צפייה בגרסה מלאה : מיסגרת לחלון מיפבר טוב או לא
אני ליפני פרויקט פחחות וצבע לסופה
והגיע הזמן להחליף את המיסגרת של החלן הקידמי
אני יודע שיש שתי אופציות פיבר ופח אני נוטה יןתר לכיוון הפיבר
כי נמאס לי מהחלודה אך איני יודע אים הפיבר מספיק חזק
אשמח אים תעזרו לי בנושא מהניסיון שלכם
תודה מראש
שי
אני לא מכיר ספציפית את נושא החלון, אבל באופן כללי, פיבר זה חומר חזק ועמיד להפליא. על פניו, אם אין דעה שסותרת את זה עם נימוקים ענייניים, הייתי הולך על פיבר.
זכורים לי מילדותי שני חברים שניסו לשבור מרכב של רום כרמל עם פטיש חמישה ק"ג. הדבר היחיד שהם הצליחו לעשות זה לשרוט את הצבע.
אני בדעה זהה לזו של חנן...
מסגרת החלון מפח בסופה הוא נושא כאוב שאין מה להאריך עליו את
הדיבור.
עירא ,בג'יפ שלו ,התקין מפיבר ...שאל אותו.
א.ד פיברגלס בראשל"צ מייצרים כאלו מסגרות חלון.
שחר.
אכן לי בג'יפ שמתי עכשיו מסגרת פיבר של א.ד.
מבחינת רמת גימור, הוא לא מי יודע מה אבל עם קצת צבע הוא נראה אחלה.
מבחינת חוזק, במקומות שצריכים להבריג בהם ברגים כגון סכי שמש ומראה יש חיזוק מיוחד, ובא נגיד שהיה לי יותר קשה להבריג שם בורג קודח מאשר במסגרת פח.
אומים מוכנים יצוקים במסגרת במיקום של הצירים (דגש, יש אומים רק בחזית כמו שיש ב-CJ ולא גם בדופן הצידית כמו ב-YJ)
סה"כ תוך התרשמות של צביעה, הרכבה וחודש שימוש זה נראה לי ממש טוב, אבל רק הזמן יגיד.
ד.א. שני שילמתי 950ש"ח + מע"מ
עירא
המחיר לא קטן, אבל לדעתי שווה.
מסגרת חלון של סופה זו צרה אמיתית. כל דבר יהיה יותר טוב.
אסף.
בארה"ב הברית יש כאלה המרכיבים מרכב, כנפיים ומכסה מנוע מפיברגלאס, דהיינו החוזק הוא לא בעיה. הבעיה יכולה לצוץ בנוגע לעובי- פיברגלאס עבה יותר. בסה"כ העניין הוא באיכות העבודה, היצרן בארץ לא יצר עדיין כמות גדולה של מסגרות ואין ניסיון ארוך עם אלה.
אני מחכה לראות איך המסגרת של עירא מתפקדת אחרי חצי שנה, Test Case..... :twisted:
תודה לכל העונים
עירא שלום הייתי רוצה לדעת מה זואת אומרת הגימור לא מי יודע מה
תהיה יותר ספציפי בבקשה
תודה מראש שי שלמה
טוב, ברשותו של עירא אענה לשאלה גם בגלל שהיום ראיתי מסגרת תאומה ללא צבע, עדיין.
מבחינת המידות, מיקום הפתחים השונים ואומים המסגרת זהה לזו ממתכת להוציא אומים חסרים בצד המסגרת לצירים.
הפגמים בגימור הם פגמי יציקה/תבנית, כלומר נותרו חללים( 2-5 מ"מ) במספר נקודות בעייתיות וחריצים זעירים בן הסביבים. בכל מקרה, מעט שפכטל בנקודות אלו ופילר על כל המסגרת יספקו.
היום סוף סוף התקנתי את המסגרת מפיבר .
רק רציתי לידע את כל מי שחושב להחליף את מסגרת הפח המקורית ,שהעסק לא הולך בקלות,במיוחד אם יש סגירת פיבר.
אני כנראה עשיתי טעות כשהחלפתי לפיבר,הייתי צריך לתקן את המסגרת המקורית.
הגימור של מסגרת הפיבר ,על הפנים (לפחות שלי).
דלת צד ימין לא נסגרה טוב וונגעת במסגרת. הייתי חייב להוריד, עם דיסק, מספר מילימטרים מדופן המסגרת (התפר).
חלקה הפנימי של המסגרת ,היכן שצריך להכנס החלון ,עבה והגומי (של החלון) לא יושב ב 100 אחוז.
כמו שכבר נכתב לפני,יש להגדיל את חורי הוישרים ושבצע חיתוכים כדי שבסיס הוישר ישב כמו במקור.
יש להוריד מס' מילמטרים מאום הפלסטיק שמחזיק את הוישר.
