צפייה בגרסה מלאה : דחוף!- איך לעזאזל מורידים את הספייר בג'מני?!?!
:confused:טוב אני כנראה דביל מושלם, ואני מניח שלא מעט אנשים יפלו על הריצפה מצחוק- אבל אני תקוע!:
יש לי פנצ'ר, האוטו על ג'ק אבל את הגלגל ספייר אי אפשר להוריד!
א. יש מנעול מצחיק כזה בתוך הג'וז'ון שמחזיק אותו - בסדר - יש לי מפתח והמנעול יצא (מן מנעול הברגה קטן שנכנס לתוך הגוז'ון שמחזיק את הגלגל ואין לי מושג איך זה נועל...)
ב. אבל הגודל של הגוז'ון הוא לא הגודל של אלו שבגלגלים והמפתח שבא עם הרכב לא מתאים לו! אני מסרב להאמין שבסוזוקי הוציאו מכוניות עם כלים להחלפת גלגל שלא מתאימים לרכב ומניח בסבירות גבוהה יותר שאני כאן הדביל...ובכל זאת- איך מורידים את ה #$@! הקטן?:confused:
הצילו!
עודד זנטון
23-06-08, 20:49
אני מניח שיש לך סט מפתחות פתוחים, תיבדוק איזו מידה האום.
בטח מישהו בהיסטוריה של הרכב החליף אום..
אם אין לך, אז מפתח שוודי.
אם גם זה אין, מפתח צינורות.
אם אין כלום, תפרק את הגלגל ותתפוס טרמפ לפנצ'רמאכער.
אני מניח שיש לך סט מפתחות פתוחים, תיבדוק איזו מידה האום.
בטח מישהו בהיסטוריה של הרכב החליף אום..
אם אין לך, אז מפתח שוודי.
אם גם זה אין, מפתח צינורות.
אם אין כלום, תפרק את הגלגל ותתפוס טרמפ לפנצ'רמאכער.
זה מכסה גלגל מקורי של האוטו (ג'מני 2006), הספייר לא הוסר מעולם, אי אפשר להשתמש במפתחות כי הכל נמצא בתוך תעלה עמוקה.. אז צריך בוקסה\מפתח שיתאים...
נו? אז איפה הבעיה? לך ותקנה סט בוקסות ותפתח אותו! אם לא בא לך, אז שלח SMS לטל, שיביא לך מחר בדרך לעבודה:p באמת שחשבתי לרגע להגיע, אבל אז נזכרתי שזה קצת רחוק.
נו? אז איפה הבעיה? לך ותקנה סט בוקסות ותפתח אותו! אם לא בא לך, אז שלח SMS לטל, שיביא לך מחר בדרך לעבודה:p באמת שחשבתי לרגע להגיע, אבל אז נזכרתי שזה קצת רחוק.
הבעיה שאני לא מבין את מנגנון הנעילה הזה- מין מנעול מתברג, ואני חושש לגרום נזק.
וגם נראה לי תמוהה שהכלים המקוריים של הרכב להחלפת גלגל לא מתאימים לכיסוי המקורי שבא עמו (וחשבתי שאולי איזה בעל ג'מני יקום ויגיד- "מה לא אמרו לך? יש מפתח מיוחד מתחת לכיסוי של השלנגה שליד הצ'רקואליה מימין...")- אבל זה לא קורה- ומחר אני אנסה בוקסות ואראה איך נפתח הדבר המוזר הזה..:shock:
עד אז- אופנים!
לא מזיק שתחזיק איזה קומפרסור באוטו
למקרה כזה ועד המון מצבים
אצלי מודל 2003
אין מנעול
והאום בספייר אותו גודל כמו בגלגל
:D
יש אום עם צילינדר למפתח, זה בדרך כלל מגיע כאביזר מקורי ברכבים חדשים שהגלגל נמצא על הדלת האחורית כדי למנוע גניבה של הגלגל, כנראה שבמקרה שלך הבעלים הקודמים של הרכב (קולגה, לא?) הרכיב את האום מרכב אחר.
אחרי שאתה מסובב את המפתח בצילינדר, אז האום יסתובב (בעזרת בוקסה מתאימה).
בהצלחה! עידן
הצמיג הוחלף
הנעילה של הספייר אכן אינה מקורית של הרכב אלא מולבשת על הבורג המקורי (ע"י בעלים קודמים)
לבושתי הרבה מסתבר שהיא מולבשת ולא בהברגה- קצת מכות ימינה ושמאלה בעדינות והיא היתה נושרת ומגלה את הבורג המקורי...(אחרי שמוציאים את המנעול כמובן)
זה עלה לי 30 ש"ח (מפתח צמיגים צלב)- שאמנם מתאים למנעול אבל לא הכרחי להסרתו..
סליחה סוזוקי
כפי שסברתי בתחילת ההודעה-אני אכן דביל.:rolleyes:
הצמיג הוחלף
הנעילה של הספייר אכן אינה מקורית של הרכב אלא מולבשת על הבורג המקורי (ע"י בעלים קודמים)
.:rolleyes:
לפחות גילית שיש לך נעילה-תבטל את ההזמנה של הלוקרייט :-)
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.