צפייה בגרסה מלאה : לידיעה - לקרת הקייץ גיליתי שיש סוף סוף טרמוסטט ל חום נמוך יותר עבור TDI300
הי אנשים
לידיעה - קייץ, גיליתי להפתעתי שיש סוף סוף טרמוסטט לחום נמוך יותר עבור TDI300, אני מחליף אצלי.
פותר את כל הלחץ הזה שבימים חמים מאוד במעמץ קשה להיות בטוחים האם המנוע יתחיל להתחמם או לא. הרגיל הוא בסביבות 90+ מעלות, ואם הוא ניתקע אין ממש יכולת להבין מהר מספיק ולעצור בזמן. 78 מעלות זה מצויין.
שיהיה יום טוב לכולם.
חנן-ג'יפולוג
07-06-08, 20:48
לא נראית לי הגיונית, ההמלצה הזו.
בשביל אירוע בודד בחיי רכב, תקלה נדירה, אתה מוריד למשך כל חיי הרכב את הטמפ' האופטימלית בשבילו?
שים זמזם חום, תחליף טרמוסטט פעמיים בשנה, תמצא פתרון אחר, אבל למה לדפוק את עצמך ואת הרכב באופן קבוע?
אלא אם כן, הטרמוסט שאתה מדבר עליו מומלץ ע"י היצרן, ואז זה כבר סיפור אחר.
אני החלפתי לפני שנה,ומאז טמפרטורת הנסיעה הממוצעת עברה מ94 ל 86,ביום רגיל וללא מזגן.ביום חם עם מזגן יש עלייה של כ8 עד 10 מעלות.
אני לא יודע מה הטמפרטורה האופטימלית הנדרשת,אבל אני מעדיף את המצב הנוכחי-אצלי יש גם שעון חום ראש מנוע גיגטאלי,מד מפלס מים במיכל עיבוי וזמזם.
דרור הראל
אני החלפתי לפני שנה,ומאז טמפרטורת הנסיעה הממוצעת עברה מ94 ל 86,ביום רגיל וללא מזגן.ביום חם עם מזגן יש עלייה של כ8 עד 10 מעלות.
אני לא יודע מה הטמפרטורה האופטימלית הנדרשת,אבל אני מעדיף את המצב הנוכחי-אצלי יש גם שעון חום ראש מנוע גיגטאלי,מד מפלס מים במיכל עיבוי וזמזם.
דרור הראל
אני לא מבין את זה.
אם כל מה שהטרמוסטט הזה עושה הוא להיפתח מוקדם יותר, מה זה משנה במצב המיוצב, כלומר אחרי שעה או שעתיים נסיעה?
למה שהטמפרטורה (ודרור אני מבין שאתה מתכוון לטמפ' ראש מנוע - רגש דיגיטאלי) תשתנה?
איציק - 4X6ZH
07-06-08, 22:27
כל יצרן שמכבד את עצמו מאפשר יותר מטרמוסטט אחד
בטמפרטורות של המזרח התיכון \ גוש דן בפקקים
75 מעלות +- זה הטרמוסטט
יש מנועים שיש להם 2 טרמוסטטים כל אחד בדרגת חום אחרת
איציק
אני לא מבין את זה.
אם כל מה שהטרמוסטט הזה עושה הוא להיפתח מוקדם יותר, מה זה משנה במצב המיוצב, כלומר אחרי שעה או שעתיים נסיעה?
למה שהטמפרטורה (ודרור אני מבין שאתה מתכוון לטמפ' ראש מנוע - רגש דיגיטאלי) תשתנה?
אם אני מבין נכון את דרך עבודת הטרמוסטט-אז מאחר והוא לא רק ON OFF אלה יש לו שלבי פתיחה שונים על פי חום נוזל הקירור,אז שלב הפתיחה המלא הוא שונה לכן השלב בו הטרמוסטטים השונים יהיו פתוחים לגמרי הוא שונה משלב הפתיחה הראשונית-ברור שבמצב עבודה מסויים של המנוע שבו שני סוגי הטרמוסטטים יהיו פתוחים לגמרי הטמפרטורה תהיי זהה.
דרור הראל
היכן לקנות?
מחיר?
נקודות חשובות במידה ומתקינים לבד?
תודה,
הי אנשים
לידיעה - קייץ, גיליתי להפתעתי שיש סוף סוף טרמוסטט לחום נמוך יותר עבור TDI300, אני מחליף אצלי.
פותר את כל הלחץ הזה שבימים חמים מאוד במעמץ קשה להיות בטוחים האם המנוע יתחיל להתחמם או לא. הרגיל הוא בסביבות 90+ מעלות, ואם הוא ניתקע אין ממש יכולת להבין מהר מספיק ולעצור בזמן. 78 מעלות זה מצויין.
שיהיה יום טוב לכולם.
ניתן לרכוש ב-אוטו מיני,אצל ג'קי אני לא בדיוק זוכר מחיר,אבל באזור ה100 ש"ח.שים לב בהתקנה להכניס את הטרמוסטט בדיוק בכיוון הנכון-כמו הקודם-ולא לשכוח את האטם,ולנקז אויר.
דרור הראל
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.