צפייה בגרסה מלאה : מיפעלי נצרת
מישהו יודע האם אפשר ליקנות בודי לסופה ארוכה מודל 92 ישירות במיפעלי נצרת או מה הטלפון לבירורים שם? תודה מראש :)
glass ,
אם תגיע כבר למפעל...בודי של 92 ? :roll:
הייתי שם לפני כחודש...לא ראיתי במחלקת יצור או במפעל בודים...
יש דברים אחרים מאד מעניינים ששופרו / נבנו.
טל : 04-6558111 , 04-6575229.
בהצלחה , שחר.
AvigdorAharon
30-03-04, 23:19
שחר,
אפשר לבקש ממך להודיע כאשר אתה מתכוון לנסוע לשם שוב?
תודה,
אביגדור
אביגדור ,
אין לי מה לחפש שם ... נסעתי חד פעמי ע"מ לקבל את
אישור המהנדס על הגג (סגירה).
חוץ מזה , מה אתה... צריך משם ???
שחר.
מה איןשם שום בודי אפילו של מודלים חדשים יותר ?ועם יש זה מתאים 92?
glass ,
אמרתי שאני לא ראיתי ...זה לא אומר שאין....
נתתי לך ת'טל' ,אתה רוצה שגם אני אתקשר וישאל... :roll: :evil: :twisted: .
שחר.
יש לי שני בודים 97 ו92 צור קשר 051512515
היתקשרתי למיפעלי נצרת דיברתי עם איזה איציק והוא חשב שאני צוחק עליו ולא רציני שהם לא מוכרים שום חלקים הוא פשוט היהי בהלם מהשאלה.
צור קשר הבודיים שלי במצב טוב ל92 יש לי גם ברזנט ודלתות שני חצאים כדאי לראות!!!
היתקשרתי למיפעלי נצרת דיברתי עם איזה איציק והוא חשב שאני צוחק עליו ולא רציני שהם לא מוכרים שום חלקים הוא פשוט היהי בהלם מהשאלה.
מה באמת? יד ימין לא ידעת מה עושה יד שמאל?
קודם כל האיתיק הזה הוא בחור מצויין כנראה שהוא לא הבין אותך
לתע"ר אין בודי פח הם קונים בודי פיבר לסופות לצבא.
לתע"ר אין בודי פח הם קונים בודי פיבר לסופות לצבא.
הסבר, פרש, באר, נמק והבא דוגמאות !!!
בודי פיבר ?? כסטנדרט ?
AvigdorAharon
13-05-04, 06:59
נכון לשבוע שעבר, סופות צה"ליות עשויות מבודי פח (הרגיל, אין שום דבר חדש), וסגירה שאני לא יודע ממה היא עשויה (לדעתי, גם כן פח).
האבסורד הגדול בעיניין, לדעתי, שבמקרה של התהפכות, הגג קורס בין רגע (אין קשתות התהפכות ואין קורות חיזוק בגג), וע"פ פקודות הצבא, אין צורך בקסדות...
נכון, אני לא ממש יהנה אם אני אצטרך לחבוש קסדה במשך 8 שעות רצופות, אז אולי ישקיעו בשתי קשתות פנימיות???
אין קול ואין עונה, הגעתי עד לקצין בטיחות פיקוד מרכז, והוא בשלו!
אביגדור
נכון לשבוע שעבר, סופות צה"ליות עשויות מבודי פח (הרגיל, אין שום דבר חדש), וסגירה שאני לא יודע ממה היא עשויה (לדעתי, גם כן פח).
האבסורד הגדול בעיניין, לדעתי, שבמקרה של התהפכות, הגג קורס בין רגע (אין קשתות התהפכות ואין קורות חיזוק בגג), וע"פ פקודות הצבא, אין צורך בקסדות...
נכון, אני לא ממש יהנה אם אני אצטרך לחבוש קסדה במשך 8 שעות רצופות, אז אולי ישקיעו בשתי קשתות פנימיות???
אין קול ואין עונה, הגעתי עד לקצין בטיחות פיקוד מרכז, והוא בשלו!
אביגדור
תשמע אביגדור, אם במילואים הבאים שלי יגידו לי לחבוש קסדה גם בתוך סופת מפקדים רגילה - נשבע לך שאני בא ויורה בך! ראה הוזהרת! :twisted:
AvigdorAharon
13-05-04, 11:29
נמרוד, אתה מאיים...
בכל מקרה, כאחד שבאזרחות מקרוב לצד הבטיחותי, ובצבא לצד ה"קרבי" (...), אני רוצה לומר לך שבטיחות היא מעל לכל!!!
הנקודה היא, שרכב כזה מקבל רישוי אזרחי, ואנשים נוהגים בו ו...
לא יותר פשוט, להתקין שתי קשתות?
למה בסיקסים (גם הסגורים), היו מותקנות קשתות?
שוב פעם חוסכים שקל???
אביגדור
נ.ב
אם היית יחד איתי בפגישה עם קצין בטיחות פיקוד מרכז, היית מבין שבחיים!!! לא ישנו את הפקודה, עד אשר...
אביגדור
תשמע, גם אם היה לצה"ל את התקציב לקשתות, לך תתעקש לפרק משהו שבחיים לא תצליח להחזיר אותו למקום הנכון שלו, גג של סופה לדוגמא.
תפסיקו ללכלך קודם כל :)
במרכב פח אכן אין רשתות
אבל הסופות החדשות שיצאו בהמשך השנה מתע"ר יצאו עם מרכב פיבר וקשתות התהפכות שתוכננו ע"י תע"ר ואושרו ע"י צה"ל
מי שעושה לתע"ר את הפיבר זה בחור בשם עמרם מרישפון ששכחתי את הטלפון שלו אבל אבל אם אתם רוצים אני אביא את זה ביום ראשון
שאלות ? טעות ?...?
תמונות ?
סטנדרטי ?
אני יכול להחליף את זה אחד לאחד עם הבודי פח שלי ?
נמשיך ונגזים - מחיר ??
כתב "בודי פיבר", אבל התכוון "סגירת פיבר". נכון?
אסף.
AvigdorAharon
16-05-04, 11:26
אבל הסופות החדשות שיצאו בהמשך השנה מתע"ר יצאו עם מרכב פיבר וקשתות התהפכות שתוכננו ע"י תע"ר ואושרו ע"י צה"ל
הסבר מה הכוונה לחדשות?
כל חודש אני בצה"ל, בענף שקשור קשר ישיר לרכב, עדין לא ראיתי אותם...
אביגדור
אכן אסף סגירת פיבר
הרכבים מתוכננים לצאתבחודשים הקרובים (סדר גודל של חודש +) לרכב הראשון.
AvigdorAharon
16-05-04, 22:58
טוב, באמצע יולי אני אמור להתחפש שוב לחייל, אם יהיו עידכונים מענינים, אני אשמח לדווח.
נכון לתחילת מאי, אף אחד לא הזכיר את הנושא!
אביגדור
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.