PDA

צפייה בגרסה מלאה : התקנת מלחציים בג'יפ

גיתאי נוה
09-07-08, 01:43
אני יודע שזה עשוי להישמע קצת מופרע, אבל בתור אחד שאין לו אינטש פנוי אחד במחסן לקיבוע מלחציים - שהם כל כך חסרים בעבודה על האוטו - חשבתי לעצמי פתאום, שאם כל הסופה הזאת היא גוש ברזל אחד גדול, אז למה בעצם שלא אקבע מלחציים לג'יפ וארוויח פעמיים? :roll:

האם מישהו עשה דבר כזה? רעיונות וטיפים למקומות ושיטות לקיבוע בג'יפ יתקבלו בברכה.

תודה
גיתאי

בומס הקופץ
09-07-08, 02:53
אתה תהיה הבן אדם הראשון בארץ שלא עבר טסט בגלל מלחציים, זה צריך להיות כבוד אמיתי. :D

איזה סוג של עבודת מלחציים אתה מתכוון לבצע בכזאת קירבה לג'יפ בהנחה ששם אתה הולך לקבע אותם?

kobiarava
09-07-08, 06:26
מסתבר שלא רק אני חשבתי על זה...
הרעיון שלי היה לבנות להן בסיס שיתחבר אל הרסיבר לוו הגרירה הנשלף בפגוש האחורי, ככה שלא צריך ליסוע כל השנה עם מלחציים מקובעים לאוטו, והם עדיין מחוברים למקום חזק במיוחד, ללא חופשים ומעבירים את כל הכח אל השלדה.

קובי

נמרוד
09-07-08, 08:10
קובי נתן את הפתרון המושלם. גיתי, מחכים לראות את התוצאה... :D

tzagi
09-07-08, 08:25
מסתבר שלא רק אני חשבתי על זה...
הרעיון שלי היה לבנות להן בסיס שיתחבר אל הרסיבר לוו הגרירה הנשלף בפגוש האחורי

קובי

אולי מקורי לישראל, אבל לא מקורי
לפני שנים, אפילו היה אפשר לקנות את המוצר מוכן, אומנם לא ראיתי אותו למכירה כבר שנים.
אבל באמת רעיון חכם,
המלחציים מחוברות לפלטה שמרותכת לצינור 5X5 ממ שמתאים בול בתוך הרסיבר. היה פופולרי בזמנו עם אנסטלטורים, שלא יגנבו להם את המלחציים.

asafk
09-07-08, 20:04
היה לי מלחציים 6" שריתכתי על פלטה עם חיבור לרסיבר באוטו של העבודה (לפנ שנים מספר). פשוט דבר מצויין.

אסף.

גיתאי נוה
10-07-08, 01:04
נמרוד, לאן אתה רץ? מה קורה למשל, אם הוו גרירה קבוע?...:twisted:

Viper
10-07-08, 12:52
נמרוד, לאן אתה רץ? מה קורה למשל, אם הוו גרירה קבוע?...:twisted:

נווה, נראה לי שאז כדאי לך לרוץ ולהפוך את הוו גרירה שלך לנשלף...
או לקבע את המלחציים מאחור, בתוך תא הנוסעים בסמוך לדלת. (אבל אז תצטרך לבנות קצת חיזוקים מבניים).

landrover
10-07-08, 20:13
רעיון נחמד ,

אולי אני אבצע גם בדיפנדר ...מתאים לסדנה שכבר יש בתוכו , בגלל חוסר מקום בבית( 50 מ"ר)

מערכת כלים על לחץ אוויר יש, ממיר 220 שמפעיל מקדחה יש , שולחן עבודה נייד יש ,
מלחציים שווים בהחלט יעזרו... וו גרירה ניתק כבר יש - אז זה מתאים בהחלט ...

אמיר.

-->