צפייה בגרסה מלאה : רעשים, בגיר או טרנספר?
שלום
מדובר בדיפנדר מודל 97' 350K הטרנספר שורק כבר 70K לפחות, לא מיזמן נכנס רעש שריקה חדש ובנוסף משהו מוזר ביותר (אמנם בנתיים עבר) שימו לב, הגיר בניוטרל (בדוק!!!) וכאשר אני משחרר קלאץ' האוטו נוסע!!! משלב לרוורס והאוטו כאילו עם בלם יד משוך לא זז. אבל זה עבר ועכשיו יש "רק" שריקות נוראיות בעיקר כאשר אין מאמץ על הגיר (או הטרנספר) או בהאצה עם הילוך גבוהה טורים נמוכים (יחסית)
השאלה, כיצד אפשר ליבדוק מהיכן הרעש?
תודה מראש
אין לי מה להגיד, אבל נישמע כמו חלום רע
יש שמן בגיר, בטרנספר ?
אין לי מה להגיד, אבל נישמע כמו חלום רע
יש שמן בגיר, בטרנספר ?
יש שמן יש הכל, יש גם גיר משומש במחסן, השאלה האם הרעש מהגיר? אני לא רוצה להחליף גיר והרעש מהטרנספר...
כיצד ניתן לבדוק מהיכן הרעש ב ד י ו ק!
תודה
מניסיון דומה בסמוראי, קשה מאוד לדעת - אפילו כשהורדתי את כיסוי הידיות ונסעתי ככה אי אפשר היה לדעת. בסוף נתתי למוסכניק שמבין לעשות סיבוב והוא ישר אמר שזה רעש אופייני לטרנספר (צדק בדיעבד).
אפשר לבדוק הכל בבית.
על פניו נישמע לי כמו בעיה של מייסבים + גלג"ש גמורים בטרנספר + עוד משהו בגיר.
אתה צריך להקשיב עם סטטוסקופ לרעשים , יש לקנות ב50 ש"ח , ואם לא , אפשר סתם עם מברג ארוך,
להצמיד את הברזל לברזל , ואת הידית מפלסטיק להצמיד לאוזן.
לגעת בכמה נקודות (יציאה מהמנוע, כניסה לגיר, יציאה מגיר , כניסה לטרנספר , יציאה מטרנספר), כאשר הרכב עובד , הגיר בהילוך , לעומת גיר לא בהילוך , טרנספר בנויטרל לעומת טרנספר בHI או LOW כמובן הרכב צריך להיות על חמורים , ולהשתמש בכל אמצעי הזהירות כשאתה נימצא מתחת לרכב והרכב בהילוך.
רעש של מייסבים גמורים הוא מאוד אופייני , או מעין שריקה או גירגור
ככה אתה יכול לנטרל את הרכיבים שבסדר , ולהבין לפעמים אפילו איזה מייסב הלך בתוך הרכיב הבעייתי.
אמיר.
תודה רבה לכולכם
האם ניתן לשפץ גיר לבד ? או שזה סיפור מהסרטים ובסוף יהיה עלי לשלוח לשיפוץ.... כוונתי שצריך כלים יעודיים
ד"א, גם אצלי בסמוראי יש מקרים בהם אני בניוטרל עם קלאץ' משוחרר והרכב יתקדם קצת...
אחרי שהרכב קצת מתחמם ואני נוסע איתו התופעה כמעט נעלמת, עד הפעם הבאה שאני מניע אותו אחרי מנוחה של לפחות כמה שעות
אפשר לשפץ גיר לבד , אבל כן צריך כלים יעודיים , אפשר לבנות את כולם אם יש לך ידיים טובות ...
אמיר.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.