צפייה בגרסה מלאה : לשלם מעל המחירון
שלום אני מחפש סמוראי 98 ואני רואה שכולם כמעט מוכרים את הרכבים שלהם כ10Kמעל המחירון בממוצע
האם כדאי לשלם כל כך הרבה מעל ????
בבקשה לענות בלי רגש אישי
מוצדק/לא מוצדק - הרוב יגידו לך שג'יפ קונים עם הרגש, כמובן שלא סביר לשלם 10K מעל המחירון על גרוטאה, אבל ברוב המקרים תמצא את עצמך מוציא יותר ממה שתכננת כי פשוט מצאת כלה מתאימה.
קח בחשבון שלעיתים אנשים דורשים מחיר גבוה יותר בשל שיפורים ותוספות שלא באים לידי ביטוי במחירון לוי יצחק ודומיו ואולי אף לא הוזכרו במודעה אליה התקשרת
לדעתי (ויתקנו אותי מומחי הסמוראים במידה ואני טועה) רוב הסמוראים היום נמכרים במחירים גבוהים מזה הרשום במחירון, מה גם שבעל סמוראי לא יהסס לדרוש אף יותר במידה והרכב שלו שמור
עצה שניתנה לי על ידי זקני הפורום לפני שרכשתי את הסמוראי שלי - נסה לרכוש סמוראי כמה שיותר חדש על מנת לחסוך בעתיד כסף על יישור קו ותקלות שככל הנראה יהיו יותר נפוצות ככל שתרד בשנתון (יפני יפני אבל גם הוא מזדקן עם הזמן)
שיהיה בהצלחה!
תלוי מה יש בכלי?
תלוי מה המצב?
באופן כללי לרכבים אלו יש שוק
בעיקרון עדיף לשלם 10 מעל מאשר להשקיע 15 בתיקונים
רכב כמו כל דבר אחר שווה רק את מה שמוכנים לשלם בשבילו
את זה המחירון אמור לשקף - ובמקרה של הסמוראים - הוא לא.
הביקוש לסמוראים גדול והוא מכתיב את המחיר.
מצאתי סמוראי שנת 98 פתוח שמור חבל על הזמן ,הכלי סטנדרטי בכל מובן המילה
יד 4 קילומטרז 130 המחירון שלו הוא 31 בעל הרכב דורש 45
איך זה נשמע ?
3Beni aroh
09-08-08, 13:06
מצאתי סמוראי שנת 98 פתוח שמור חבל על הזמן ,הכלי סטנדרטי בכל מובן המילה
יד 4 קילומטרז 130 המחירון שלו הוא 31 בעל הרכב דורש 45
איך זה נשמע ?
סטנדרטי בסמוראי זה לא דבר טוב..
אם היית אומר שיש על הרכב צמיגים (ברישיון) נעילות.. או שאר העיניינים היה אפשר להגיד שזה נורמאלי..
בסכום הזה אתה יכול למצוא כלי שמור במצב טוב ועם שיפורים קטנים לפחות..
אני לא רואה שום סיבה שיהיה קשה למצוא סמוראי שנת 98 במצב טוב.. בכול זאת זה לא רכב כ"כ ישן (הכול יחסי..)
סטנדרטי בסמוראי זה לא דבר טוב..
????
אני חולק עליך! אם יש משהו לא טוב זה שיפורים עלומים שלא ברור מה טיבם או עברם. הסיכוי ליפול עם רכב משופר הוא הרבה יותר גדול מאשר עם סמוראי סטנדרטי שבו הכל עובד בדיוק כמו שהמהנדסים היפנים תכננו. דבר נוסף- שיפורים מעידים על אופי שימוש ואני מבטיח שניתן עדיין למצוא סמוראים בשנתונים האלו עם מעט מאד ידיים שלא עברו התעללות, או אפילו בקושי ירדו לשטח. לדעתי, סמוראי כמו שאני מתאר זה סמוראי ששווה הרבה.
אני לא אומר לא לקנות רכב עם שיפורים, אבל צריך לבדוק טוב טוב מה טיבם של השיפורים (ולא תמיד ניתן יהיה לדעת...). אם השיפורים עברו את הבדיקה הנ"ל- אז כן, זה שווה כסף. אבל רק בגלל שהרכב מוצג עם שיפורים זה ממש לא סיבה לשלם הרבה.
לגבי הסמוראי שהצגת- במחיר הזה אתה יכול לקנות ג''ימיני סטנדרטי. אני הייתי מוריד את הבחור מהעץ שהוא טיפס עליו או שתמשיך לחפש.
לגביי הגימיני השאלה שלי אם לא יעלה לי יותר להחזיק גימיני מסמוראי ?????
לגביי הגימיני השאלה שלי אם לא יעלה לי יותר להחזיק גימיני מסמוראי ?????
מצד אחד - ג'ימני יותר חדש לכן צפוי שיהיו פחות תקלות
מצד שני - יותר מערכות חשמל וכו' - יש יותר מה שיכול להתקלקל...
