צפייה בגרסה מלאה : דיסקו דור 1ו-2 נכחדים?
האם השמועה נכונה ומתקשים יותר ויותר לראותם בכביש?[שטח]?
חלקים?
לא יודע על מה אתה מדבר...
אני רואה אותם המון בכביש ובשטח ...ונידמה לי שזה מתגבר רק עם הזמן...
הדבר היחיד הנכון שיותר קשה למכור אותם... כמו גם האטה מסויימת בשאר רכבי השטח בגלל מחירי הדלק...
אני יכול להגיב כעסק שפעם הרכבים האלו היו אוחרים קבועים אצלי...
אומנם גם העסק שלי עצמו היום מרוכז במשהו אחר(בעיקר לקוחות מוסדיים), אבל דיסקברי דור 1 זה משהו שלא נכנס אלינו כבר חודשים רבים(הכוונה בכניסה לפרוייקט משמעותי יותר מסתם מיגון פה ושם,כאלו פרוייקטים היו פעם כמה בחודש), דיסקברי דור 2 נכנסים מידי פעם,אבל גם הם נדירים,כמה נדירים? לתת פרופורציה, בחודשיים האחרונים נכנסו אלינו לפרוייקטים יותר מפי2 ניסן פטרול מאשר דיסקברי II....
איציק - 4X6ZH
10-08-08, 10:22
זה עוד סימן ברור לשינוי הכלל עולמי שעובר על ענף הרכב.
כאן מדובר על דגם ספציפי
אבל יש עוד הרבה כלי רכב שבוקר אחד אתה מבין שהם כבר לא נחשבים .
ומתחילה תקופה שהדגם הולך ונעלם
ואז פתאום המשוגעים צצים \ אספנים .
זה היה בסופה \ סיקס
זה כרגע בהילקס
זה עובר מהר מאד על פאגרו ( בעלי הרכב עדיין לא קולטים )
וכנראה זה מתחיל בדיסקו
וכל העסק הולך וזז .... האבולציה של רכבי שטח :cry:
איציק
אני יכול להגיב כעסק שפעם הרכבים האלו היו אוחרים קבועים אצלי...
אומנם גם העסק שלי עצמו היום מרוכז במשהו אחר(בעיקר לקוחות מוסדיים), אבל דיסקברי דור 1 זה משהו שלא נכנס אלינו כבר חודשים רבים(הכוונה בכניסה לפרוייקט משמעותי יותר מסתם מיגון פה ושם,כאלו פרוייקטים היו פעם כמה בחודש), דיסקברי דור 2 נכנסים מידי פעם,אבל גם הם נדירים,כמה נדירים? לתת פרופורציה, בחודשיים האחרונים נכנסו אלינו לפרוייקטים יותר מפי2 ניסן פטרול מאשר דיסקברי II....
זה מבחן קצת עקום שני חושב...
מי שקונה D1 ב-25K שקל, בד"כ אין לו כסף ולא יוציא 10K וצפונה על "פרוייקט"
ברור שמי שיש לו כסף לפרוייקט יקנה גם רכב בהתאם.
כמובן שתמיד יש יוצאים מן הכלל שחושבים עם הבטן (או הביצים??) ולא עם הראש, והם כן יעשו את זה. אבל הם זן נדיר...
מיי 2 סנטס.
איל
אבולוציה שמבולוציה. יש רכבים, יש חלקים.
מילא תגיד סופות וסיקסים - כשמלכתחילה יוצרו ע"י תע"ר כמה אלפים בודדים, שרובם הלכו לצבא ורק מיעוטם הגיעו לשוק האזרחי, והם הולכים ונכחדים בגלל הגיל/בלאי/גניבות. עוד כמה שנים - אני מאמין ששנים לא רבות אגב, אספנים ומשוגעים ומביני עניין ישלמו תועפות על אקזמפלרים יפים, כמו שקורה עם הוויליסים הישנים.
אבל דיסקו? פאג'רו? עם כל הבעיות והתקלות, ואחרי שחלק מהרכבים הללו באמת גוססים בידיהם של תפרנים שלא משקיעים אגורה בתחזוקה ונוסעים עד שהאוטו ימות, אלה לא רכבים שמתכלים בגלל חלודה, לא נגנבים ברמה היסטרית, נמכרו במאות אלפי חתיכות בכל העולם ויש ייצור שוטף של חלפים. לא נראה לי שצריך לדאוג.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.