צפייה בגרסה מלאה : עמדה מס' 1 צפון,דרום?
האם יש מקום בצפון או בדרום מקום כמו עמדה מס' 1 בחולון?
Tzvika-Pick
05-06-08, 23:35
יש גם בחיפה. ממה שאני מבין המצב שם לא טוב בהרבה (אם טוב בכלל) מהמצב בחולון.
בכל נושאי עמדה 1 אני תמיד מעדיף לנסוע לב"ש.
יש גם בירושלים,לא הייתי שם.
בברכה,טושי
המצב בחיפה עדיף ברמות על ...
היה עובד שלנו בחולון עם 206cc .. סרט טורקי !
3 פעמים ...
מגיע ב 6 בבוקר ויוצא ב 12 וחצי .
חוזר עצבני !
מדבר על מושחתים ..
אני הייתי שם פעם או פעמיים לכננת ... ( בחיפה ) - לא היה נורא בכלל.
"נפל בחלקי" לבקר גם בחולון וגם בחיפה. אומנם זה היה לפני שנתיים.
אם הייתי צריך לבחור לאן להגיע היום, הייתי בוחר בחיפה. קצת פחות מרכזי (שלא תבין לא נכון, תור מטורף יש בשניהם), הקומבינטורים (להלן הפקידים הבירוקרטים) שם נראו לי פחות גרועים מבחולון, שם לא היה עם מי לדבר כלל, כמו לנהל דו-שיח עם קיר. צידנית קולה עם קרח וקצת נשנושים, תעבור את זה בקלות. בהצלחה.
היתי היום בחולון לשם הכנסת וו גרירה לרישיון עם כל האישורים הנחוצים הגעת חיכיתי משבע וחצי בבוקר הגיעה תורי בדיוק ב12 וחצי נכנסתי איך שהבוחן ראה את הרכב ואנדורה 4x4 ישר קבע שהרכב מוגבע ולא תיקני ולכן אינו מאשר את הוו.
אז כך הרכב הגיע אליו במצב המקורי לגמרי לאחר שכבר הבנתי מה מצפה לי שם, הורדתי צמיגים 33 הגעתי עם גובה תיקני לתפוח וכל האישורים.
לאחר שיכנועים של רבע שעה שהרכב במצב מקורי וזה הגובה שלו הוא אמר שרק אם אגש אחרי החג למחלקת תקינה ויאשרו לו שהרכב אינו מוגבה יאשר לי.
טענתו שיכול להיות שהקפיצים מקורים הוא לא נתקל בכזה גובה אבל הבולמים עם קפיץ סליל וזה גם נחשב להגבהה ולכן אינו מאשר.
לכן אין כח לגשת למחלקת תקינה ולהיתווכח איתם וחשבתי לגשת לעיר אחרת.
יש לכם רעיונות אחרים?
מנכ"ל משרד התחבורה הצהיר על כך שהוא מתכנן להעביר נושאים כמו וו גרירה או כננת למצב בו היצרנים יוכלו לאשר אותם והרישום יהיה כמו בצמיגים במכוני הרישוי.
נחיה ונראה....
אז אמר, שאלתי את הבוחן אם כבר ניתן לרשום את הוו במכון טסט למה היה כתבה בטלויזיה שהמנכ"ל אמר שיהיה אפשר בתחילת יוני.
תשובתו היתה אז תלך לטלויזיה.
נבצר מבינתי למה ציפית בעמדה 1 לתשובה אחרת מאשר "לך לטלויזיה"...
מנכ"ל משרד התחבורע באמת אמר בטלויזיה שכל נושא עמדה 1 יופרט ויעבור למכוני הרישוי? אז אמר. פקידי ממשלה ואנשי ציבור מבטיחים הרבה דברים. הוא לא הבטיח גם לקיים, וממילא עוד מעט יהיו בחירות - השר הממונה בוודאי יתחלף באוויל אחר, שיהיה לא פחות ממורמר מקודמו על ה"גלות" הכפויה במשרד התחבורע. ברור שאותו שר ממורמר יעניק "ג'ובים" בתפקידי המפתח במשרד לאנשי שלומו ומקורביו. כולל תפקיד המנכ"ל. זה בוודאי יצטרך זמן נוסף "כדי ללמוד את הנושא ולהקים ועדת בדיקה לבחינת העניין". לועדת הבדיקה ייקח איזה שנתיים-שלוש להגיש מסקנות, ועד אז גם הממשלה הבאה בטח תיפול בגלל איזה פרשת שחיתות. יהיו שוב בחירות, שר התחבורע יתחלף שוב ואיתו (שוב) גם מנכ"ל המשרד, שמצידו יצטרך "ללמוד את הנושא ולמנות ועדת בדיקה" משלו. וחוזר חלילה.