ברגי מנוע הוישרים לא מתאימים ויש לחברו עם ברגים קודחים.
אין חורים בדופן המסגרת והמסגרת ניראת פחות רחבה מהמקורית.
אצלי היתתי צריך לבצע התאמה לסגירת הפיבר ,כדי שתתפס במסגרת .
בקיצור כאב ראש לא קטן וגם יקר .
סתם לידיעתכם,זה לא עניין של שעתיים עבודה וגמרנו.
חגי.
six 4 life
20-10-06, 21:20
אני אמשיך את דעת קודמי ואומר את זה קצת בפחות עדינות- אריה מא.ד. כבר לא עושה עבודות ברמה גבוהה, התבניות שלו כבר מתות והוא כנראה לא מוכן להשקיע בחדשות
ראיתי דשבורד שיוצא תחת ידיו, ראיתי כונסי אויר, ראיתי חלונות
אין הבדל בינהם- כולם ברמת גימור נמוכה ביותר
באשר לחלון קדמי סופה, לדעתי- ובלבד, חלון חדש מפח, שיצבע וימוגן כראוי עם צבע איכותי מבחוץ אך יותר חשוב מבפנים בצורה מקיפה שלא משאירה שום חתיכת פח חשופה- יעמוד יפה במשימה.
לדעתי- החלונות קדמיים שאריה מוציא, לא מצדיקים את המחיר שלהם, ובטח לא ברמת הגימור הנוכחית שהוא מוציא אותם.
אם בא לך להתעסק ולעבד חלון כז לרמת גימור אנושית (חומר, שיופים, מילוי, והתאמות פה ושם, וגם אחרי זה זה לא יצא לך כמו מקורי), לא תהיה לך בעיה.
אם אתה מחפש גימור גבוה, זה רק חלון פח מקורי חדש שיצבע ויכוסה לחלוטין בצבע איכותי.
בהצלחה.
מה שבטוח זה הפירוק האחרון שתעשה למסגרת הזאת , פתרת פה את אחת המחלות הקשות בסופה.
ואני חשבתי שרק שלי דפוקה .
אם א.ד. כבר לא עושים מוצרים טובים (מה לעשות, תבניות צריך לחדש פעם בכמה זמן), יש מישהו אחר שכן?
לגבי צביעת מסגרת פח- לא פחות מצבע בטבילה אחרי ניקוי בחומצה, כדי שגם החלק הפנימי של הפרופיל ייצבע. כל פתרון אחר יבטיח לכם מסגרת חלון רקובה בזמן קצר.
אסף.
אם יהיה מספיק ביקוש לחלון פיבר אולי אדון רדלר יהיה מוכן לעשות (או שהוא עושה כבר ) שווה לבדוק
שלום חברים
בתור זה שפתח את השירשור , חרגתי ממינהגי ולא עידכתי אתכם [ אז ביזמנו ]
מאחר ועבר זמן רב והסופה כבר לא בירשותי
אני בסוף לא היתקנתי מיסגרת מיסגרת מפיבר , אלה מיפח חדשה , מתאים בול ללא שום שינויים
רק אים אתם הולכים על פח , אז אך ורק חדשה , ועוד טיפ קטן
אים אתם כבר מפרקים את המיסגרת תחליפו את הגומי שבין המיסגרת לבודי לגומי אורגינאל
זה פותר לא מעט בעיות בעתיד , שווה
היכן קונים מסגרת חדשה? כמה עולה?
אסף.
הגומי המדובר עולה כ 600 שח .
מאיר רוטברג
27-10-06, 22:19
אם יהיה מספיק ביקוש לחלון פיבר אולי אדון רדלר יהיה מוכן לעשות (או שהוא עושה כבר ) שווה לבדוק
אני רוצה
six 4 life
27-10-06, 22:47
מסגרת פח אפשר לרכוש אצל יאנוביץ'
מחיר- 1000- 1100 ש"ח בגדול ( לפני ענייני הנחות וכו').
הגומי המדובר עולה כ 600 שח .
או שנסחפת בעצבנות או שראוף שוחט אותכם כמו פרות קדושות שם בצפון (טוב האמת שזה לא חדש).
רק לצורך סדר הגודל,
יאנוביץ' בעצמו (אותו אחד שמוכר לראוף...) מוכר כזו בסביבות ה300 ש"ח לפני הנחה.
אני לא יודע מי קונה ממי, אני רק יודע שעד עכשיו בכל מה שבררתי ראוף היה יותר זול מיאנוביץ'.
אבל אולי זה מקרי לא עברתי פריט פריט.
הגומי המדובר עלה לי בזמנו 350 ש"ח בערך
מיסגרת חדשה בסביבות 1000 ש"ח
שווה את ההשקעה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.