התחברות

צפייה בגרסה מלאה : קפיץ עלה נשבר בסמוראי.. צריך עזרה

3Beni aroh
30-07-08, 23:38
היום במהלך נסיעה פשוטה בשביל שמעתי פתאום נקישה חזקה.. והרגשתי שהסמוראי נוטה חזק לצד ימין..
כשיצאתי מהאוטו לבדוק מה קרה ראיתי שהקפיץ הראשי הארוך נשבר ל2 ממש בחיבור..
קראתי לחבר שישים יד.. וקשרנו את הקפיץ לשאר הקפיצים וככה נסעתי לבית (נסיעה של 5 דק')
בינתיים האוטו עומד ככה , הקפיץ השבור קשור לשאר הקפיצים..
איפה אני יכול להחליף אותו באיזור אשדוד?
ומה אמורה להיות העלות של החלק+ העבודה..
אני צריך מידע די דחוף כי מחר אני נוסע לבסיס(אילת) למשך שבוע.. וכשאני חוזר אני צריך יום למחרת לגשת לטסט אז אני צריך את המידע הזה כדי שאבא שלי יוכל לטפל בשבילי בעניין הזה עוד השבוע..
תודה מראש לכולם..

0577809899

tooshey
31-07-08, 00:22
אהלן בני
גילי מקפיצי הרטוב באיזור תעשיה צפוני יכול לתקן לך את הקפיץ.08-8565006.
כמו כן,יש לי שני קפיצים קדמיים קומפלט למכירה.

בברכה,טושי
054-4517924

3Beni aroh
31-07-08, 09:10
תודה טושי..
האמת שכרגע דברנו עם גיא מהרטוב..
וקפיצים קדמיים אני לא ממש צריך כי זה שנשבר זה האחורי

Viper
01-08-08, 17:33
מחיר של מאיה אחורית הוא בערך 250 ש"ח. (קדמי אני מאמין שבסביבות המחיר הזה).
על עבודה- למה לא להחליף לבד?

gmike
01-08-08, 20:30
מאיה אחורית חדשה מהמתלם+משלוח עד הבית עלה לי 220 ש"ח לפני כמה חודשים, לדעתי זו האפשרות הכי טובה ומשתלמת..
המאיה עצמה עולה 160+מע"מ

נמרוד
03-08-08, 07:40
למה לא להחליף לבד? כי הרבה פעמים צריך גם לערגל את החבילה ביחד עם העלה/עלים החדשים כדי להשיג איזון וגובה אחיד לכל הרכב, ואולי כדאי לערגל דווקא את הצד שממול לקפיץ המתוקן כדי להביא אותו לגובה של החדש... רק תזכרו - עלים ישנים לא אוהבים חדשים, צריך לעקוב ולהיות מוכנים נפשית לשבירה של עלים נוספים מתחת למיה החדשה. בעקרון עדיף להחליף קפיץ שלם לחדש, אבל אז צריך לערגל את האחרים הישנים וזה יקצר עוד יותר את החיים העייפים שלהם ובקיצור עדיף להיות עשיר, בריא ועם סט קפיצים חדש קומפלט... :) אבל זה לא המצב אצל בעל הסמוראי הממוצע, אני יודע מנסיון, אז מתקנים עלה-עלה ולומדים לאלתר תיקוני שטח שיחזיקו גם עשרות קילומטרים... וזו גם סיבה טובה לפתח יחסי ידידות עם הקפיצאי הקרוב למקום מגוריך!

3Beni aroh
05-08-08, 00:58
המאיה הוחלפה לחדשה..
400 שקל כולל עבודה..

למה לא לעשות לבד..?
אין לי זמן אפילו לחשוב על לעשות לבד..

-->