צפייה בגרסה מלאה : מילה טובה על ינוביץ
יצאתי היום מהבית בידיעה שמחר אני הולך להתרוצץ ולחפש מחזירי שמן לא טריביאליים, לגיר שלי, שאינו נפוץ - T5. למה מחר? כי הגיר עוד לא פורק ועוד לא הוצאתי את המחזירי שמן הישנים שישמשו כדוגמא.
על הדרך, תכננתי לקנות צלבים, ולכן צלצלתי לינוביץ', דיברתי עם משה, ועל הדרך שאלתי אם יש מחזירי שמן לגיר שלי. משה הבטיח לבדוק ולחזור אלי.
התקשר אלי אחרי כשעה, אחרי שחיפש מק"טים בספרים, ואמר שאם אני רוצה הוא ידאג להתרוצצויות, ותוך שעה זה יחכה לי שם.
הגיר כבר נסגר חזרה, ומחר יורכב.
לא טריביאלי בימינו לקבל כזה שרות, וכל אחד אחר היה שולח אותי כנראה לחפש בפורד, בGMC או בחנות מחזירי שמן כללית.
חסך לי יום של התרוצצויות לתל אביב ובתוכה. תודה.
לידיעת אלו המלעיזים לעיתים!
כל מילה חקוקה ,שימי!!הא הא.
משה הוא מלך.
מיקצועי,עינייני,ישר.זהו.
נכון השירות טוב
אבל המחיר!!!
נכון השירות טוב
אבל המחיר!!!
איזה תלונות יש לך על המחיר?
אני,לאחר שנים של CJ וסופה מתגעגע למחירים של ינוביץ,אחרי
שראיתי את המחירים של חלקי טויוטה.
החל ממחירי פילטרים ורצועת מנוע ועד למחירי חיישנים וציריות,
תהנה מהמחירים חביבי ותתפלל שימשיך כך.
15 שנה אצל ינוביץ, כל מילה בסלע.
אין כמו השירות של ינוביץ'. לא נתקלתי ברמה כזאת של אכפתיות, דאגה אישית, הקדשת זמן ומאמץ גם לדברים הקטנים, ואמון הדדי, בהרבה בתי עסק בארץ. משה ואיציק יכולים להיות גאים בעסק שהם מנהלים ובקהל לקוחות קבוע ומפרגן. ככה בונים חומה...
ועוד משהו - נכון, לעיתים מושמעות טענות על איכות חלפים (מישהו אמר סין?) כאלה ואחרים, אבל בסך הכל אני כמעט ולא נתקלתי בבעיות, ומעל לכל חשוב לזכור שענף הג'יפאות ה'מקצועית' (כלומר הכולל בתוכו מכונאות ברמה הביתית) חייב הרבה מעצם קיומו לחבר'ה האלה.
שבוע טוב
גיתאי
משה ואיציק יכולים להיות גאים בעסק שהם מנהלים ובקהל לקוחות קבוע ומפרגן. ככה בונים חומה...
מצטרף לפירגון.
הם כמובן לא היחידים בענף, ויש עוד בתי עסק בתחום הג'יפים שראויים למחמאות, אבל בכל זאת - כל מילה טובה מגיעה להם בזכות.
גם אני!
אני מגיע לחנות ללא התראה מהצפון הרחוק ומשה הופך עולמות כדי למצוא לי חלקים עבור הגרוטאה שלי.
קרה כבר שהחלק שאני מחפש לא נמצא במחסנים האין-סופיים שלהם ואז משה מפנה אותי לקולגות/ מתחרים ודואג גם להתקשר כמה ימים אחרי לוודא שמצאתי את מבוקשי.
נדיר למצוא בית עסק שגורם לך להרגיש הכי מיוחד.
יואב
לפותח השרשור. 2 מטר מינוביץ יש את החנות שמחזיק את כול סוגיי מחזיריי השמן. אז מה אתה מיתלהב? פשוט הוא ראה שיש מצב ליגזור קופון וזה מה שהוא עשה. . .
לפותח השרשור. 2 מטר מינוביץ יש את החנות שמחזיק את כול סוגיי מחזיריי השמן. אז מה אתה מיתלהב? פשוט הוא ראה שיש מצב ליגזור קופון וזה מה שהוא עשה. . .
את החנות של מחזירי השמן שבפינה אני מכיר, וכהר השתמשתי בשירותיה בעבר.
אם היית קורא מה שתבתי בהודעה הראשונה:
כי הגיר עוד לא פורק ועוד לא הוצאתי את המחזירי שמן הישנים שישמשו כדוגמא.
כך קצת קשה לגשת לאותה חנות ספציפית.
אז אני מתלהב, כי קיבלתי שירות, והיו לי מחזירי שמן לפני שהוצאתי את הישנים, ונחסכה לי נסיעה מיוחדת לת"א, ועוד זמן מבוזבז.
ואתה - מה אתה מתלהם? אז הרוויחו עלי 5 שקלים. לי זה לא כואב, בטח לא עם שירות כזה. ואם זה נקרא אצלך "גזירת קופון" - כנראה שהקמצנות אצלך בגנים.
אני מבין שלך זה מפריע, אבל תתגבר.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.