צפייה בגרסה מלאה : חידת זיהוי רכב (תשובה - פרד מכאני צה"לי מבוסס CJ5. מגניב!)
לכאורה נראה כמו איזושהי עגלה חקלאית ממונעת, אבל מקרוב ניתן לזהות קשר משפחתי ישיר לרכבים שחלקנו נוסעים בהם, מי מסתתר מאחורי מסיכת ה"פרד מכני"?
אז מה,ביקרת אצל א**ד, ב*** ?או סתם חלפת ליד הג'נקיה?
לא להתלהב,זה סתם פרד מכני,מעודפי צה"ל,שנקנה מבירגר לפני בערך עשור.היה אצלנו עד לא מזמן.
שאסי של ג'יפ פייב מחוזק,כנ"ל מכלולי ההינע,מערכת חשמל צבאית אטומה למים.
קפיצים קצרים וקשים,גלגלי בלון על ג'נט "13.
מצויין לסחוב אבנים במהירות איטית,או להטלה ממטוסים וסחיבת שטויות של צבא....
ד"א,יש גם גרסאות אמריקאיות מקוריות.
www.mechanicalmulesofamerica.com/Page1-Mechanical-Mules-Of-America-MILITARY-MULES.htm
בברכה,טושי
אכן, פייב (לשעבר), טושיי-חשבתי שתיכנס ותקלקל לי, אבל לא חשבתי שזה יקרה כ"כ מהר...
מה לעזאזל עושים עם דבר כזה? כושר הגרירה לא בדיוק מדהים, אבל כדי להביא אבנים מאיזה ואדי-ניחא.
ד"א, הכלי עומד אצל חבר (א**ד מס**, ע"פ טושי), כמעט מקורי לחלוטין כולל נעילות הקוריות בסרנים(פניאומטיות? הידראוליות? לא ברור) ונכון לעכשיו מיועד לפירוק ומכירה, לאו דווקא בסדר הזה, לכל מי שמעוניין
מגניב, ולדעתי ראוי לשיפוץ ושימור.
אני מבין שירדו התוכניות של לפרק את הנבלה ולהרכיב עליו בודי של סיקס?
אבל אף אחד לא ענה על החידה הבאמת מענינת...כשעומדים ליד הכלי הזה ומסתכלים עליו אפשר לחשוב כמה שעות ועדיין לא להבין מה זה, מישהו יודע בוודאות מה היה השימוש של זה בצה"ל?
אני מבין שירדו התוכניות של לפרק את הנבלה ולהרכיב עליו בודי של סיקס?
לפרק? בודי של 6?
סלחו לי, אבל אתם חולים בראש.
מקומו במוזאון, למשל לטרון.
לא מעניין?
לפרסם באיבי.
לאספן כלים צבאיים אמריקאי זה יהיה כמו למצוא זהב.
אל תהרסו אותו, חבל.
כלי כייפי בצורה מטורפת.
עושה חשק לשים עליו יד ולשפץ אותו. אני משוכנע שכל המערכת המיכנית שלו ,לא עשתה 30K ק''מ למרות שהוא ניראה מוזנח לגמרי.
שלוש שנים עבודה עליו ואתה מוציא בובה של דבר לשטח,אבל מי יתן לך רשיון להעלות אותו לכביש??
כמה רוצים עליו??
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.