תבין, שום דבר לא השתנה במשרד התחבורע במשך 60 שנה, אז אל תצפה שישתנה בעתיד. התורים בעמדה מספר 1 ימשיכו להשתרך כל הלילה, הבוחנים יסגרו את הבאסטה ב-12:30 וימשיכו להתייחס לציבור כמו רודנים, לא תצליח לעשות שם כלום בלי לשלם למאכער. ה"שיטה" עבדה, עובדת ותמשיך לעבוד. רמז דק - אם אתה רוצה שפוליטיקאי/איש ציבור באמת יזיז עניינים לפני שהוא מתחלף, תנסה להעביר לו מעטפה עם כסף. זו לא בדיחה צינית אלא מציאות, וגם זה חלק מהשיטה.
אפרופו הגעה לעמדה 1 - שלא תחשוב שבירושלים או חיפה או באר שבע הם יתייחסו אחרת לרכב "חריג" כמו וונדורה 4X4 או ג'יפים למיניהם (סופות/סיקסים). לפני שמגיעים למקום הנורא הזה, צריך להתכונן היטב - לוודא שהרכב תואם בפועל ב-100% למיפרט המקורי הרשום ברשיונות, אם צריך אז "להקטין" ולהנמיך את הרכב, או כמובן - למצוא מאכער שתמורת (שוב) מעטפה עם כסף, יסדר את כל העניינים...
ממליץ מאוד על ב"ש.
הייתי שם לפני חודשיים לאישור וו גרירה בדיסקברי.
הגעתי חצי שעה לפני הפתיחה, הייתי הראשון.
הבוחן היה ענייני ונחמד.
יצאתי משם בתוך שעה, כאשר את מרביתה 'ביליתי' בהמתנה להדפסת רשיון מעודכן.
בשעה טובה הוו ברישיון!
היום קמתי בשעה 4 בבוקר החלטתי לנסוע לעמדה מס'1 בחיפה לנסות שם את מזלי,כבר היתכוננתי נפשית אולי אצטרך לנסוע מחר גם לבאר שבע אולי שם התמזל מזלי אם גם בצפון תהיה בעיה.
הגעתי לחיפה בשש וחצי ולפני כבר בערך 30 מכוניות, חשכו עיניי.
להפתעתי תוך עשריים דקות הבוחן תיק תק את כל המכוניות והגיע תורי עוד לפני שהבנתי מה קורה בכלל הוא אפילו יצא החוצה לשיירת הרכבים הגיע אלי וההפך מהבוחנים בחולון אפילו לא מצמץ על איך שנראה האוטו לא יסתכל עליו בכלל, היה נחמד אפילו בוקר טוב נשמע מפיו,הסתכל לשניה על הוו שהוא קיים בכלל חתם על הטופס ושיחרר אותי לדרכי להוציא רשיון מעודכן במשרד הרישוי, עוד הייתי צריך לחכות שיפתחו בשמונה.
בשעה שמונה ורבע אני כבר עם הרשיון ביד משולם בדואר,בדרך חזרה לתל אביב.
במשרד הרישוי בחולון הגעתי בשבע וחצי בערך 20 מכוניות לפני ונבדקתי רק בסוף היום בשתיים עשרה וחצי, הבדיקה כללה הכל חוץ מאת המטרה שלי הוו גרירה ושלחו אותי משם כמו שבאתי,ההרגשה שנותנים לך להרגיש שם זה כאילו באתה לקמבן אותם והם לא טיפשים הם רואים
הכל ממש משתדלים למצוא אצלך משהו לא תיקני ברכב.
טדי, שיחקת אותה.
עזוב אותך משר התחבורה, שמתעסק באיום האירני והצליח בראיון מטופש אחד להקפיץ את מחיר הנפט בכל העולם. קטן עליו עמדה מספר 1. (ואולי הוא בעצמו זה האיום האירני?)
