צפייה בגרסה מלאה : מזגן בסמוראי, כמה כדאי להתאמץ?
הדיפנדר פיליפ
04-07-08, 12:14
צריך להחליף מעבה... יש למישהו מושג לגבי תחליפי, מפירוק או כמה עולה חדש בחברה... והאם זה שווה את כל ההשקעה, כי הבנתי שהמזגן לא ממש מקרר
למה צריך להחליף מעבה? חורים?
ומה בדבר המדחס? תקין?
ובן כמה המייבש?
מה מצב הרדיאטור הפנימי של המזגן? לא דולף?
ואת כל השאלות האלה אני לא שואל סתם...
אצלי, למעט הרדיאטור הפנימי, החלפתי הכל!
ההוצאה לא קטנה- אבל אח"כ, נעים, הו, כמה שנעים...
כמובן שתמיד אפשר לשדרג- תבדוק קצת על מערכת שנקראת פורמולה- גם כאן באתר יש לא מעט מידע עליה. זה בתנאי שאתה מחפש בית קירור לפינגווינים...
אצלי יש יחידה של רסקור, תא הקפאה..
הדיפנדר פיליפ
04-07-08, 15:29
כל השאר תקין... מעבה נראה לי שעולה 1700 חדש מהחברה, נקודה סופית האם שווה להשקיע 1700 ש"ח? המזגן יעבוד טוב ואני אהיה מרוצה, או שאחרי ההשקעה אני יגיד איזה חמור הייתי מחליף לפורמולה
GodsFather
04-07-08, 15:30
שווה ועוד איך, במיוחד בחודשי הקיץ החמים מאד מאד שבאים אלינו.
כל השאר תקין... מעבה נראה לי שעולה 1700 חדש מהחברה, נקודה סופית האם שווה להשקיע 1700 ש"ח? המזגן יעבוד טוב ואני אהיה מרוצה, או שאחרי ההשקעה אני יגיד איזה חמור הייתי מחליף לפורמולה
זה תלוי...
המזגן הסטנדרטי בסמוראי מקרר היטב בנסיעה. כשעומדים בסרק- קצת פחות טוב (המדחס קטן- בגלל שהמנוע קטן).
מעבה- לא חייבים מקורי- גש למזגנאי והוא ימצא לך ע"פ המידות הדרושות.
אל תשכח שההוצאה לא מסתיימת בהחלפת המעבה- נדרש גם למלא את המערכת בגז. וזה עוד הוצאה של בין 200-350 ש"ח- תלוי אצל מי אתה עושה את זה.
פורמולה- זו ליגה אחרת בקירור רכב. יהיה לך ממש תא הקפאה. אבל, שוב תלוי כמה קר אתה אוהב וכמה כסף אתה מוכן להשקיע.
אגב, החלפת מעבה לא קשורה לפורמולה. הפורמולה היא יח' פנימית. כך שאת המעבה תהיה חייב להחליף בכל מקרה.
תנסה את זה ואם לא יהיה לך מספיק קר (ויהיה לך מספיק מרשרשים)- שדרג לפורמולה.
ממש תא הקפאה לפחות בסגור כמו שאני רואה אצלי
:p
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.