בשטח הג'ימני יותר עדין, בכביש הוא אמור להיות נוח יותר מכל סמוראי
תבדוק גם עלויות ביטוחים, אני לקראת חידוש ביטוח וזה תיק לא קטן, בעיקר כשאתה מתעסק עם רכב בן עשר שנים (יש כאלה שלא מוכנים לעשות לו מקיף) ולפי דעתי (לא וודאי) יש גם השפעה על עצם היותו פתוח
לגבי הסמוראי 98 הפתוח שראית - אם הוא סטנדרטי, לדעתי מדובר במחיר קצת גבוה, אבל אני אל בקיא בפרטים של הרכב הספציפי שראית
לא
אין הצדקה לשלם כלכך מעל מחירון
אני התבייתתי בחיפה על הסמוראי הכי מדוגם בעיר ואחרי נדנודים השגתי אותו. במחיר אפילו טוב והיום אני מבסוט חוץ מזה שאי אפשר לנסוע הרבה בינעירוני.
תראה סמוראים על הכביש תמיד תשאל, תשים מודעות על אנשים שיש להם סמוראי תכתוב מחפש לקנות סמוראי ותשאיר טלפון. אני עשיתי ככה על 10 ויטארות שחשבתי לקנות ומשהו כמו 3 אנשים חזרו אליי. ככה שזה לא בזבוז זמן.
אנשים לפעמים מחליטים למכור או חושבים על זה. הרבה פעמים ובעיקר עכשיו שמחירי דלק משתוללים ואצל כולם סמוראי זה רכב שני.
אם לשלם מעל מחירון אז משהו כמו 3 גג. אין הצדקה.
תראה סמוראים על הכביש תמיד תשאל, תשים מודעות על אנשים שיש להם סמוראי תכתוב מחפש לקנות סמוראי ותשאיר טלפון. אני עשיתי ככה על 10 ויטארות שחשבתי לקנות ומשהו כמו 3 אנשים חזרו אליי. ככה שזה לא בזבוז זמן.
אנשים לפעמים מחליטים למכור או חושבים על זה. הרבה פעמים ובעיקר עכשיו שמחירי דלק משתוללים ואצל כולם סמוראי זה רכב שני.
יש הבדל עצום בין השוק של הסמוראי לזה של הויטארות!
הביקוש של הסמוראי הרבה יותר גדול מההצע לעומת הויטארה
לא לא אצל כולם סמוראי זה רכב שני בעיקר חבר'ה צעירים(שאלו לדעתי רוב מחזיקי הסמוראי כיום)
לגבי עניין הדלק כיום סמוראי הוא אחד הג'יפים הכי משתלמים לכן אני חושב שזו גם הסיבה לביקוש
הגבוהה.
תראה סהר
מבחינת ההבדלים בין גימיני לסמוראי יש מעטים מאוד אבל עדין משמעותיים בעיני .
קודם כל רק שתדע יש הרבה אנשים בעלי סמוראים בארץ וכל אחד יגיד לך אחרת
אחד יגיד ששווה לקנות סמו משופר ולא לשפר אותו בעצמך ואחד יגיד שזה בכלל לא שווה אחד יגיד שפתוח זה טוב והשני יחשוב שאין על סגור .
השאלה בידיוק מה אתה מחפש . כי בינינו בשנים האחרונות אנחנו בעלי הסמוראים התחלנו להשתגע .
כי פעם לא היה כזה דבר סמוראים משופרים . כאילו היה אבל מעטים מאוד
פעם אם למישהו היה נעילה אז היה לו את הגיפ הכי משופר בעיר . היום עם אין לך מנוע 1600 ויחסי העברה יש לך גיפ סטנדרטי .אז יש בי חלק שממליץ לך לקנות סמוראי סטנדרטי לשים לו צמיגים מאה אחוז שטח ב1600 שקלך לשים לו נעילה ב1200 שקל ולא לשים שקל נוסף על הגיפ מלבד כסף על דלק לטיולים . אז בגלל זה נראה לי שכן עדיף לך סטנדרטי .כי לשיפורים אין סוף תקנה רכב משופר ב45 אלף ועדין על כל השיפורים גם אתה תרצה בעצמך להוסיף לרכב עוד איזה כמה שיפורים בחמשת אלפים שקל . ואז אתה כבר נהיה משועבד לגיפ כמוני וכמו רבים פה שלא מסוגלים למכור את הרכב .
אני עכשיו במצב שלי שים לי 50 אלף מזומן לא רק שאני לא מוכר אני אפילו לא חושב בטעות על למכור .
מה שכן אבל מבחינת סמוראי וגימיני הסמוראי נראה לי עדין לוקח למרות שגימי יותר נוח וסוחב יותר טוב וממוזג .
אבל אין לך את ההווי של גיפ אמיתי שכאילו חזרת עכשיו מירדן מאיזה שבוע שלם של מדבר .
בקיצור בעיני חפש סמוראי שמור במצב טוב ואל תשגע איתו בשטויות
כי בינינו סמוראי מה שלא תעשה איתו סמוראי צריך נעילה וצמיגים והוא עושה הכל . כל השאר מוטרות
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.