אגב, למדתי איתו באוניברסיטה, היה מגיע על אזרחי, מפגין כריזמה של אוסף עגלות בסופר. לך תאמין שזה רמטכ"ל/ שר בטחון/ תחבורה או לך תדע.
יותר עדיף לנסוע כמו טדי לחיפה ולסגור עניין.
תבין, שום דבר לא השתנה במשרד התחבורע במשך 60 שנה,
יש דבר מאוד חשוב שהשתנה. שני בוחנים של עמדה 1 בחולון נכנסו לכלא, וזה אומר שהבוחן הבודד שנשאר שם גם לא מסוגל לעמוד בעומס, וגם נהיה יותר רשע מבדרך כלל, כי הוא פוחד על התחת שלו (אותו עדיין לא תפסו).
אנשים מדברים על יומיים שלושה ארבעה כדי להיכנס לעמדה 1 בחולון. זה מצב שלא היה אף פעם.
אז מה עושים? יש מעכרים בתחילת התור, מעמידים גרוטאה בשביל לתפוס תור, ומוכרים אותו תמורת כמה מאות שקלים - ויש רבים ששווה להם לשלם.
אסף.
אחד מהבוחנים שנעצר הותיק שתמיד נמצא בעמדה בחולון שלא ארשום את שמו כבר חזר לשם וממשיך לעבוד.
יכול להיות שגם הוא הציע שוחד?
בכול אופן עכשיו יותר קשה שם פי כמה וכמה מקודם כמו שאסף אמר.
ממש צדיקים בטלית שכולה תכלת שם..........
ב 11.06 פורסמה הודעה על כך שכננת או וו גרירה יוכלו להיות מטופלים אצל מתקינים מורשים.
עם קבלת האישור מהמתקין יהיה אפשר לנסוע לדלפק הרגיל במשרד הרישוי ולרשום שם את הפריטים שהותקנו/הוסרו.
עכשיו תתפתח הסאגה מי זה מתקין מורשה?
מישהו כבר התנסה בפרוצדורה החדשה ?
http://www.mot.gov.il/wps/wcm/resources/file/eb066b07822f611/resource.pdf
ב 11.06 פורסמה הודעה על כך שכננת או וו גרירה יוכלו להיות מטופלים אצל מתקינים מורשים.
עם קבלת האישור מהמתקין יהיה אפשר לנסוע לדלפק הרגיל במשרד הרישוי ולרשום שם את הפריטים שהותקנו/הוסרו.
עכשיו תתפתח הסאגה מי זה מתקין מורשה?
מישהו כבר התנסה בפרוצדורה החדשה ?
http://www.mot.gov.il/wps/wcm/resources/file/eb066b07822f611/resource.pdf
אם קראתה טוב את השרשור הייתה רואה בתגובה 8 שזה רק דיבורים.
בכל אופן הפרצדורה כפי שהיה אישור מתקין , + בוחן עמדה מס' 1.
אם קראתה טוב את השרשור הייתה רואה בתגובה 8 שזה רק דיבורים..
קראתי התגובה נכתבה ב6.6 הפרסום באתר הרישמי של משרד התחבורה היה ב 11.6
אתה היית במשרד הרשוי ב 10.6
אפשר להמשיך להתכתש - זו לא המטרה
השאלה אם מישהו כבר נתקל בבואו של המשיח למשרד הרשוי
מחר אבדוק את זה יכול להיות שסוף סוף משרד התחבורה קיבלו קצת אבל קצת שכל ?
קשה לי להאמין!
בדקתי היום אצל יצרן ומתקין מורשה של ווי גרירה ואכן שחר אתה צודק.
לדברו הם קיבלו הנחיות לאשר ניירת לשינוי מבנה במקום בוחן עמדה מס' 1.
יכנס סופי לתוקף מתאריך 01/07/08.
באופן לא ממש מפתיע, ועד עובדי משרד התחבורה הודיע שהוא משבית מהיום (וללא הגבלת זמן) את עמדה מס' 1 כמחאה על ה"הפרטה" של השירות (ווי גרירה וכו').
כנראה שיש לנו כאן עסק עם עובדים מסוג אחר, שרוצים ואוהבים עומס עבודה ו/או את ציבור הנהגים, ופשוט לא מוכנים שמישהו אחר יעשה את העבודה (או שאולי פתאום יגלו שהם מיותרים ?)
בכל מקרה, בינתיים ועד להודעה חדשה העמדה הטכנית מושבתת.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.