנים עקרונית להביע דעה אם יש סיכוי להצלחת בקשה רשמית לקבלת אישור על הג'יפ. חוץ מזה, הם התריעו בפני שצריך גם לבדוק במשרד התחבורה אם מותר בכלל להרכיב כננת על רכב מיושן. בירור במשרד הרשוי (הופתעתי ממהירות התגובה המנומסת בטלפון) הבהיר לי שאין ברירה אלה להגיע עם הג'יפ לעמדה 1 בחולון כדי שהבוחן יביע גם הוא את דעתו אם מותר בכלל לבצע את הדבר הזה
בקיצור חבל על המאמץ להגיע לעמדה 1 בחולון , אולי כדאי לחפש חבר בעל רשיון של
cj מאותה שנה או אפילו ישן יותר שיש לו כננת ברשיון ולקחת את זה בתור דוגמא לטכניון .
זה כלכלי לתקן כננת כזו ? שאין לה כבל ושצריך לבנות הכל שם מחדש כמו שאמרת ?
אפשר למצוא כננות משומשות במצב טוב ב 1500 שקל נראה לי הרבה יותר מעשי וכלכלי
שלום
אני עמדתי בפני אותה דילמה לפני כמה חודשים. רכשתי כננת משומשת וכשבאתי להתקין התברר לי שאם היא מותקנת צריך אישור ממשרד התחבורה וזה סיפור מההפטרה. במקרה כזה כבר רצוי לרכוש ערכה מאושרת דרך אספיר או כדומה אבל אז זה סיפור יקר.
מה שעשיתי בסוף וזן המלצתי, רכשתי ב א.כ. ליד רמלה ערכה של כננת נשלפת, שזה מאפשר להרכיב את הכננת רק כאשר צריך אותה וכל הזמן היא יושבת מאחורה מאופסנת. דבר זה גם מאפשר להתקין את הכננת כשצריך מאחורה או מקדימה (אם עשית את ההכנות מקדימה ומאחורה). בנוסף כמובן צריך לעשות הכנה לחשמל עם תקע/שקע נשלפים. זה גם לא דבר יקר.
יש כמובן להקפיד שהריתוך של הבסיס יהיה ממש רציני עם ריתוך טוב כי יש על זה עומס רציני מאוד.
הייתרון הגדול שלא צריך אישור משרד התחבורה. אתה מחבר רק כשאתה צריך.
עוד ייתרון שאתה לא נוסע כל הזמן עם עוד 50 ק"ג על הפרונט.
אם צריך עוד פרטים אז תחזיר מייל אלי.
בהצלחה
יניר
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.