ראובן ניסן
02-07-08, 06:41
שלום חברים...
למי ששהיה וזוכר במפגש סמוראים של יום שישי... לקראת הסוף התחרפן לי קצת הקרבורטור, והגיפ איבד כח ונכבה לפעמים. חזרתי הביתה ומוצ"ש פיקרתי אותו וניקיתי אותו כמו שצריך.
הבעיה היא שמאז המנוע נכבה בטורים נמוכים, ולפעמים גם משתעל ונכבה בטורים גבוהים.
(המדיד חום מנוע אצלי לא עובד ויכול להיות שזה דווקא קורה כתוצאה מעליית טמפרטורה)
1) איך אני מכוון את הקרבורטור? והאם יכול להיות שהבעיה בכלל לא שם?
2) איך אני מתקן את עניין המדיד חום מנוע? איפה יושב המדיד, ולאן אני אמור לחבר אותו?
3) באורח פלא (ואולי קשור איכשהו) המצבר שלי מת. יש מצב שהבעיה נובעת באלטרנטור, אבל אני לא יודע מה הם ההספקים שהוא אמור להוציא.
האם למישהו יש מושג, איך בודקים תקינות אלטרנטור, ואם הבעיה לא שם - האם ניתן להציל את המצבר? המצבר אמור להיות חדש. מה הסממנים של סטרטר-מתחרפן? האם יכול להיות שהסטרטר מתעלל במצבר? אולי מקצר איכשהו?
תודה
האם יכול להיות קשר נסיבתי בין 3 הכשלים הנ"ל שצצו לפתע יחדיו פתאום?
למי ששהיה וזוכר במפגש סמוראים של יום שישי... לקראת הסוף התחרפן לי קצת הקרבורטור, והגיפ איבד כח ונכבה לפעמים. חזרתי הביתה ומוצ"ש פיקרתי אותו וניקיתי אותו כמו שצריך.
הבעיה היא שמאז המנוע נכבה בטורים נמוכים, ולפעמים גם משתעל ונכבה בטורים גבוהים.
(המדיד חום מנוע אצלי לא עובד ויכול להיות שזה דווקא קורה כתוצאה מעליית טמפרטורה)
1) איך אני מכוון את הקרבורטור? והאם יכול להיות שהבעיה בכלל לא שם?
2) איך אני מתקן את עניין המדיד חום מנוע? איפה יושב המדיד, ולאן אני אמור לחבר אותו?
3) באורח פלא (ואולי קשור איכשהו) המצבר שלי מת. יש מצב שהבעיה נובעת באלטרנטור, אבל אני לא יודע מה הם ההספקים שהוא אמור להוציא.
האם למישהו יש מושג, איך בודקים תקינות אלטרנטור, ואם הבעיה לא שם - האם ניתן להציל את המצבר? המצבר אמור להיות חדש. מה הסממנים של סטרטר-מתחרפן? האם יכול להיות שהסטרטר מתעלל במצבר? אולי מקצר איכשהו?
תודה
האם יכול להיות קשר נסיבתי בין 3 הכשלים הנ"ל שצצו לפתע יחדיו פתאום?