התחברות

צפייה בגרסה מלאה : בולמי זעזועים לדיסקו 2

נגה2
21-05-08, 08:20
שי לי דיסקו 2 שנת 2000 עם ACE .מאחור קפיצים(במקור היו כריות אוויר) ופגוש רגיל
אני מחפש שדרוג לבולמים המקורים מבלי לפגוע בהתנהגות הכביש ובכל זאת לקבל שיפור בשטח

אני מתלבט בין :

1. בולמי old man - איזה בולם לקחת הרגיל או firm ?
קפיצים - רגיל או בינוני ?
ואיזה שילוב ( קפיץ +בולם) הכי מתאים?

2. סט בולמי קוני - איזה סוג ? איזה קפיץ מתאים במקרה קוני ?

3. בילשטיין ?

שמתי לב שבדגמים שיש ACE לא כל הבולמי מתאימים( למשל כתוב בפרוש באתר של בילשטיין שהם לא מתאימים לACE . איך זה שאף אחד שמוכר בארץ לא מזכיר זאת ובכל חנות בארה"ב זה מצויין ?

אשמח לקבל יעוץ והמלצות

shachar
21-05-08, 08:46
לפני שתוכל לקבל תשובה כלשהיא עליך להגדיר:

אופי השימוש ברכב והעומס/משקל שאתה נוסע איתו

אסף ד.
03-06-08, 13:04
שמתי לב שבדגמים שיש ACE לא כל הבולמי מתאימים( למשל כתוב בפרוש באתר של בילשטיין שהם לא מתאימים לACE . איך זה שאף אחד שמוכר בארץ לא מזכיר זאת ובכל חנות בארה"ב זה מצויין ?

אשמח לקבל יעוץ והמלצות[/quote]

כמוך שוטטי בפורומים השונים והגעתי לכמה תובנות בנושא.
בולמי אולדמן? טובים מאוד, נתקלתי בהודעה בפורומים שהם סוג של מונרו, לא לתפוש אותי במילה, זה לא חוו"ד של בעל מקצוע.
קוני? טובים מאוד, משום מה יותר מאחד ציינו בהבולמים נוזלים\נזלו והנ"ל נתגלה בטסט וכו' - בולמים נוזלים? אישית אני מאמין שהם לא עומדים בעומסים שהרכב מייצר.
בילשטיין? ע"פ עניות דעתי הכי מולצחים מהשלושה (כבובן שיהיו כאן כאלו שיקפצו...) רק מה? מקטי"ם שאספיר (היבואן הרשמי בישראל) משווק, ע"פ קטלוג היצרן הגרמני, אינם מתאימים לרכבים עם ACE.
מצורףקישור לקטלוג של בילשטיין - עמוד 19 - עבור דיסקברי 2.
http://www.bilstein.com/304bilsteinappguidecomplete.pdf
מה שכן, צריך לעשות Valving תואם לבולמים, מצ"ב דף הסבר של Bilstein

פניתי ליצרן בגרמניה לקבל תגובה ואיזו אופצייה מתאימה לרכב עם ACE, לכשתתקבל תגובה אעלה אותה כאן.

אסף ד.
03-06-08, 15:59
למתעניינים הטכניים של ג'יפולוג, להלן מקטי"ם לדיסקברי ללא כריות אוויר:
Front shock F4-BE5-6046-H0 Rear Shock F4-BE5-6047-H0

תגובה של Bilstein גרמניה (היישור לימין לא במקור - לא הצלחתי ליישר לשמאל):

thank you very much for your interest in Bilstein shock absorbers.
Unfortunately we have to inform you that we do not have suitable shock absorbers for the verion with ACE. The mentioned part nos. are for the version without ACE.
Thanks for your understanding.

Mit freundlichen Grüßen/Best regards

ThyssenKrupp Bilstein Tuning GmbH

Michael Kahlmann
Logistics South America / Africa and Asia

Milsper Straße 214, 58256 Ennepetal/Germany P.O. Box 11 51, 58240 Ennepetal/Germany
Phone: +49 (0) 2333 791-4684
Facsimile: +49 (0) 2333 791-4689
-----------------------------------------------

נגה2, הייתרון של Bilstein ע"ג האחרים הוא שניתן לשפץ\להחליף את המנגנון הפנימי של הבולם לאחר תקופה.
------------------
אני שוקל ברצינות רכישה של ארבעה בולמי Bilstein בתמיכה של הנציג הישראלי למרות טענת Bilstein גרמניה, ייתכן וניתן להרכיבם על דגמי ACE אך עם Set-Up שונה.
בהצלחה.

אסף ד.
16-06-08, 21:13
מה שכן, טלפון קצר ל - Bilstein ארה"ב קיבלתי נתונים של כיוונון הבולמים בלעז Valving:
קדמיים 3045/930
אחוריים 2555/1035

הבחורה בטלפון לא ידעה לומר לי מדוע אין להם (Bilstein) סט בולמים לדיסקברי עם כריות אוויר.:confused:
הנציג מגרמניה ממלא פיו מים, לא עונים לאימיילים... אולי לכתוב בגרמנית??? :rolleyes:
נמשיך בשאלון הטכני עד שתהייה תשובה.
קישור לקובץ נתונים טכנים:
http://www.bilstein.com/OffRoad.pdf

-->