PDA

צפייה בגרסה מלאה : איזה מצבר מומלץ (72A, + שמאלי)?

Saar
10-06-08, 14:34
הי,

המצבר שלי (XJ) הלך לעולמו,
כרגע אני לפני רכישה של מצבר שנפ 72A (אמור להגיע בשעה 17:00)
היה לי ניסיון לא מוצלח עם השירות שלהם בעבר ולכן אני מעדיף מצבר אחר.
אני מחפש מצבר 72A, "נמוך", "+" בצד שמאל.

ביליתי 3 שעות הבוקר בחיפושים אחר מצבר שיענה על הדרישות,
(אודי מזרחי, שנתן לי מצבר זמני ללא חיוב, 2 סניפים של אוטודיפו, 3 חשמלאי רכב...)
ולא מצאתי.
כרגע אני ממתין למצבר שיגיע לחנות בראשון (מנתניה...).

אם יש למישהו המלצה/מקום לרכישה, אשמח לדעת.

תודה,
סער.

Saar
10-06-08, 17:50
כבר לא אקטואלי...
יש מצבר חדש (שנפ), נקווה שיחזיק קצת יותר מהקודם.

מישהו יודע היכן ניתן לקנות כבלים של רתכת ומהו בערך המחיר? (ע"מ "לבנות" כבלי התנעה איכותיים, אורך 2.5 מ' בערך)

תודה,
סער.

or65
10-06-08, 18:30
כבר לא אקטואלי...
יש מצבר חדש (שנפ), נקווה שיחזיק קצת יותר מהקודם.

מישהו יודע היכן ניתן לקנות כבלים של רתכת ומהו בערך המחיר? (ע"מ "לבנות" כבלי התנעה איכותיים, אורך 2.5 מ' בערך)

תודה,
סער.

שילמתי על 25ממ משהו כמו 18 או 20 שקל למטר אצל ורדי בראשון , אבל לפני היתי בודק אפילו בעוד חנות בשביל לקבל מחיר אולי יותר טוב .

נמרוד
14-06-08, 16:43
סער אני בזמנו לא מצאתי שום מצבר עם קיבולת של מעל 60 AH שנכנס לתא המקורי בXJ. אתה יכול לצלם ולהעלות תמונה של המצבר והמדבקות שעליו?

Saar
14-06-08, 19:53
סער אני בזמנו לא מצאתי שום מצבר עם קיבולת של מעל 60 AH שנכנס לתא המקורי בXJ. אתה יכול לצלם ולהעלות תמונה של המצבר והמדבקות שעליו?

נמרוד,

המצבר הוא "שנפ" 72A (במחירון קוד 88), זה דגם "נמוך", בהזדמנות אצלם אותו.
בכל מקרה, הוא לא נכנס לתא המקורי, בפעם שעברה נתקלתי באותה הבעיה, לא היה מצבר 63A מתאים (כמו המקורי), לכן חתכתי את הצד השמאלי של תושבת המצבר (את השפה הגבוהה שלה) ולכן מצברים ארוכים יותר מהמקורי כמו ה 72AH) נכנסים ללא בעיה.

סער.

נמרוד
14-06-08, 21:22
אחלה אלתור סער, אשמח מאד לראות תמונות!

לא עלה אפילו על דעתי כשחיפשתי מצבר לפני שנתיים. הייתי צריך מצבר, עשיתי סיבוב בנצרת, מצאתי מה שנכנס וקניתי.

xDAVIDx
02-07-08, 11:19
שלום חברים קניתי מצבר של קטרפילר אחרי חודש של חפושים מצבר סגור בלי טיפולים האמת שקניתי 100A מצבר אוצמתי ומחיר בריצפה לאומת וולטה ושנפ
וקטרפילר נותנים אחריות 3 שנים על 100A ועל 70A שנתיים

-->